Bu enkaz vücudu nasıl forma sokabiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar,
vücut geliştirme sporuna daha önce 3-4 sefer başlayıp bıraktım,en uzun gitmişliğim 1 ay falandı.Ancak artık bırakmamak üzere başlamak istiyorum.
Vücudum aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere enkaz durumda.Minyon bir yapım var ,işin kötü yanı minyon olmama rağmen vücudum yağlı.
Tecrübesi olan arkadaşlardan ricam nasıl bir yöntem izlemem gerek bu vücudu adam etmek için,bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

boyum;1.70
kilom;79
yaş;24

Eklentiler

• DSC_0140.jpg
    DSC_0140.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 414
  • DSC_0139.jpg
    DSC_0139.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 447
  • DSC_0137.jpg
    DSC_0137.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 419
  • DSC_0136.jpg
    DSC_0136.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 420
  • DSC_0135.jpg
    DSC_0135.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 398
Başlık yanlış yere açılmış. Cevap vermek gerekirse, önce yağ yakman lazım, evde çalışacaksan hiit çalışma şeklini kullanan p90x veya insanity gibi programları araştırmanı öneririm. Salonda çalışacaksan High Intensity Interval Training denen çalışma yöntemini araştırmanı öneriyorum. İyi günler.

Düzenleme: Göbekten anladığım kadarıyla da karın kasına da önem vermen gerekiyor.

lümpen bundan 3 ay önce bende senin gibiydim sıkı cardio ve ağırlıkla işi götürürsün ama biraz sabırlı olman lazım bu spor evde yapılmıyor salona yazılman şart bence

Selam , senin yapman gereken tek şey evine yakın güzel bir salon bul ve başla , antrenörün ne dediyse birebir yaparak devam et.Ve bunu üstte dediğin gibi bırakarak yapma , bu sporda 1 ayda değil zamanla gelişiyorsun 5. ayında göbek gidicek kasların belirginliği artıcak , 7. ayında belirginlik daha çok böyle böyle gelişiceksin.Önerim bu , üstteki üye p90x tarzı program önermiş onlar biraz daha zor olabilir senin için ama araştırıp uygulamaya çalışabilirsinde , HIIT(High Intensity Interval Training) dediği tekniği , cardio olarak uygulama gerçekten bu kadar yağlı bir vücutlu için yoğun bir program kalbin bu konuda fazla zorlanabilir.Daha 3 ay veya 6 ay sonra başlanabilicek bir çalışma stili senin için.

SiR_Arawn a bende katiliyorum hiit icin erken cunku kalp atislarini inanilmaz derecede yukselten bi antreman programi tamamlamakta bi ayri guc. ilk 2 ay kadar duzenli kardio ve diyet yapmani tavsiye ederim bununla ilgili herturlu bilgi forumda mevcut kolay gelsin :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı