Bu defalarca konu oldu ama son kez yardım! (Boy Sorunu)

ona bakarsan futbol oynayanların boyu kısa kalır diyenler bile var ne alakaysa

Bacaktaki kaslarla ilgili geliştikçe çapraz bağlar vs artıyor sanırım tam bilmiyorum tabiki.Squat görevi görüyor bir nevi ama o kadar şiddetli değil.

brad pitt gider taylor lautner yakında o da gider başkası gelir. :D

Öncelikle forumda FleXoR hocanın boy konusu ile ilgili çok bilgilendririci bir konusu var onu okumanı tavsiye ederim. Bu spora heves edip yapmak isteyen insanları taktir ediyorum ama bence herşeyin bir zamanı var. Önce başka sporlar ile başlayıp sonradan bu spora geçmen bence daha iyi olur. Yüzme, koşu, jimlastik vs.. gibi sporlar bence fena olmaz. Ben küçükken beni yönlendiren biri olsaydı bende bunlarla başlardım. ;) Ne mutlu sanaki bu forumu erken bulmuşsun :D

brad pitt gider taylor lautner yakında o da gider başkası gelir. :D

Öncelikle forumda FleXoR hocanın boy konusu ile ilgili çok bilgilendririci bir konusu var onu okumanı tavsiye ederim. Bu spora heves edip yapmak isteyen insanları taktir ediyorum ama bence herşeyin bir zamanı var. Önce başka sporlar ile başlayıp sonradan bu spora geçmen bence daha iyi olur. Yüzme, koşu, jimlastik vs.. gibi sporlar bence fena olmaz. Ben küçükken beni yönlendiren biri olsaydı bende bunlarla başlardım. ;) Ne mutlu sanaki bu forumu erken bulmuşsun :D

bunun üstüne daha msj atılmaz gerçi ama taylor lautner için sunu söylüyorum o parayı versinler + saglıktan yana derdim olmasın(supp.,streoid falan kullanmadım diyosada kesin yalan)aynısının daha iyisini yapım :D.

boy uzamasına gelince bir abim 16da falan başladı 10cm falan boy attı 1.73 falandı galiba başlamadan 6senedir yapıyo 21 yasında 1.84 suan ha bu demek degilki sende böyle uzarsın veya kısalırsın tutupta 1.85 boy'u 1.70'e indirmiyor tabiki body başladım kısaldım diyen yok ama zigbog cok güzel özetlemiş yüzme,koşu,jimlastik,basketball bunları dene sana daha cok yararlı olur...

:D bende tam limit-türev inteqral çalışacaktım zor konular:DKitap aldım bi çalışalım fullemem lazım matı öss de.Neyse tamam o zaman sorun yok:DYanlış anlaşılm****usura bakma.bench press le aramda duygusal bir bağ var.Çok seviyorum o hareketi.En iyide ora gelişiyor o yüzden sinirlendim bir an.:D

aynen aynen :D türev,limit,integral sağlam konulardır yabana atılmaz :) inş fullersin ama 50 soru oldu gerçi :) neyse konuyu saptırmayalım .. ehe :D

Ben bi yerde görmüştüm, eklemler fazla zorlanırsa o kısım olması gerektiğinden daha az uzar diye bu doğrumu ? Bu arada sütle marulu üst üste yeme isal olursun :D

Basketbol ve FITNESS

Merhabalar forumu yeni keşfettim ve hakikatende süper parlaşımlar var..Benim sormak istedğim soru şuydu,ben 16 yaşındayım boyum 1.80 ve kilom 81 haftada üç gün fıtness'a gidiyorum,ve cumartesi - pazar günleri basketbol idmanlarım var..Ancak bir çok kişi fıtness boyu kısaltır ve uzatır hakkında yorum yapıyorlar, FITNESS anteraman programım şöyle:

10 DK. koşu

Mekik:4 / 50

Benc press: 20 kilo takıyorum (4 / 10)

Arka kol fransız Dambell (4 / 10)

10 Kilo alarak arka kol (4 / 10)

Omuz Pres 30 - 35 kilo takarak (4 / 10)

Leg Sled 40 kilo (4 / 10)

Ön bacak 10 kilo (4 / 10)

İç,Arka bacak 10 kilo (4 / 10)

Kalf 20 kilo (4 / 10)

İp atlama yarım saat...

Şimdi bu programın bana zaaralrı varmı yardım edermisiniz...

NOT:Boy Yaş:16 Boy:1.80 Kilo:81

Back
Yukarı