valla ben almanyada yasiyorum 1 euroya tavuk salamlari var 100 gram 25 gram protein 1,5 karbo 1,5 yag var..ben nerdeyse hergün tüketiyorum simdi sagliksiz mi ?
peki bu düsük yag oranli lor peynirlerinin yag oranlari nelerdir cünkü ben burda light peynirlerin yag oranlarina bakiyorum hep 30gram civari oluyor :S
5.5 tl'ye dardanel diyet ton balığı 160 gram yiyen biri olarak her yediğimde 25 gram protein alabiliyorum. Fakat burada ki piliç jambon ile 27 gram proteini 3,6TL'ye alıyorum. Fakat en karlısı tabii ki kızarmış piliç Buraya yarım pilici pirinç pilavıyla birlikte 4 TL'ye getiriyorlar. 150 gram et çıksa 40 grama yakın protein almış oluyorum.
Aile dostumuz olan bir doktor benim konserve ton balığı tüketmeme o kadar kızdı ki dolapta 2 kutu kalmıştı onlara bile dokunamadım. Onlarında aslında katkısız demelerine rağmen, oda sıcaklığında yıllarca bozulmadan kalması için katkısız olamayacağını, ağır metaller içerdiği, en tehlikelisinin civa olduğunu ve kalıcı beyin hasarlarına yol açtığını söyledi. Tüketiceksende maksimum 2haftada 1 konserve tüket bari dedi. Onun yerine git balık al daha ucuza geliyor dedi. Tavsiyem lordan vaz geçmeyinBende bu aralar likit yumurta akı arıyorum, ona başlicam bakalım doktor ona da kızıcak mı
![]()