Bu düşük yağlı harika besinleri nasıl kaçırdım hayret. Sabahları jambon in lor out!!

İyi günler beyler, 5 aydır bu sporla ilgileniyorum ve forumda yeniyim ilk mesajım hayırlı olsun.
Yalnız yaşadığım için her antrenmandan sonra 2 adet ton balığı tüketiyorum. Yanlış mıdır? Alternatifler neler olabilir?

valla ben almanyada yasiyorum 1 euroya tavuk salamlari var 100 gram 25 gram protein 1,5 karbo 1,5 yag var..ben nerdeyse hergün tüketiyorum simdi sagliksiz mi ?

peki bu düsük yag oranli lor peynirlerinin yag oranlari nelerdir cünkü ben burda light peynirlerin yag oranlarina bakiyorum hep 30gram civari oluyor :S

5.5 tl'ye dardanel diyet ton balığı 160 gram yiyen biri olarak her yediğimde 25 gram protein alabiliyorum. Fakat burada ki piliç jambon ile 27 gram proteini 3,6TL'ye alıyorum. Fakat en karlısı tabii ki kızarmış piliç Buraya yarım pilici pirinç pilavıyla birlikte 4 TL'ye getiriyorlar. 150 gram et çıksa 40 grama yakın protein almış oluyorum.

doyum ton balığı 160 gram x 2 tane 3.40 kuruş :) markalara aldanmayın cebınız zarar gormesın

Aile dostumuz olan bir doktor benim konserve ton balığı tüketmeme o kadar kızdı ki dolapta 2 kutu kalmıştı onlara bile dokunamadım. Onlarında aslında katkısız demelerine rağmen, oda sıcaklığında yıllarca bozulmadan kalması için katkısız olamayacağını, ağır metaller içerdiği, en tehlikelisinin civa olduğunu ve kalıcı beyin hasarlarına yol açtığını söyledi. Tüketiceksende maksimum 2haftada 1 konserve tüket bari dedi. Onun yerine git balık al daha ucuza geliyor dedi. Tavsiyem lordan vaz geçmeyin:D Bende bu aralar likit yumurta akı arıyorum, ona başlicam bakalım doktor ona da kızıcak mı :D

Yanında ya da yedikten sonra 1 Bardak yeşil cay civadan aldıgın zararı minimuma indirecektir hyper_

Hindi füme için adam öldürürüm o derece seviyorum sabahları yumurta + ince doğranmış hindi füme tavada ... off tok olmama rağmen canım çekti :D bayadır yemiyodum :( yakın bi zamanda 1kilo kadar alayım baya gidiyo :)

Hindi fume ve et fumenin icinde koruyucu yok..bir nevi kuru et..gecen hafta kayinpederim bulgaristandan 1kg hindi fume getirmis...6leva yaziyor fiyati...tl te cevirirsek 7.5 8tl ye geliyor...imkani olanlar getirtebilir..et fumeyi denemenizi tavsiye ederim.. isli boşnak eti diyede bilinir..ardasan diye bir marka var sitesinde bayileri yaziyor...daha cok istanbul pendik tarafindada cok satilan yer var..

Back
Yukarı