bena efsanesi
Üye
Evet beyler 4 aydır BB yapıyorum ve beslenme programımı artık gerçek bir düzene sokmaya karar verdim. şu an çok ağır çalışmıyorum. aslında kendime göre fazlasıyla ağır antrenman yapıyorum ancak kaldırdığım kilolar genele göre hafif kalıyor. (40 kg bench) bu sebeple hem gelişmek, hem büyümek, hemde ağırlıklarımı arttırmak adına eksiksiz bir beslenme programı yapmak istiyorum. (supllement kullanmadan)
fakat bunu yaparken çok yağlanmamak istiyorum. düşündüğüm program ise şöyle
Uyanır uyanmaz: 2 kaşık pekmez
kahvaltı: 4 yumurta beyazı, 2 yumurta sarısı, 50-100 gr arası lor peyniri, 10 zeytin, domates, biber, salatalık, 2 dilim kepeklı ekmek, fıstık ezmesi(yerine bazen bal), 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
kahvaltıdan sonra spora gideceğim.
spor çıkışı: 1 muz ve ton balıklı sandvich
öğle yemeği: 200-300 gr arası et veya tavuk, 300 gr esmer pirinç veya makarna
ara öğün: 20 fındık, 20 badem, 1 kase yoğurt
akşam yemeği: 200-300 gr arası et tavuk, 300 gr pilav veya makarna, 1 tabak sebze yemeği.
yatmadan: 50-100 gr arası lor peyniri, 1 bardak süt.
sizce program nasıl. bunu uygularsam yağlanmadan kilo alıp güçlenebilir miyim? yağlanmamaktan kastım göbeğin çıkmaması değse vücutta biraz yağlanma olmasından şikayet etmem.
fakat bunu yaparken çok yağlanmamak istiyorum. düşündüğüm program ise şöyle
Uyanır uyanmaz: 2 kaşık pekmez
kahvaltı: 4 yumurta beyazı, 2 yumurta sarısı, 50-100 gr arası lor peyniri, 10 zeytin, domates, biber, salatalık, 2 dilim kepeklı ekmek, fıstık ezmesi(yerine bazen bal), 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
kahvaltıdan sonra spora gideceğim.
spor çıkışı: 1 muz ve ton balıklı sandvich
öğle yemeği: 200-300 gr arası et veya tavuk, 300 gr esmer pirinç veya makarna
ara öğün: 20 fındık, 20 badem, 1 kase yoğurt
akşam yemeği: 200-300 gr arası et tavuk, 300 gr pilav veya makarna, 1 tabak sebze yemeği.
yatmadan: 50-100 gr arası lor peyniri, 1 bardak süt.
sizce program nasıl. bunu uygularsam yağlanmadan kilo alıp güçlenebilir miyim? yağlanmamaktan kastım göbeğin çıkmaması değse vücutta biraz yağlanma olmasından şikayet etmem.