bu bel çukuru düzelirmi?

ben çok anormal bir görüntü görmedim açıkcası ama sırt çalışmak işe yarayabilir. ayrıca hyper extension da yapabilirsin.

Bel tarafında bir boşluk kürek kemikleri geriye doğru çıkık ve boyna giderken tekrar geriye doğru bir duruş söz konusu. Belki resimdendir ama bi anormallik var gerçekten.

bnde de var bu hatta belde boşluk olduğundan kalça büyük gözükyor biraz:)

böyle sahilde falan gezerken mayoyu göbek deliği hizasına kadar çek belin boşluğu hafiften belli olmaz bn bu yaz öyleydim gayet iyiydi...tişört giyerkende arkada bolluk yapar ona da çzüm içine atlet yada falina giy ama atlet ve fanilayı pantolonun içine sokma böylece belinin çukuru çok az belli olur..

ya bilmiyorumda normalin üstünde gibi bel çukurum. daha net foto çekmeyi deneyecegim yarın. o zaman daha net karar verirsiniz. kafaya takar oldum duruş bozuklugu oluşacak diye korkuyorum sadece.

gerçekten moral buldum sayenizde. Salon bir kaç arkadaş oha falan deyince belde çukuru görünce ondan bende burda sizlerle paylaşma gereksinimi duydum. Sanırım bilinçsiz kişilerin patavatsızlıgının kurbanı oldum. Gereksiz yere takıntı yaptım galiba. Neyse Gerçekten çok teşekkürler hepinize görüşleriniz için.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : üye fotoları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

yüksek şiddetle yontulması gereken bi vucut gördüm sadece :D

Arkadaşların dedigine göre zamanla düzelirmiş. Ama salonda hocam uzun bir süreç gerekli dedi. Bakalım hiç düzelmemesinden kat be kat iyidir. Geç olsun ama düzelsin

Moralini bozmak gibi olmasın ama anormal bir durum var. Bundan eminim (bilinçsizce konuşanlardan biri olmadığımı vurgulamak için 'eminim' dedim...).

Kabaca; arka omuz(kürek kemiğinin üstündeki kas gurubu), rhomboid, hamstring, gluteus, abdominal kaslarını çalıştırmalısın. Göğüs, quadriceps, psoas major,üst trapez kaslarını esnetmelisin. Antrenmanların kabaca bu şekilde olmalı. Zamanla hangi kasın duruşuna nasıl etkilediğini anlar ve ona göre kendi stratejini belirlersin. (Kasları forumda bulunan anatomi haritasından bulabilirsin)

Ayrıca google da neanderthal no more şeklinde aratarak konuyla ilgili ayrıntılı ama ingilizce yazılmış makaleler bulabilirsin.

Son düzenleme:
bnde de var bu hatta belde boşluk olduğundan kalça büyük gözükyor biraz:)

böyle sahilde falan gezerken mayoyu göbek deliği hizasına kadar çek belin boşluğu hafiften belli olmaz bn bu yaz öyleydim gayet iyiydi...tişört giyerkende arkada bolluk yapar ona da çzüm içine atlet yada falina giy ama atlet ve fanilayı pantolonun içine sokma böylece belinin çukuru çok az belli olur..

fotoları ve bu yorumu görünce anladım bende de bel çukuru olduğunu :D benimde kalçalar büyük gözüküyo ve ben bunu bir ara takıntı haline getirmiştim haliyle bi erkek olarak bu durumdan iğreniyorum..

Bu konuda sana en doğru cevabı ortopedi doktoru verecektir. Bilgimizin olmadığı bir konuda şöyle çalış böyle yap demek son derece yanlış olur. Belki doktor bazı hareketleri yapmanı kısıtlayacak, bilemeyiz değilmi.

Back
Yukarı