Bu Aletler İle Nasıl Bir Çalışma Programı Yapabilirim ? [ Detaylı ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Skull
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle Herkese Merhaba Üniversitede Bize Sunulan Bu Fırsatı Değerlendirmek İstiyorum Toplamda 13 14 Tane Alet Bulunmakta Ve Ne İşe Yaradıklarını Tam Olarak Öğrenmek İstiyorum Ve Düzenli Bir Çalışmaya Girmek İstiyorum Ve Bu Çalışmamı Destekleyecek Protein Değilde Kısa Sürede Kasları Geliştirecek Bi Şey Vardı Adını Bilemeyecegim Ya Da Bana Yardımcı Olabilecek Prot. Veya Başka Bi Şey Söylerseniz Onuda Alabilecek Durumdayım Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kilo : 75
Boy : 1.78

Şuanki Halim ;

Çalışabileceğim Aletlerin Resimlerini Atacağım Sizler Bana Açıklamasıyla Birlikte Yani 1. Alet ( Gögüs ) 2. Alet XXX Diye Anlatırsanız Ve Şu Şekil Çalış Derseniz Çok Memnun Olurum Önemli Olan ( Gögüs , Biceps , Kanat , Omuz ) Bana Bu 5 İ İçin Ayrı Olarak Aşşagıdaki Aletlerin Hangisi Olduğunu Belirtirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim.

Aletler ;

3 Nolu : Leg Curl.
14 nolu : Leg extension.

Bu ikisinin çalıştırdığı yerleri google'da arayıp görebilirsin , bacak odaklı.

1in ne olduğunu bilmiyorum oda leg curl alternatif makine gibi bi şey galiba.

5 ismini bilmiyorum ama belin yanlarını çalıştırıyor.

11 daha çok bizim salonda kızların kullandığı bi makine :d

12 omuzlara yüklüyosun ağırlığı.

17 bench press sehpası.

18 mekik sehpası diğerlerini arkadaşlar anlatsın :)

3 Nolu : Leg Curl.
14 nolu : Leg extension.

Bu ikisinin çalıştırdığı yerleri google'da arayıp görebilirsin , bacak odaklı.

1in ne olduğunu bilmiyorum oda leg curl alternatif makine gibi bi şey galiba.

5 ismini bilmiyorum ama belin yanlarını çalıştırıyor.

11 daha çok bizim salonda kızların kullandığı bi makine :d

12 omuzlara yüklüyosun ağırlığı.

17 bench press sehpası.

18 mekik sehpası diğerlerini arkadaşlar anlatsın :)
11 gercekten cok enteresan bır makıneye benzıyo :DDD

Bildiklerini yazar mısın türkçe şekilde :)
bildiklerimi yazıyım :D
2 - karın kasları ıcın gogusunuzu yerlestırıp ılerı ıttırıyorsunuz kendınızı
3- bacagın ust kısmı ıcın
5- zaten biliyosundur parklardada var beli ısıtmak icin
7 - omuz için
8- butterflya benzıyo gogus ıcın
10- tam cozemedım ama galıba biceps ıcın minder soyulmus cunku :DD kollarınızı mındere dayayıp oturarak kaldırıyorsunuz
11- bacak ıcın bacaklarınızı yerlestırıp ıcerı dogru kapatıp acıyorsunuz ::DDD:D:DD:D:D
14- bacakların arka kısmı için yüzüstü yatıp bacaklarını yerlestırıp cekıyorsunuz.
15- kanatlar ıcın oturup kendınıze dogru cekıyorsunuz.
16- squat olması lazım barı sırtınıza alıp cokup kalkıyorsunuz.(En sevdıgım hareket)
17- bench press gogus ıcın 19 dakı halteri alıp oraya koyuyorsunuz yatıp goguse kadar ındırıyorsunuz barı ( En sevdıgım 2. hareket :D)
18 - karın kasları ıcın mekık cekıyorsunuz orda.
Bazı aletler aynı gorevı goruyo 3-4 tanesı dıgerlerınıde cozemedım benden bu kadar :D

bildiklerimi yazıyım :D
2 - karın kasları ıcın gogusunuzu yerlestırıp ılerı ıttırıyorsunuz kendınızı
3- bacagın ust kısmı ıcın
5- zaten biliyosundur parklardada var beli ısıtmak icin
7 - omuz için
8- butterflya benzıyo gogus ıcın
10- tam cozemedım ama galıba biceps ıcın minder soyulmus cunku :DD kollarınızı mındere dayayıp oturarak kaldırıyorsunuz
11- bacak ıcın bacaklarınızı yerlestırıp ıcerı dogru kapatıp acıyorsunuz ::DDD:D:DD:D:D
14- bacakların arka kısmı için yüzüstü yatıp bacaklarını yerlestırıp cekıyorsunuz.
15- kanatlar ıcın oturup kendınıze dogru cekıyorsunuz.
16- squat olması lazım barı sırtınıza alıp cokup kalkıyorsunuz.(En sevdıgım hareket)
17- bench press gogus ıcın 19 dakı halteri alıp oraya koyuyorsunuz yatıp goguse kadar ındırıyorsunuz barı ( En sevdıgım 2. hareket :D)
18 - karın kasları ıcın mekık cekıyorsunuz orda.
Bazı aletler aynı gorevı goruyo 3-4 tanesı dıgerlerınıde cozemedım benden bu kadar :D
Yani şimdi Gögüs ( 17 ) Kanat ( 15 ) Omuz ( 7 ) Karın ( 18 ) Biceps ( 10 ) bitmiştir bunları 1 gün dinleip 1 gün calısacagım sadece bunları normal sağlam olur demi vücut :)

Yani şimdi Gögüs ( 17 ) Kanat ( 15 ) Omuz ( 7 ) Karın ( 18 ) Biceps ( 10 ) bitmiştir bunları 1 gün dinleip 1 gün calısacagım sadece bunları normal sağlam olur demi vücut :)
bu senın beslenmene baglı bu ısın %70 i beslenmedır.

Selam,

rican üzerine birşeyler yazmak istiyorum.
İlk defa bana özelden gelen yüzlerce yardım isteği veya açılmış bir başlık içinde benden istenilen yardımı veremiyeceğim.
Kusura bakma ama çok yoğunum ve burada mutlaka bu konularda benden daha bilgili veya benim kadar bilgili bir çok arkadaş sana yardımcı olacaktır.

Selam,

rican üzerine birşeyler yazmak istiyorum.
İlk defa bana özelden gelen yüzlerce yardım isteği veya açılmış bir başlık içinde benden istenilen yardımı veremiyeceğim.
Kusura bakma ama çok yoğunum ve burada mutlaka bu konularda benden daha bilgili veya benim kadar bilgili bir çok arkadaş sana yardımcı olacaktır.
canın sağolsun :)

Back
Yukarı