Öncelikle Herkese Merhaba Üniversitede Bize Sunulan Bu Fırsatı Değerlendirmek İstiyorum Toplamda 13 14 Tane Alet Bulunmakta Ve Ne İşe Yaradıklarını Tam Olarak Öğrenmek İstiyorum Ve Düzenli Bir Çalışmaya Girmek İstiyorum Ve Bu Çalışmamı Destekleyecek Protein Değilde Kısa Sürede Kasları Geliştirecek Bi Şey Vardı Adını Bilemeyecegim Ya Da Bana Yardımcı Olabilecek Prot. Veya Başka Bi Şey Söylerseniz Onuda Alabilecek Durumdayım Şimdiden Teşekkür Ederim.
Kilo : 75
Boy : 1.78
Şuanki Halim ;

Çalışabileceğim Aletlerin Resimlerini Atacağım Sizler Bana Açıklamasıyla Birlikte Yani 1. Alet ( Gögüs ) 2. Alet XXX Diye Anlatırsanız Ve Şu Şekil Çalış Derseniz Çok Memnun Olurum Önemli Olan ( Gögüs , Biceps , Kanat , Omuz ) Bana Bu 5 İ İçin Ayrı Olarak Aşşagıdaki Aletlerin Hangisi Olduğunu Belirtirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim.
Aletler ;

Kilo : 75
Boy : 1.78
Şuanki Halim ;

Çalışabileceğim Aletlerin Resimlerini Atacağım Sizler Bana Açıklamasıyla Birlikte Yani 1. Alet ( Gögüs ) 2. Alet XXX Diye Anlatırsanız Ve Şu Şekil Çalış Derseniz Çok Memnun Olurum Önemli Olan ( Gögüs , Biceps , Kanat , Omuz ) Bana Bu 5 İ İçin Ayrı Olarak Aşşagıdaki Aletlerin Hangisi Olduğunu Belirtirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim.
Aletler ;