Bu adamlar Çok İyi

Barfiks çekişleri olsun , barfiks demirinde yaptığı hareketler olsun , şınav tarzları olsun bu adamlar çok iyi izlemenizi tavsiye ederim.daha önce böyle bir video izlememiştim.

TORONTO TO N.Y.C - BODY BY CHOSEN - BEAST MODE (HD)

https://www.youtube.com/watch?v=byr5sovS9As

bunlar aşmış ya tek elle barfixi çok kolay bişeymiş gibi çekiyo tık tık :D

sitede 1-2 kez daha bu tarz video paylaşılmıştı öncelikle sokakta böyle güzel spor aletleri koymuşlar bu çok hoşuma gitti hareketler ise şahane insanı gaza getiriyor

Son düzenleme:
Aynen öyle bunlar çok iyi ama tek elle barfiksden daha iyi hareketleride çok kolay başarıyorlar.

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

sitede 1-2 kez daha bu tarz video paylaşılmıştı öncelikle sokakta böyle güzel aletler koymuşlar bu çok hoşuma gitti hareketler ise şahane insanı gaza getiriyor
Katılıyorum gerçekten çok gaza getiriyor ve benimde aşırı derece hoşuma gitti çok iyiler çünkü.

Aynen öyle :) ama bu adamların bu performansı kazanırken yaptıkları çalışma nedir acaba.

hemen gidip barfix, sınav çalışmalıyım :D acayip gaza getiriyor insanı gerçekten aşmış adamlar.

şınavlar çekilir ama o demirdeki hareketleri yapmak için epey çalışmak lazım.

hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

adszodj.jpg

Şu hareket çok dikkatimi çekti. Şınavda zıplar gibi barfiks demirinde sıçrıyor. Ciddi manada disiplinli bir çalışma ve zaman ister bunları yapabilmek.

34z89.png

bu işler kas gücü kadar dengede istiyor.biz salona girerken önce galoş giyiyoruz soyunma odasında ayakkabıları değiştiriyoruz.salon girişinde tek ayağımızın üstünde durup galoşu giymek bile çoğu kişi için zor oluyor :D

Bu adamlar bu hareketleri yapmadan önce sıfırdan nasıl çalışmışlardır acaba bileniniz varmı ne tür çalışmalar yaptıktan sonra tek elle barfiks, arkadaşların gösterdikleri resimlerdeki hareketleri yapmışlardır ? ayrıca bunların 1 yumruğu adamı öldürür.

Bu adamlar bu hareketleri yapmadan önce sıfırdan nasıl çalışmışlardır acaba bileniniz varmı ne tür çalışmalar yaptıktan sonra tek elle barfiks, arkadaşların gösterdikleri resimlerdeki hareketleri yapmışlardır ? ayrıca bunların 1 yumruğu adamı öldürür.
:D bir yumruğu adamı öldürür bu söz güzelmiş bunuda nerden çıkardınız.

Geçenlerde bir Dünya K-1 şampiyonu öldürmüştü.Ama bu adamlar öldüremez :D

yaglarımdan kurtuldum.
six pack hayalime az kaldı.
barfix cekemeyen biriyim tek hedefim bu :)
şarkı ve hareketler muhteşem.
merdiven hareketi beni şaşırttı :D

Back
Yukarı