bence genetikle alakalı değil onların çalışma stiliyle alakalıniye bu şovları hep zenciler yapıyor. kısa mesafe koşucuları gibi genetikleri daha mı yatkın bu hareketleri yapmaya ?
1 tane çekebiliyor musun? dostum çekemiyorsan altına bir sandalye koy bir ayağın onun üstünde çekmeye çalış , sana tavsiye 6 haftada 20 barfiks programını uygula belki yararı olur haftada 3 gün hergün 30dknı almıyan bir program zamanın varsa tavsiye ederim link istersen yaz bana..yaglarımdan kurtuldum.
six pack hayalime az kaldı.
barfix cekemeyen biriyim tek hedefim bu
şarkı ve hareketler muhteşem.
merdiven hareketi beni şaşırttı![]()
bence genetikle alakalı değil onların çalışma stiliyle alakalı
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
1 tane çekebiliyor musun? dostum çekemiyorsan altına bir sandalye koy bir ayağın onun üstünde çekmeye çalış , sana tavsiye 6 haftada 20 barfiks programını uygula belki yararı olur haftada 3 gün hergün 30dknı almıyan bir program zamanın varsa tavsiye ederim link istersen yaz bana..
gerçekten bu lafı ciddi anlamda dediğimimi zannettinizbir yumruğu adamı öldürür bu söz güzelmiş bunuda nerden çıkardınız.
senin söylediğin şekilde 2 tekrar çıkardım ama videodaki imkansız gibi geliyorbikere barfiks borusunu tek elle tutup diger elimlede boruyu tuttugum elimin bilegini tutup cekmeyi denedim ama cik kalkmiyo vucut![]()
Geçenlerde bir Dünya K-1 şampiyonu öldürmüştü.Ama bu adamlar öldüremez![]()
Hayır geçen sene bir haber çıkmıştı duymadınız mı? K-1 Şampiyonu barda kız arkadaşı ile eğlenirken kız arkadaşına bakan gence sinirlenip bir yumruk ile o kişiyi öldürdüğü haberleri çıkmıştı..Yani eldivensiz.Bu adamlar öldürmese bile süründürür bi yumruk ye şunlardan sağlam o elindeki kemikler elmacık kemiğinde muşta etkisi yapar k1 diyorsunda orda eldiven var onların tek atma şansı daha düşük belki uzun süreli dövüşlerde sonlara doğru artık ayakta duramaz hala geldiklerinde bu dediğin olay olabilir![]()
Hayır geçen sene bir haber çıkmıştı duymadınız mı? K-1 Şampiyonu barda kız arkadaşı ile eğlenirken kız arkadaşına bakan gence sinirlenip bir yumruk ile o kişiyi öldürdüğü haberleri çıkmıştı..Yani eldivensiz.
Eldivenle yazınca belirteyim dedim.Sen okumadın mı yazdığı mı ?![]()
Ben öldüremez demedikm ki bu adamlar için dediğim öldürmese bile beter eder
Zaten bende aynı şeyi demiştim eldivenle öldürmek daha zor çıplak el daha etkili niye böyle bi yazı yazdın anlamadım![]()
Eldivenle yazınca belirteyim dedim.
İddalaşma yok dostum sadece söyliyim demiştim.Birşey belirtmene gerek yok madem aynı şekilde düşünüyoruz niye iddialaşıyorsunuz ki anlamıyorum çocukcasına![]()