Bu adamlar Çok İyi

niye bu şovları hep zenciler yapıyor. kısa mesafe koşucuları gibi genetikleri daha mı yatkın bu hareketleri yapmaya ?

niye bu şovları hep zenciler yapıyor. kısa mesafe koşucuları gibi genetikleri daha mı yatkın bu hareketleri yapmaya ?
bence genetikle alakalı değil onların çalışma stiliyle alakalı

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

yaglarımdan kurtuldum.
six pack hayalime az kaldı.
barfix cekemeyen biriyim tek hedefim bu :)
şarkı ve hareketler muhteşem.
merdiven hareketi beni şaşırttı :D
1 tane çekebiliyor musun? dostum çekemiyorsan altına bir sandalye koy bir ayağın onun üstünde çekmeye çalış , sana tavsiye 6 haftada 20 barfiks programını uygula belki yararı olur haftada 3 gün hergün 30dknı almıyan bir program zamanın varsa tavsiye ederim link istersen yaz bana..

bence genetikle alakalı değil onların çalışma stiliyle alakalı

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

1 tane çekebiliyor musun? dostum çekemiyorsan altına bir sandalye koy bir ayağın onun üstünde çekmeye çalış , sana tavsiye 6 haftada 20 barfiks programını uygula belki yararı olur haftada 3 gün hergün 30dknı almıyan bir program zamanın varsa tavsiye ederim link istersen yaz bana..

teşekkürler dostum.
verirsen sevinirim gerçekten

:D bir yumruğu adamı öldürür bu söz güzelmiş bunuda nerden çıkardınız.
gerçekten bu lafı ciddi anlamda dediğimimi zannettiniz :D :D öldürür derken kuvvetli adamlar belkide dünyadaki çoğu kişiden kuvvetliler çok sert vurabilirler :D ayrıca düşünsenize bir yumruğunun adamı öldürdüğünü bir toplu kavga anında adamın vurduğu iniyor sonra etraı leşlerle dolu güzel bir wallpaper olurdu aslında şuanki hayalime göre :D :D :lol:hyper_

bikere barfiks borusunu tek elle tutup diger elimlede boruyu tuttugum elimin bilegini tutup cekmeyi denedim ama cik kalkmiyo vucut :D

tek yumrukla adam öldürme konusunda yaklaşık 1 yıl önce ingilterede iki genç arasında çıkan tartışmada gençlerden birisi ben çok güçlüyüm seni tek yumrukla öldürürüm demiş ama diğer genç o lafı dikkate almayıp tartışmaya devam edince adam gerçektende bir yumrukla genç adamı öldürmüştü olabilirmiş demekki haberlerde izlemiştim

Geçenlerde bir Dünya K-1 şampiyonu öldürmüştü.Ama bu adamlar öldüremez :D

Bu adamlar öldürmese bile süründürür bi yumruk ye şunlardan sağlam o elindeki kemikler elmacık kemiğinde muşta etkisi yapar k1 diyorsunda orda eldiven var onların tek atma şansı daha düşük belki uzun süreli dövüşlerde sonlara doğru artık ayakta duramaz hala geldiklerinde bu dediğin olay olabilir :D

Bu adamlar öldürmese bile süründürür bi yumruk ye şunlardan sağlam o elindeki kemikler elmacık kemiğinde muşta etkisi yapar k1 diyorsunda orda eldiven var onların tek atma şansı daha düşük belki uzun süreli dövüşlerde sonlara doğru artık ayakta duramaz hala geldiklerinde bu dediğin olay olabilir :D
Hayır geçen sene bir haber çıkmıştı duymadınız mı? K-1 Şampiyonu barda kız arkadaşı ile eğlenirken kız arkadaşına bakan gence sinirlenip bir yumruk ile o kişiyi öldürdüğü haberleri çıkmıştı..Yani eldivensiz.

Hayır geçen sene bir haber çıkmıştı duymadınız mı? K-1 Şampiyonu barda kız arkadaşı ile eğlenirken kız arkadaşına bakan gence sinirlenip bir yumruk ile o kişiyi öldürdüğü haberleri çıkmıştı..Yani eldivensiz.

Sen okumadın mı yazdığı mı ? :D

Ben öldüremez demedikm ki bu adamlar için dediğim öldürmese bile beter eder

Zaten bende aynı şeyi demiştim eldivenle öldürmek daha zor çıplak el daha etkili niye böyle bi yazı yazdın anlamadım :D

Sen okumadın mı yazdığı mı ? :D

Ben öldüremez demedikm ki bu adamlar için dediğim öldürmese bile beter eder

Zaten bende aynı şeyi demiştim eldivenle öldürmek daha zor çıplak el daha etkili niye böyle bi yazı yazdın anlamadım :D
Eldivenle yazınca belirteyim dedim.

Birşey belirtmene gerek yok madem aynı şekilde düşünüyoruz niye iddialaşıyorsunuz ki anlamıyorum çocukcasına :)
İddalaşma yok dostum sadece söyliyim demiştim.

Bence zencilik ile hiç alakası yok onların çalışma stili o hareketleri yapmalarına elveriş verdiğinden kaynaklı..

Dostum yapta görelim o zaman kolay değil o kadar. Aynı aletlere benzerleri güzelyalı sahilde bulabilirsin, bu kadarını yapmak çok zor

Güzelyalı sahilde paten pistinin orda var evet biliyorum.Ama ben yapabileceğimi idda etmedim sadece zenci olmaktan dolayı bu hareketlerini yapmadıklarını idda ediyorum senin yazına karşı yazdım bilerek zenci olmak ne kadar bir üstünlük veriyor ki bu hareketleri yaptığını düşünebiliyorsunuz.Ben beyazım :) mutluyum ama bu adamların yaptığı antreman stilini öğrenirsek belki bizde onlar gibi bu hareketleri yapabiliriz bu konuda emin olun.Önemli olan zaman ayırabilmek , doğru çalışma , doğru beslenme hedefe ulaşma iyi bir hayata sahip olmak bu spor sadece bu şeylerlede olmuyor hayatında olumsuz şeyler olmamalı ki canı sıkkın şekilde antreman yapmamalısın.Yani iyi çalışırsan ve şartlar elveriş getiriyorsa böyle olunabilir bence.

Back
Yukarı