BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
bsn true mass ürününü hiç bir yerde bulamadım stoklarda yok bulanlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Bulamazsam bunun yerine hangi gainer ürününü öneririsiniz.

ürünü kullanırken bende aşırı susama yaptı. özellikle geceleri susama ve idrara çıkma sayım arttı. sanırım kan şekerini arttırdı.
bu ürünün şeker içeriği nispeten düşük olmasına rağmen böyle bir şeye yol açması beni düşündürdü.
acaba içeriğindeki karbonhidrattan dolayı mı böyle oldu bilemedim.

sizde de böyle bir şey oldu mu?
ürünün tadı, karışması ve etkisi iyi.

Günlük 90 gram karbonhidrat 46 gram protein sağlıyor.Diğer gainerlerin günlük sağladığı desteğe göre kağıt üzerinde az duruyor ama yorumlara bakarsakta en iyi gainerler arasında sebebi nedir acaba hammedesinin kalitesinden falan mı kaynaklanıyor ?

Ürünü bugün sipariş ettim. Bu ürünü tercih etmemin sebebi sütle alındığında 100 gr ında 551 kalori olması. 1 ay kullanıcam sonuçları yazarım.

bende ürünü bugün aldım . yemeğide bol yiyorum uyku düzenide yapıcam herşeyi eksiksiz yapıcam kutu bitene kadar 60 kg ım şuan 1.75 boyum var hedefim 75 . bittiği zaman tekrar yorum atıcam.

2.jpg
1.jpg
Elimde bu gaınerdan vardı bitti bunun fiyatı biraz pahalı hard line gaıner fiyatı biraz daha uygun sizce hangisini alıyım hangisi daha iyi ?

kardes sana kesınlıkle katılıorum ben 4 senedr bu sporla ılgılenıyorum bu sporla ılgılenmemın sebebı fıtde kalmakdı fakat son zamanlarda bıraz hacım ıstedım ve bu hacımı 2 3 kutu bsn true mass iLe ellde etmeyı basardım 32 cm olan kollarım su an 35 36 cm ye yukseldı yandakı resmimde goruldugu gıbı.. kesnlıkle cok kalıtelı son 3 yılın en kalıtelı urunu olmasına sasılmamalı ve ayrıca ronıe coleman de bu BSN urunlerınden kullanıyor hatırlataym ..saygılarımla ..bench_O
ya ben aana[DOUBLEPOST=1426363038][/DOUBLEPOST]
ben sana birsey sorucam bende aldim true massi 1 hafta gevti o cilek kokusu gotti tadi normal son kullanma tarihinede 2 ay var sence bi sorun olur mu

bende ürünü bugün aldım . yemeğide bol yiyorum uyku düzenide yapıcam herşeyi eksiksiz yapıcam kutu bitene kadar 60 kg ım şuan 1.75 boyum var hedefim 75 . bittiği zaman tekrar yorum atıcam.
ürün pazartesi bitiyor . 59 60 arası gidip gelen kilom artık 63 64 arası değişiyor . sabah tartıldığım değerlerdir. toplamda 3.5 4kg gibi bir kütle kazandım. bel çevremde yağlamnma nerdeyse yok denecek kadar az pek ki bu da kullanmadan önce vardı. sonuç olarak üründen memnun kaldım bir kutu daha sipariş edicem. son bir kullanımlık daha kaldı onuda yarın spora gitmeden kullanırım çarşambayada 2. si gelir.

Menim 190 boyum,62 kilom var,Azerbaycanliyim lutfen yazimi anlayisla karsilayin,ben BSN 4.7 kq aldim,bana yardim edin nasil kilo alayim?
Gainerların bir servisinde çok fazla kalori değeri vardır bu yüzden tek seferde almanı önermiyorum. Bel çevrende yağlanma yapabilir ve aldığın kilo sağlıklı olmaz. 2 ye bölerek ara öğün olarak kullan. Eğer performans arttırıcı nox Ürünleri kullanmıyorsan birini antrenmandan önce diğerini de kahvaltıdan sonraki öğünde alabilirsin

Gainerların bir servisinde çok fazla kalori değeri vardır bu yüzden tek seferde almanı önermiyorum. Bel çevrende yağlanma yapabilir ve aldığın kilo sağlıklı olmaz. 2 ye bölerek ara öğün olarak kullan. Eğer performans arttırıcı nox Ürünleri kullanmıyorsan birini antrenmandan önce diğerini de kahvaltıdan sonraki öğünde alabilirsin

Amino Hardcore ve Creatine var

Back
Yukarı