Bsn Syntha-6 vs Gaspari MyoFusion

Bsn Syntha-6 vs Gaspari MyoFusion

• Bsn Syntha-6

Votes: 60 62,5%
  • Gaspari MyoFusion

Votes: 36 37,5%

• Total voters
    96
konu amma uzamış görende kür tartışması sanıcak kıytırık protein tozu işte alın birini gitsin.

neyse daha fazla off topic yapmayalım ben her yorum için her görüş için herkese teşekkür ederim.sizin yorumunuza gelince siz bu işi önemsemiyor olabilirsiniz.ama önemseyenlere biraz daha saygılı konuşursanız daha iyi olur sevgili big hammer zira biz konuyu uzattıysak böyle gereksiz yorumlarında bir katkısı olmayacaktır.nasıl olsa ''KIYTIRIK'' protein tozları hakkında konuşmaya ne gerek var. SAYGILAR

Bende Synt6 Almıstım Ama Nedense Pişman Oldum Myfusion Kullanmadım Ama Gaspari Ürünleri Cok İyi Bence Fakir Ürünü Falaanda Değil Aralarında Az Bi Fark Var Keske Gaspari Alsaydın. Amino Max 8000 De Cok Kötülediler Bana Ama Ünarversal 3001 e 10 Basar Sana O Kadar Söleyim
Pişman Oldum Derken Gaspari Almadgım İçin Pişman Oldum

bugün tanıdığım bi abiden myofusion prebiotiki 95 liraya aldım ama burdaki yorumları okuyunca neden ucuz olduğunu anladım gerimi versem acaba

Gayet iyi fiyata, guzel kaliteli bir urun almissiniz. Gonul rahatligiyla kullanin. Bsn, ON, Gaspari gibi markalara rahatca guvenebilirsiniz.

valla ben cokies and cream aromalısını da kullandım şuan mochacinno olanı kullanıorum bitmek üzere. tadı falan çok güzel

95 ha ? abim dediğin öz abin herhalde

öz abim değil ya bizim burda suplement dükkanı var orda çalışan abi tanıdık . aslında 4 lü paket kampanya varmış 2.3 kilo gaspari prebiotik 2.3 kilo whey markasını unuttum esa mı ase mı neydi shaker bide 100 tablet vitamin 200 lira ondan veriyim dedi çok geldi almadım. sonra işte gaspari prebiotiki verdi al dedi 95 e veririm sana bende aldım

öz abim değil ya bizim burda suplement dükkanı var orda çalışan abi tanıdık . aslında 4 lü paket kampanya varmış 2.3 kilo gaspari prebiotik 2.3 kilo whey markasını unuttum esa mı ase mı neydi shaker bide 100 tablet vitamin 200 lira ondan veriyim dedi çok geldi almadım. sonra işte gaspari prebiotiki verdi al dedi 95 e veririm sana bende aldım

Çok iyi fiyata almışsın cidden. Ben olsam o abiden ayrılmazdım :)

Geçen gün facebook'tan link vererek bir arkadaşım gösterdi sanırım aynı kişi. Elinde 40-50 adet Myofusion Probiotic series vardı. Bu fiyatlardan verdi. Bana linki veren arkadaşım yetişti, ben yetişemedim yoksa 2 kutu kapıyordum. :)

Geçen gün facebook'tan link vererek bir arkadaşım gösterdi sanırım aynı kişi. Elinde 40-50 adet Myofusion Probiotic series vardı. Bu fiyatlardan verdi. Bana linki veren arkadaşım yetişti, ben yetişemedim yoksa 2 kutu kapıyordum. :)

facebooktan satıyomu bilmiyorum ben dükkandan aldım . sağolun arkadaşlar içim rahatladı sayenizde öğrenciyiz 95 lira bizim için baya para demek :)

karşılaştırılma yapılmayacak ürünler gereksiz konu kusura bakma.syntha-6 büyümek istiyorsan antrenmandan hemen sonra alınacak güzel bir protein çünkü şeker ve karb. içeriği yüksek. ama myofusion daha formunu korumaya yönelik

nasıl böyle bir sonuç çıkardın anlayamadım MyoFusion da Syntha da 6 çeşit protein içeriyor ve Myo nun 36 gramında 25 gr Syntha nın 44 gramında 22 gram protein var MyoFusion daha mantıklı bir seçim

95 lira dediği prebiotic serisidir diye umuyorum yabancı forumlara bilhassa BB.com da bakarsanız 1 kişi beğenmemiş ürünü herkezde bir şikayet var TR de kullananlar ise ant öncesi için birinde okumuştum yarım saat tuvaletten çıkamamış 50 milyon daha verip normalini almanızı tavsiye ederim bende ramazandan sonra kombinasyonumda MyoFusiona yer vericem

nasıl böyle bir sonuç çıkardın anlayamadım MyoFusion da Syntha da 6 çeşit protein içeriyor ve Myo nun 36 gramında 25 gr Syntha nın 44 gramında 22 gram protein var MyoFusion daha mantıklı bir seçim

sadece protein miktarına bakıyorsun.tamam myofusion al.o zaman ben sana şunu sorayım bsn st6 yı üretmeden önce diğer ürünlerde daha fazla protein var onlar tercih edilir diye düşünemez miydi? karb. ve şeker oranınada bakıyorum ben.gün iiçnde içeceksem syntha6 yatarken içeceksem myofusion

Şekeri ne yapıcaksın ki? Şeker boş kalori, vücuda alınmasında (bir kaç istisnai durum haricinde) gerek yok.

Back
Yukarı