BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Selam. Ben bu ürünü kullanacam da hangi aroması daha güzel sizce aromasında kararsız kaldım ahududu karpuz karışık meyve hangisini alsam acaba kararsızım yardımcı olabilir misin?

İlk kullandığım 2 sene önce falan portakallı olması gerek tadı baya güzeldi onu alabilirsin.

Ben dün ilk kez kullandım çok yorgundum o yüzden etkisini hissetmedim tam boş mideyle de içmedim belki de ondandır ama sabaha kadar yatakta sağa sola dön yaptım.

Ben dün ilk kez kullandım çok yorgundum o yüzden etkisini hissetmedim tam boş mideyle de içmedim belki de ondandır ama sabaha kadar yatakta sağa sola dön yaptım.
Akşama doğru içtiysen iyice harcaman lazım enerjiyi yoksa uyuyamazsın kafeinden dolayı.Yemegi yedıkten sonra 1-2 saat sonra için baska bırsey yemeyın zatn sıcak basacak altıgında anlayacaksın antremandada kaldırdıgın agırlıkları bıraz arttır anlayacaksın

Akşama doğru içtiysen iyice harcaman lazım enerjiyi yoksa uyuyamazsın kafeinden dolayı.Yemegi yedıkten sonra 1-2 saat sonra için baska bırsey yemeyın zatn sıcak basacak altıgında anlayacaksın antremandada kaldırdıgın agırlıkları bıraz arttır anlayacaksın
Az önce içtim şuanda yazarken kalbimin ve vücudumun biraz hızlandırdı ama sıcak basma gelmedi enerji de ara ara geliyor gidiyor bakalım 15 dkkya Trapezius biceps abs çalışcam inşallah etkisini hissederim.

İçtikten yarım saat sonra spora gittim başlangıçta enerji vardı ancak 10 dkk sonra normale döndüm sonra enerji git gel yaptı bende değişik bi etki yaptı böyle.Farkındayım herkeste aynı etkiyi yapmayabiliyor fakat daha iki kez kullandım 1 ay geçmeden ürüne objektif kendi bünyem için yorum yapamam şimdilik durum bu merak edenlere yazmaya devam edeceğim.
Bu arada karışık meyve aromalı aldım ilk içince ıyyy dedim fakat sonra güzel gelmeye başladı ancak 800 ml soğuk suyla karışımı bitirmek biraz değişik oluyor kötü değil ancak Son yudum sonrası bi titriyor insan ığğ dercesine :-)
İyi forumlar...

800ml su nedir dostm ;) 500yda 300 ideal sogk suyla ic.bi hfta kullan etkiyi gormemn imknsz
ürün üzerinde öyle yazıyor diye o şekilde kullandım ama senin dediğin gibi kullanıcam yarın bakalım etkisini daha tam gördüm diyemem dediğin gibi 1 hafta 1 ay felan geçsin bakalımç :)

Back
Yukarı