The Guardian
Üye
Ürünü G.N.C den aldim. Fakat hic memnun degilim. Urun made in Eu, mensei ingiltere. 3 olcek almama ragmen hic etki etmedi bende. Verilen paraya yazik gercekten 

Bahsi geçen nox bu ürünse kreatin var içerisinde az da olsa bir su tutumu olabilir . Uykusuzluk hariç bir yan etki görmedim onun içinde oglen gıbı kullanıp tüm enerjiyi gymde bitiriyordumbu noxların vücutta su topladığını duydum doğru mudur? herhangi bilgisi olan varmı ?
Spor geçmişinizi ve herhangi bir sglık probleminiz varmı önce onu sorayım ? Bu ürünün yan etkisi kafeine duyarlılarda hafif sersemlik yapabiliyor yani baş dönmesi olarak algılanacak kadar değil bence bende olmadı tam birşey diyemiyorum.Ama nefes darlıgı olayı tehlikeli başka bir prbleminiz olabilir.30 dakıka önce boş mide yani supplementlerden ve yemekten 2 saat snra anlamında kullanıp etki görmemeniz ımkansız dıyebılırm.Kardio mu calışırken bu etkıler oldu yoksa agırlık mıMerhaba arkadaşlar bende bu ürünün etkisini duydum ve satın aldım bir haftadır kullanıyorum performans artışı sağlamadığı gibi bende arada bir baş dönmesi ve nefes darlığı gibi yan etkileri oldu. Dün antreman öncesi kahvaltıöı yaptıktan 2 saat sonra üzerinde yazan miktarda aldım ve sonra spor salonuna gittim enerjimde artış olmadığı gibi beni çok zorladı ve baş dönmesine sebeb oldu ve nefes alamıyormuşum gibi hissetmeme neden oldu bu ürün sizce nerede hata yapmış olabilirim? Paylaşımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim. Kilom : 53
Bahsi geçen nox bu ürünse kreatin var içerisinde az da olsa bir su tutumu olabilir . Uykusuzluk hariç bir yan etki görmedim onun içinde oglen gıbı kullanıp tüm enerjiyi gymde bitiriyordumdüşüş psikolojik oluyor bence dostum
[DOUBLEPOST=1407352218][/DOUBLEPOST]
düşüş psikolojisi değil zaten tam anlamıyla düşüyorsun aynı kiloyu basman zorlaşıyor bence tabii kendi üzerimdeki etkisi budur sonuçta supplementler kişilerde farklılık gösterebiliyor...
bence tok karnınasın ve savas_yok'unda dediği gibi nox için minimum 2 saat aç kalman gerekiyor ben kullanırken 4gibi kesiyordum 19-19.30 gibi antreman yapıyordum eze eze antreman atıyordum ... ilk ölçeklerde baş dönmesi sersemlik ve yüksek kalp atışı sağlayabilir ben yaşadım daha önce böyle bişe kullanmadığım için ama daha sonra alıştım 4 veya 5. kullanımda sorun olmamaya başladı benim için .. umarım yardımcı olabilmişizdir ...Merhaba arkadaşlar bende bu ürünün etkisini duydum ve satın aldım bir haftadır kullanıyorum performans artışı sağlamadığı gibi bende arada bir baş dönmesi ve nefes darlığı gibi yan etkileri oldu. Dün antreman öncesi kahvaltıöı yaptıktan 2 saat sonra üzerinde yazan miktarda aldım ve sonra spor salonuna gittim enerjimde artış olmadığı gibi beni çok zorladı ve baş dönmesine sebeb oldu ve nefes alamıyormuşum gibi hissetmeme neden oldu bu ürün sizce nerede hata yapmış olabilirim? Paylaşımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim. Kilom : 53
[DOUBLEPOST=1407413629][/DOUBLEPOST]Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yaklaşık olarak 3 aydır düzenli olarak haftada 4 kez olmak üzere body building yapıyorum. Düzenli besleniyorum sadece bu üründe neden olduğunu bilemediğim bazı yan etkiler göalemledim ve artık kulllanmıyorum. Ağırlık çalışırken oldu o yüzden tekrar kullanmaya cesaret edemiyorum ürün öylece duruyor dolapta ne yapacağımıda bilemediğim için sizin deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.Bahsi geçen nox bu ürünse kreatin var içerisinde az da olsa bir su tutumu olabilir . Uykusuzluk hariç bir yan etki görmedim onun içinde oglen gıbı kullanıp tüm enerjiyi gymde bitiriyordumdüşüş psikolojik oluyor bence dostum
[DOUBLEPOST=1407352218][/DOUBLEPOST]
Spor geçmişinizi ve herhangi bir sglık probleminiz varmı önce onu sorayım ? Bu ürünün yan etkisi kafeine duyarlılarda hafif sersemlik yapabiliyor yani baş dönmesi olarak algılanacak kadar değil bence bende olmadı tam birşey diyemiyorum.Ama nefes darlıgı olayı tehlikeli başka bir prbleminiz olabilir.30 dakıka önce boş mide yani supplementlerden ve yemekten 2 saat snra anlamında kullanıp etki görmemeniz ımkansız dıyebılırm.Kardio mu calışırken bu etkıler oldu yoksa agırlık mı
Anladım ... Şimdi başımdan ilk kullanım izlenimimi anlatıyım ;[DOUBLEPOST=1407413629][/DOUBLEPOST]Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yaklaşık olarak 3 aydır düzenli olarak haftada 4 kez olmak üzere body building yapıyorum. Düzenli besleniyorum sadece bu üründe neden olduğunu bilemediğim bazı yan etkiler göalemledim ve artık kulllanmıyorum. Ağırlık çalışırken oldu o yüzden tekrar kullanmaya cesaret edemiyorum ürün öylece duruyor dolapta ne yapacağımıda bilemediğim için sizin deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.
Bencede dostum psikolojik sende ki . Çünkü nabız tavan yapıyor iyice ter atıyorsun olması gereken o ama yan etkisi yok uykusuzluk dısında bu tarz ürünlerinterleme olayına bende çok sevindim kalori yakıyordum hızlı bir şkilde kalp ritminde ki değişklik beni fazla endişelendirmiş galiba psikolojik olarak. Tavsiyelerin için sağol dediklerini uygulayacağım etkilerini yazarım.