BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Ürünü G.N.C den aldim. Fakat hic memnun degilim. Urun made in Eu, mensei ingiltere. 3 olcek almama ragmen hic etki etmedi bende. Verilen paraya yazik gercekten :(

arkadaşlar amerika veya avrupa malı olduğu neresinde yazıyor acaba ? bugün biriyle konuştum amerikadan ithal vs vs bişeyler dedi ama emin olamadım

Motivasyon, odaklanma, güç artışı, antremanlara iştahlanma... Gibi bir çok özelliği var gözle görülür hissedilir güç artışı sağlıyor sağlamasına da şöyle bir sorun var ;
1) İlk günlerde kalp çarpıntısı çektim ( sizde çekebilirsiniz)
2)Vücudumun yeni yeni tanımaya başladığı ilk günlerde bu 3-4 gün süren ciddi bi uykusuzluk
3)Gün içinde düşüşler ( Yani Uykusuzluk halsizlik gibi )
4)Kullanmayı bıraktığınızda kesinlikle %10' a kadar güç düşüşü

En azından benim kendimde gözlemlediğim bunlardı...

no xplode 2.0 kullandım daha öncede eski versiyonunu kullanmıştım daha iyi olduğunu düşünmüyorum gözü kapalı alın derim...

Merhaba arkadaşlar bende bu ürünün etkisini duydum ve satın aldım bir haftadır kullanıyorum performans artışı sağlamadığı gibi bende arada bir baş dönmesi ve nefes darlığı gibi yan etkileri oldu. Dün antreman öncesi kahvaltıöı yaptıktan 2 saat sonra üzerinde yazan miktarda aldım ve sonra spor salonuna gittim enerjimde artış olmadığı gibi beni çok zorladı ve baş dönmesine sebeb oldu ve nefes alamıyormuşum gibi hissetmeme neden oldu bu ürün sizce nerede hata yapmış olabilirim? Paylaşımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim. Kilom : 53

bu noxların vücutta su topladığını duydum doğru mudur? herhangi bilgisi olan varmı ?
Bahsi geçen nox bu ürünse kreatin var içerisinde az da olsa bir su tutumu olabilir . Uykusuzluk hariç bir yan etki görmedim onun içinde oglen gıbı kullanıp tüm enerjiyi gymde bitiriyordum :) düşüş psikolojik oluyor bence dostum :)[DOUBLEPOST=1407352218][/DOUBLEPOST]
Merhaba arkadaşlar bende bu ürünün etkisini duydum ve satın aldım bir haftadır kullanıyorum performans artışı sağlamadığı gibi bende arada bir baş dönmesi ve nefes darlığı gibi yan etkileri oldu. Dün antreman öncesi kahvaltıöı yaptıktan 2 saat sonra üzerinde yazan miktarda aldım ve sonra spor salonuna gittim enerjimde artış olmadığı gibi beni çok zorladı ve baş dönmesine sebeb oldu ve nefes alamıyormuşum gibi hissetmeme neden oldu bu ürün sizce nerede hata yapmış olabilirim? Paylaşımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim. Kilom : 53
Spor geçmişinizi ve herhangi bir sglık probleminiz varmı önce onu sorayım ? Bu ürünün yan etkisi kafeine duyarlılarda hafif sersemlik yapabiliyor yani baş dönmesi olarak algılanacak kadar değil bence bende olmadı tam birşey diyemiyorum.Ama nefes darlıgı olayı tehlikeli başka bir prbleminiz olabilir.30 dakıka önce boş mide yani supplementlerden ve yemekten 2 saat snra anlamında kullanıp etki görmemeniz ımkansız dıyebılırm.Kardio mu calışırken bu etkıler oldu yoksa agırlık mı

Bahsi geçen nox bu ürünse kreatin var içerisinde az da olsa bir su tutumu olabilir . Uykusuzluk hariç bir yan etki görmedim onun içinde oglen gıbı kullanıp tüm enerjiyi gymde bitiriyordum :) düşüş psikolojik oluyor bence dostum :)[DOUBLEPOST=1407352218][/DOUBLEPOST]
düşüş psikolojisi değil zaten tam anlamıyla düşüyorsun aynı kiloyu basman zorlaşıyor bence tabii kendi üzerimdeki etkisi budur sonuçta supplementler kişilerde farklılık gösterebiliyor...
bence tok karnınasın ve savas_yok'unda dediği gibi nox için minimum 2 saat aç kalman gerekiyor ben kullanırken 4gibi kesiyordum 19-19.30 gibi antreman yapıyordum eze eze antreman atıyordum ... ilk ölçeklerde baş dönmesi sersemlik ve yüksek kalp atışı sağlayabilir ben yaşadım daha önce böyle bişe kullanmadığım için ama daha sonra alıştım 4 veya 5. kullanımda sorun olmamaya başladı benim için .. umarım yardımcı olabilmişizdir ...

Spor geçmişinizi ve herhangi bir sglık probleminiz varmı önce onu sorayım ? Bu ürünün yan etkisi kafeine duyarlılarda hafif sersemlik yapabiliyor yani baş dönmesi olarak algılanacak kadar değil bence bende olmadı tam birşey diyemiyorum.Ama nefes darlıgı olayı tehlikeli başka bir prbleminiz olabilir.30 dakıka önce boş mide yani supplementlerden ve yemekten 2 saat snra anlamında kullanıp etki görmemeniz ımkansız dıyebılırm.Kardio mu calışırken bu etkıler oldu yoksa agırlık mı
[DOUBLEPOST=1407413629][/DOUBLEPOST]Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yaklaşık olarak 3 aydır düzenli olarak haftada 4 kez olmak üzere body building yapıyorum. Düzenli besleniyorum sadece bu üründe neden olduğunu bilemediğim bazı yan etkiler göalemledim ve artık kulllanmıyorum. Ağırlık çalışırken oldu o yüzden tekrar kullanmaya cesaret edemiyorum ürün öylece duruyor dolapta ne yapacağımıda bilemediğim için sizin deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.

[DOUBLEPOST=1407413629][/DOUBLEPOST]Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yaklaşık olarak 3 aydır düzenli olarak haftada 4 kez olmak üzere body building yapıyorum. Düzenli besleniyorum sadece bu üründe neden olduğunu bilemediğim bazı yan etkiler göalemledim ve artık kulllanmıyorum. Ağırlık çalışırken oldu o yüzden tekrar kullanmaya cesaret edemiyorum ürün öylece duruyor dolapta ne yapacağımıda bilemediğim için sizin deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.
Anladım ... Şimdi başımdan ilk kullanım izlenimimi anlatıyım ;
İlk gün nox'u kullandım abi salondayım insan gibi kalbim atmıyor ama kilolara sağlam giriyorum neyse antreman esnasında fazla hissetmedim çıktım kız arkadaşımın yanına gidiyorum m.büsteyim kalbim nabzım normale dönmedi yada ben o anda öyle hissettiğimi sanıyorum abi acaip terledim o gün hatunla buluştuk nerden geliyosun koşarak mı geldin nefes nefesesin gibi tepkiler verdi yani hissedilir şekilde etkisini gördüm gece uyuyamadım 2 gün aşşağı yukarı böyle devam etti sonra normale döndüm yani vucudumun verdiği tepki normale döndü sonra bıraktım çünkü belli süre bırakmak gerekiyo kafein manyağı oluyosun sonra :) ama sorun olmaz yani bi kalp rahatsızlığın yoksa sonuçta aşırı kafein alıyosun bence bi kaç antremana noxla gir biraz ağır çalış baktın olmuyor sat o zaman zorlamanın anlamı yok bence tabi bu

Aynen terleme olayı çok fena ama bu faydalı :) uykusuzluk Ahmet KUL ' un dedigi gibi kaçınılmaz ben oglen yapıyorum atıyorum enerjiyi iyice anca öyle uyuyabiliyorum.Birde hava sıcaksa tavan yapar bu terleme.Korkulacak aslında birşey yok ilk defa böyle bir ürün kullandıgın için biraz korkarak yaklaşmıssın gibime geldi.Kendini iyice ısıt noxu attıgında koşu mekık zaten ne yapsan terlıyorsun hemen :) ama yorulmak nedir bılmıyorsun 2 kutu bıtırdım sımdı optimum aldm ondan da memnunum :) çok uzattım sen 30 dakıka once al noxu son defa denemek ıcın 5 dakıka normal sıddette kos bı kac mekık cek 3x10 sonra agırlıkları calış bir öyle dene.3 ay kısa diyecegımde bende 3.uncu ayımda kullanmıstım ondan degıl

Aynen bende aynı etkileri gördüm terleme ve kalp ritminde artış ama enerjide pek hiddelir bir artış olmadı. Bir daha deneyeceğim eğer tekrar aynı yan etkileri görürsem yapacak birşey kalmıyor. Teşekkürler

Vucutta kızarma kaşınma oluyormu peki ? Bir alerjinizde olabilir.Terleme ve kalp ritminde artış varsa enerji vardır hocam :) Öyle 20 kg basan 10 dakıka 5 hızla koşan adamı ne 12 hıza cıkartır ne 20 kg yu 40 kg yapar :)[DOUBLEPOST=1407414734][/DOUBLEPOST]Bu tarz ürünlerden etki görmemeniz imkansız sadece bu ürün için söylemiyorum çoğunu kullandım ana maddeler aynı cunku . ama benım arkadaşımın alerjisi vardı kızarıklar filn oluyodu kullandıgında kaşıyınca arı sokmus gıbı şişiyordu sonra geçti 2 gun ara verince :) ama etkıyı gördük

Nox'u almadan 2 değil bence 2 buçuk saat önce oda minimum aç bırak kendini açken daha fazla faydasını görürsün ... ayrica 3 ay kısa değil sonuçta enerji verici bu vücut hamlığını atmış gelişime başlamış iyidir iyi :)

Bu ürün bıraz daha profların ürünü hocam ya.İşine yaramaz demıyorum bende kullandım 3-4.ayda ama sadece protein yeterli :) ben iş yerınden cıkp gidiyordum halım kalmıyordu ondan almıstm :)

terleme olayına bende çok sevindim kalori yakıyordum hızlı bir şkilde kalp ritminde ki değişklik beni fazla endişelendirmiş galiba psikolojik olarak. Tavsiyelerin için sağol dediklerini uygulayacağım etkilerini yazarım.

Gün içerisinde kahve ,cola vb cafein içeren ürünler tüketiyorsanız ,nox etkisini unutun.
Full boş mide ile içmek gerekiyor sadece su ile tüketin.Baş dönmesi vb semptomlar normal olabiliyor ,tansiyon çıkar ,düşer vs... Isınmadan direk antremana girmeyin birden yüklenmeyin.
Normalde girdiğiniz ağırlıkların daha fazlasına girin size verdiği güç performans artışını en iyi bu şekilde anlarsınız.

terleme olayına bende çok sevindim kalori yakıyordum hızlı bir şkilde kalp ritminde ki değişklik beni fazla endişelendirmiş galiba psikolojik olarak. Tavsiyelerin için sağol dediklerini uygulayacağım etkilerini yazarım.
Bencede dostum psikolojik sende ki . Çünkü nabız tavan yapıyor iyice ter atıyorsun olması gereken o ama yan etkisi yok uykusuzluk dısında bu tarz ürünlerin :)

Back
Yukarı