kesinlikle ****** mağazasından veya internet sitesinden bu ürünü (nox)u almayın hiçbir işe yaramıyor , ben daha önce made in usa kullandım ve beğendiğim için tekrar alayım dedin. ürün bitince ****** mağazasında var die gittim ordan aldım. hiçbir işe yaramadı çünkü ****** de satılan avrupa versionu imiş kutunun arkasında üretim yeri EU yazan kesinlikle bedava verseler almayın. made in usa yazan müthiş etkili samimiyetle söylüyorum. ****** MAĞAZALARINDA VEYA İNTERNET SİTESİNDE EU(AVRUPA) VERSİYONU VAR KESİNLİKLE ALMAYINNNNNN
Bende şu anda noxplode kullanıyorum ama olayı çözemedim.Benım kutuda made in usa yazıyor ama bızım salonda hocaya gelen noxplode 2 nın ıcerıgıne baktım(uste yapıstırılan etıket degıl orjınal etıkete baktım)ıcerıgınde bır suru creatıne var.Ben zaten ılk versıyonla 2 nın ıcerıgındekı maddelerı karsılastırmıstım yanlıs hatırlamıyorsam bır yada ıkı maddeyı yenı versıyonda cıkartmıslar.Bırısı bır creatına cesıdıydı sanırım.Dıger maddeler hep aynıydı.Ama ben bendekı etıketı cıkarttım yapıstırılmıs olanı orjınal etıketın hocada olanla alakası yok ve ıkısı de noxplode 2.0.Bendekı ıcerıgınde creatıne bıle goremedım

Nasıl iş anlamadım.Etkı oluyor bendekınde ama super bır etkı degıl açıkçası.Gecen hocadakınden kullandım bayaga ıyıydı.Kendısı bu versıyon Türkiyede yokmus falan dedi artık ne kadar dogruysa..