BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
gördüğüm en fiyasko performans artırıcı..Yorumları okudum,bazı arkadaslar ılk baslarda ıyı etkı gormus,sonraları bu etkının azaldıgını soylemıs,evet aynısını bende yasadım, urun cok cabuk nem kapıyor,sertlesıyor ve bozuluyor..Weıder arjının kullanmıstım ,son kullanma tarıhıne 2 ay kalmıstı ama pump etkısı ust duzeydı!

mpower35 doktorun yazmıyorum deme gibi bir yetkisi yok demişsiniz ama öncelikle böyle bir yetkisinin hatta sana hiç ilaç yazmama yetkisinin olduğunu hatırlatırım. Mesajının devamında kullandığın ifadeye gelecek olursak kullandığın o tabir için sana tekrar düşünmeni tavsiye ederim

Yurt dışından kişiye özel gelen besin ve ilaçları doktorlar yazmak zorundadır ve yetki onlara verilmiştir elbette yazmam diyenler çıkabilir ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sözünü unutmayalım ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yurt dışından kişiye özel gelen besin ve ilaçları doktorlar yazmak zorundadır ve yetki onlara verilmiştir elbette yazmam diyenler çıkabilir ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sözünü unutmayalım ;)

Tatli dil oldu mu sorun yok bence de

Tatli dil elbette onemli uygun bir dil kullanilirsa sorun yok. Ama tekrar soyluyorum konuyu cok iyi bildigim icin doktorlarin boyle bir zorunlulugu yok. Doktor uygun ilaci yazar ve hasta gidip alir, ben bunu aldim o yuzden doktor bunu yazmak zorunda demek zaten mantikli da degil.

Tatli dil elbette onemli uygun bir dil kullanilirsa sorun yok. Ama tekrar soyluyorum konuyu cok iyi bildigim icin doktorlarin boyle bir zorunlulugu yok. Doktor uygun ilaci yazar ve hasta gidip alir, ben bunu aldim o yuzden doktor bunu yazmak zorunda demek zaten mantikli da degil.

Tanidigin bildigun bir doktor olursa yazar bence sorun yapmaz ;)

arkadaşlar ben bu urunu ilk aldım 2ölçek attım yemk yedikten 1:30 saat sonra içtikten yarım saatt sonrada antrenmana gittim elim ayagım kesildi ani bi yorgunluk elimi kaldıracak dermanıım kalmadı piskolojikmidir nedir anlamadım sizce neden böyle birşeyle karşışaltım spor geçmişimde 1.5yıl 130kg bench press basıyorum o gün 90kg yi kaldırasım gelmedi 5kg dumbel alamıyordum elime içmesem normal rutinde devam ederdim nedeni bilenler mesaj atabilirmi

Bence sana ters etki yapti mi desem ama zannetmem. Urunde bir sorun olmasin veya senin icindeki maddeye bi alerjin , yan etki falan mi yapti ki ? Sahsen ben 4-5 sene once kullanmistim 3 kutu kullanmis biri olark gayet memnundum hic oyle birseyle karsilasmadim .

arkadaşlar ben bu urunu ilk aldım 2ölçek attım yemk yedikten 1:30 saat sonra içtikten yarım saatt sonrada antrenmana gittim elim ayagım kesildi ani bi yorgunluk elimi kaldıracak dermanıım kalmadı piskolojikmidir nedir anlamadım sizce neden böyle birşeyle karşışaltım spor geçmişimde 1.5yıl 130kg bench press basıyorum o gün 90kg yi kaldırasım gelmedi 5kg dumbel alamıyordum elime içmesem normal rutinde devam ederdim nedeni bilenler mesaj atabilirmi
Ben de 2 ölçek kullandığımda mide bulantısı sorunu yaşamıştım ve tek ölçek kullanımından hiçbir farkı olmadı performans olarak. Fazla doz aldığın için yan etki yapmış olabilir içeriğinde kafein, kreatin olduğu için

creatin felan kullandım böyle sıkıntılar olmadı ama bilmiyorum piskolojikte olabilir bi anda 2ölçek agırda gelmiş olabilir alerjim bahar tozlarına karşı sadee bu tür şeylerde zannetmem

kesinlikle gnc mağazasından veya internet sitesinden bu ürünü (nox)u almayın hiçbir işe yaramıyor , ben daha önce made in usa kullandım ve beğendiğim için tekrar alayım dedin. ürün bitince gnc mağazasında var die gittim ordan aldım. hiçbir işe yaramadı çünkü gnc de satılan avrupa versionu imiş kutunun arkasında üretim yeri EU yazan kesinlikle bedava verseler almayın. made in usa yazan müthiş etkili samimiyetle söylüyorum. GNC MAĞAZALARINDA VEYA İNTERNET SİTESİNDE EU(AVRUPA) VERSİYONU VAR KESİNLİKLE ALMAYINNNNNN[DOUBLEPOST=1401555957][/DOUBLEPOST]
Ben de 2 ölçek kullandığımda mide bulantısı sorunu yaşamıştım ve tek ölçek kullanımından hiçbir farkı olmadı performans olarak. Fazla doz aldığın için yan etki yapmış olabilir içeriğinde kafein, kreatin olduğu için
kesinlikle gnc mağazasından veya internet sitesinden bu ürünü (nox)u almayın hiçbir işe yaramıyor , ben daha önce made in usa kullandım ve beğendiğim için tekrar alayım dedin. ürün bitince gnc mağazasında var die gittim ordan aldım. hiçbir işe yaramadı çünkü gnc de satılan avrupa versionu imiş kutunun arkasında üretim yeri EU yazan kesinlikle bedava verseler almayın. made in usa yazan müthiş etkili samimiyetle söylüyorum. GNC MAĞAZALARINDA VEYA İNTERNET SİTESİNDE EU(AVRUPA) VERSİYONU VAR KESİNLİKLE ALMAYINNNNNN

Daha önce de söyledim Türkiye den aldığınız her ürün içeriği değiştirilmiş üründür imkanı olan yurtdışı ürünlere yönelsin

Foruma yeni katıldım bir süredir zaten takip ediyordum.Şöyle bir sorum olucak ben 120 kilo 1.85 boyundayım 21 yaşındayım 4 aydır düzenli olarak cardio ve ağırlık antremanı yapıyorum yaklaşık bu sürede 18 kilo verdim.Destek ürün olarak bsn noxplode tavsiye ettiler ama yağ yakımına yardımcı olur mu bunu öğrenmek istiyorum animal cuts 1 paket bitirdim weider carnitenele beraber teşekkürler şimdiden .

Foruma yeni katıldım bir süredir zaten takip ediyordum.Şöyle bir sorum olucak ben 120 kilo 1.85 boyundayım 21 yaşındayım 4 aydır düzenli olarak cardio ve ağırlık antremanı yapıyorum yaklaşık bu sürede 18 kilo verdim.Destek ürün olarak bsn noxplode tavsiye ettiler ama yağ yakımına yardımcı olur mu bunu öğrenmek istiyorum animal cuts 1 paket bitirdim weider carnitenele beraber teşekkürler şimdiden .

No xplode pre workout üründür yağ yaktirmaz creatin bazlı olduğu için vücutta su tutar kısacası antreman önce si enerji icecegidir pump da diyebiliriz ;)

kesinlikle ****** mağazasından veya internet sitesinden bu ürünü (nox)u almayın hiçbir işe yaramıyor , ben daha önce made in usa kullandım ve beğendiğim için tekrar alayım dedin. ürün bitince ****** mağazasında var die gittim ordan aldım. hiçbir işe yaramadı çünkü ****** de satılan avrupa versionu imiş kutunun arkasında üretim yeri EU yazan kesinlikle bedava verseler almayın. made in usa yazan müthiş etkili samimiyetle söylüyorum. ****** MAĞAZALARINDA VEYA İNTERNET SİTESİNDE EU(AVRUPA) VERSİYONU VAR KESİNLİKLE ALMAYINNNNNN

Bende şu anda noxplode kullanıyorum ama olayı çözemedim.Benım kutuda made in usa yazıyor ama bızım salonda hocaya gelen noxplode 2 nın ıcerıgıne baktım(uste yapıstırılan etıket degıl orjınal etıkete baktım)ıcerıgınde bır suru creatıne var.Ben zaten ılk versıyonla 2 nın ıcerıgındekı maddelerı karsılastırmıstım yanlıs hatırlamıyorsam bır yada ıkı maddeyı yenı versıyonda cıkartmıslar.Bırısı bır creatına cesıdıydı sanırım.Dıger maddeler hep aynıydı.Ama ben bendekı etıketı cıkarttım yapıstırılmıs olanı orjınal etıketın hocada olanla alakası yok ve ıkısı de noxplode 2.0.Bendekı ıcerıgınde creatıne bıle goremedım:)Nasıl iş anlamadım.Etkı oluyor bendekınde ama super bır etkı degıl açıkçası.Gecen hocadakınden kullandım bayaga ıyıydı.Kendısı bu versıyon Türkiyede yokmus falan dedi artık ne kadar dogruysa..

vucut alıştı artık sıkıntı olmuyor yardımlarınız için sagolun yakına foruma fotograflarımıda ekleyecegim bide ben bu spora başlamadan önce güreş yapıyordum güreş yaptıgım sıralar kolum43tü bu sporda 20-22 ay civarında 2santim alabildim sadece 45oldu milim milim gidiyor sizce neden böye kimisi diyor ben 10ayda 8sntim felan aldım diye

bizim yiğen yurt dışından alıyor suplementi enayimiyim diyor 70 liralık ürüne 180 lira vereyim ama vucudu sporcu vucudu sağlam yani doktora gidince görüyor spor yaptığını yazıyor kuru cılız bişeyseniz yazmaz
wey protein harici bütün ürünler para tuzağı bence

arkadşalar sağlık ocağına gidin doktorunuza durumu anlatın spor yapıyorum çalışıyorum vaktim olmuyor açıgımı bu gıdalarla kapatıyorum vs işte turkıyede fiyatları bu
yurt dışından getırmek ıstıyorum fakat gumrukte takılıyor böyle böyle receteye yazılması gerekiyormuş
gümrük memuru soracak degıl sana sen nıye protein tozu alıyorsun bakıyor receteye tamam al ürünü geç

Getirin yurt dışından arkadaşlar 300 liraya dünyanın suplementini alırsınız burada max 2 kutu oradan geliyor 5 kutu orjinal ürünler bizim milletimiz alışmış s.. diyecek bir şey yok anlayan anlamıştır

Son düzenleme:
kardeş ürün 40dolar nox 80lira yapıyor bunn gümrük kargosu felan 50doları buluyor bide geçecekmi geçmeyecekmi derdi var burdada 110-120 lira arası bi ürün yani 10-15tl için riske degmez ha tanıdıgın firma olur 40a alacagına 30a alırsın dogru dürüst ingilizce bilmiyoruz o adamlarlada nasıl anlaşacan bide o var

Back
Yukarı