Sakin olsan bence senin sorunun çözülür dediğim gibi bi hafta en az kullan sonra etkilerini yaz merakla bekliyoruzterleme olayına bende çok sevindim kalori yakıyordum hızlı bir şkilde kalp ritminde ki değişklik beni fazla endişelendirmiş galiba psikolojik olarak. Tavsiyelerin için sağol dediklerini uygulayacağım etkilerini yazarım.
Dediklerinize katılıyorum PeNa.Ben noxdan önce bi tanede nescafe içiyordum daha güzel alıyordum etkiyi belki de psikolojktirGün içerisinde kahve ,cola vb cafein içeren ürünler tüketiyorsanız ,nox etkisini unutun.
Full boş mide ile içmek gerekiyor sadece su ile tüketin.Baş dönmesi vb semptomlar normal olabiliyor ,tansiyon çıkar ,düşer vs... Isınmadan direk antremana girmeyin birden yüklenmeyin.
Normalde girdiğiniz ağırlıkların daha fazlasına girin size verdiği güç performans artışını en iyi bu şekilde anlarsınız.
Pump etkisini hissediyorsun değil mi calıştıgın bölgenin güzelce şişmesi gibi ?3 ayda biraz yol katettim daha fazla hissediyorum kaslarımı vücut hamlığını attı dediğin gibiHayırlısı bakalım tekrar denediğimde neler olacak
Ne demek dostum
Kullanabilirsin dostum hatta terleme ikiye katlanır bıraz daha iyi olurArkadaslar bu urunle beraber lcarnitine alinirmi faydasi zarari olurmu acaba
Dediğin iki ürünü de kullandım bu üründen daha fazla pump etkisi ve enerji aldım dostum 2 kutu bitirdim baktım etkisi azaldı bunun optimum pre aldım çok daha memnunum.Kişiye göre etkisi değişebiliyor demekki(ek olarak süper set drop set tarzı şeyleri denediğini sonra yazdıgını dusunuyorum)daha önce assault ve noxtreme kullandım onlara göre kesinlikle fos diyebilirim. 2 idmandır kullanıyorum pek bir etkisini göremedim pump adına. bundan sonra kademeli olarak arttırarak kullanacağım. belki ilk kez kullananlara güzel etki ediyordur ama bana etki etmedi ne beta alaninin karıncalanma hissi ne de pump etkisi.
Kesinlikle her kuruşunu hak ediyor3. Kutuyu almak uzereyim 645 gr in gelmesini bekliyorum oldukca etkili son kurusuna kadar hakediyor
bu söylenenler abd olan sanırımKesinlikle her kuruşunu hak ediyor
Selam. Ben bu ürünü kullanacam da hangi aroması daha güzel sizce aromasında kararsız kaldım ahududu karpuz karışık meyve hangisini alsam acaba kararsızım yardımcı olabilir misin?Yalnız almayı düşünenlere söyleyeyim karpuz aromalı sakın almayın çünkü zar zor içiliyor. Yani bi acayip aroması zorlanıyorum içerken.