BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
pena açıklamış ekstra olarak kafein tüketmiceksin bide 300ml su az etiketinde 760ml yazıyor gerçi ben 500ml de karıştırıyorum ama üzerine ilave su içiyorum baya. mesela bende çok kahve içerdim vardiyalı çalışıyorum çünkü ama bu ürünü alırken okuduğum yorumlardan sonra hiç kahve içmedim bendeki etkisi halen aynı. aslında bu bitsin bsn hyper fx alıcam kullananlar çok üstün bir ürün diyorlar birde onu denicem ama oda stoklarda yok. neyse 116 kiloydum bu siteye üye olurken 86 kiloydum ve ne motivasyon kalmıştı ne moral aynı kiloda duraklamıştım şimdi 78 kiloya düştüm bu ürün bende spor yapmam için baya işe yaradı :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
300-500-725 bayaa tartisildi forumda. Bir bilene danisayim dedim. Suyun miktari arttikca arkadaslar kana karismasi hizlaniyor ve daha uzun etki ediyor dedi fen bilimleri fln okuyan bir arkadasim

300-500-725 bayaa tartisildi forumda. Bir bilene danisayim dedim. Suyun miktari arttikca arkadaslar kana karismasi hizlaniyor ve daha uzun etki ediyor dedi fen bilimleri fln okuyan bir arkadasim

arkadaşının dediği doğru olabilir kendi orjinal etiketinde 760ml yazıyor akşam yine baktım . ayrıca ben kolay oluyor ve boş bulmak sıkıntı olmadığı için 500ml pet şişede karıştırıyorum ama sporda üstüne 1lt falan su içiyorum. benim için sıkıntı olmadı hiç gayet güzel geri dönüş alıyorum üründen.

arkadaşının dediği doğru olabilir kendi orjinal etiketinde 760ml yazıyor akşam yine baktım . ayrıca ben kolay oluyor ve boş bulmak sıkıntı olmadığı için 500ml pet şişede karıştırıyorum ama sporda üstüne 1lt falan su içiyorum. benim için sıkıntı olmadı hiç gayet güzel geri dönüş alıyorum üründen.

Her urunu birde fqrkli zamanlarda ac tok gece gunduz az su cok hep farkli denenmeli. Her bunye ayni degil cnku. Her bunyede etkisi farklidir

Her urunu birde fqrkli zamanlarda ac tok gece gunduz az su cok hep farkli denenmeli. Her bunye ayni degil cnku. Her bunyede etkisi farklidir

evet doğru aslında beklenti ve piskolojide çok önemli bu durumda yani bu üründen fazla şeyler beklemek moral bozukluluğuna neden olabilir bunuda söylemek istedim.

arkadaşlar merhaba bir sorum olucak supplement sitelerinde vs animal pump için damar genişletiyor belirginleştiriyor die bahsedilmiş ben 2 kutu assault bitirdim eski ve yeni formulünü enerji olsun motive olsun çok iyi bi üründü. 2 haftalık bi ara verdm tekrar preworkout bi ürün alıcam bu ürün ve bsn noxplode arasında gidip geliyorum noxplode dada aynı damar genişlemesini görürmüyüz konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar merhaba bir sorum olucak supplement sitelerinde vs animal pump için damar genişletiyor belirginleştiriyor die bahsedilmiş ben 2 kutu assault bitirdim eski ve yeni formulünü enerji olsun motive olsun çok iyi bi üründü. 2 haftalık bi ara verdm tekrar preworkout bi ürün alıcam bu ürün ve bsn noxplode arasında gidip geliyorum noxplode dada aynı damar genişlemesini görürmüyüz konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim

damarlar gözle görülür şekilde genişliyor dostum tecrübe ettim ben. zaten bu üründe nitrik oksit

Bilmiyorum ne etki göstermesi gerekiyordu ama,ben birşey hissetmedim :D Normalde 2-3 haftada anca 1 bardak kahve içen kola vesaire içmeyen bir insanım.Vücudum kafeine alışık değilken bu ürünün 1 servisinde 225mg kafein olmasına rağmen banamısın demedi vücut,hiçbirşey hissetmedim.Kol idmanım vardı,kollar şişti ama ben nox kullanmadan sadece idmandan önce 2.5gr arginin alarak gittiğim kol idmanında da bu şekilde şişiyordu kollarım.Üründen yüksek bir beklentim yoktu aslında ama millet öyle yazmış ki vay daha önce hissetmedigim kadar enerjik hissetim bilmemne falan biraz beklentim oldu ama beklentimin %20sini belki karşılamıştır :D O %20de nitrik oksit sayesinde damarlarda hafif genişleme oldu koldaki damarlarda.Enerji vesaire tık yok.Hele 225mg kafein olmasına ragmen diğer önceki idmanlarıma göre gram enerji artışı sağlamaması çok garibime gitti.Çünkü ben kafein neredeyse hiç kullanmam,vücudum 2 bardak sek kahve içsem nabzım hızlanır terlemeye başladım,bunda tık etki olmadı bende,anlamadım gitti.Benim vücutta mı sorun var anlamadım valla :D Bir de musclepharm assault sipariş verip onu deneyeceğim bu gidişle.He şunu da söyleyeyim zamanında muscletech nitrofx kullanıyordum.Ama onu idmandan yarım saat önce değil,500ml suya karıştırıp idmanda az az yudumlayarak içiyordum idmanlarda pump ve enerji seviyem iyi durumda oluyordu.Onun üstünde de yarım saat önce içiniz yazıyordu ama ben idman içerisinde içiyordum.Bunu da mı öyle denesem acaba?
Yalnız ben ürünü şu şekilde kullandım yanlış kullandıysam bilgilendirin lütfen.
15:15te 400ml su ile 1 ölçek noxplode 2.0 aldım içtim.Sonra 15:45te 1 ölçek protein tozu(ultimate prostar)+3gr bcaa+1.5gr glutamine karıştırıp su ile içtim.ve hemen sonrasında ısınmaya başladım.16:00 da idmanın ilk hareketine girdim.Bu şekilde kullandım.Noxplode aldıktan sonra protein tozu kullanmamam mı gerekirdi?
Yoksa kullanım şeklinde sorun yok mu ? Teşekkürler. Bu arada hafif kaşıntım var boyun bölgemde başka birşeyden de olabilir,noxplode'deki beta-alaninden(vitamin olarak anavite kullanıyorum onda da beta-alanin var ama onu günde 1 tablet olarak alıyorum o yüzden pek beta alanin etki göstermiyor olabilir 1 tablet kullandıgım icin) de olabilir tam olarak anlayamadım neden olduğunu.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ne etki göstermesi gerekiyordu ama,ben birşey hissetmedim :D Normalde 2-3 haftada anca 1 bardak kahve içen kola vesaire içmeyen bir insanım.Vücudum kafeine alışık değilken bu ürünün 1 servisinde 225mg kafein olmasına rağmen banamısın demedi vücut,hiçbirşey hissetmedim.Kol idmanım vardı,kollar şişti ama ben nox kullanmadan sadece idmandan önce 2.5gr arginin alarak gittiğim kol idmanında da bu şekilde şişiyordu kollarım.Üründen yüksek bir beklentim yoktu aslında ama millet öyle yazmış ki vay daha önce hissetmedigim kadar enerjik hissetim bilmemne falan biraz beklentim oldu ama beklentimin %20sini belki karşılamıştır :D O %20de nitrik oksit sayesinde damarlarda hafif genişleme oldu koldaki damarlarda.Enerji vesaire tık yok.Hele 225mg kafein olmasına ragmen diğer önceki idmanlarıma göre gram enerji artışı sağlamaması çok garibime gitti.Çünkü ben kafein neredeyse hiç kullanmam,vücudum 2 bardak sek kahve içsem nabzım hızlanır terlemeye başladım,bunda tık etki olmadı bende,anlamadım gitti.Benim vücutta mı sorun var anlamadım valla :D Bir de musclepharm assault sipariş verip onu deneyeceğim bu gidişle.He şunu da söyleyeyim zamanında muscletech nitrofx kullanıyordum.Ama onu idmandan yarım saat önce değil,500ml suya karıştırıp idmanda az az yudumlayarak içiyordum idmanlarda pump ve enerji seviyem iyi durumda oluyordu.Onun üstünde de yarım saat önce içiniz yazıyordu ama ben idman içerisinde içiyordum.Bunu da mı öyle denesem acaba?
Yalnız ben ürünü şu şekilde kullandım yanlış kullandıysam bilgilendirin lütfen.
15:15te 400ml su ile 1 ölçek noxplode 2.0 aldım içtim.Sonra 15:45te 1 ölçek protein tozu(ultimate prostar)+3gr bcaa+1.5gr glutamine karıştırıp su ile içtim.ve hemen sonrasında ısınmaya başladım.16:00 da idmanın ilk hareketine girdim.Bu şekilde kullandım.Noxplode aldıktan sonra protein tozu kullanmamam mı gerekirdi?
Yoksa kullanım şeklinde sorun yok mu ? Teşekkürler.

bu forumda biyerde okudum protein tozuyla veya yemekle alındığında etkisini tam alamazsınız diye. ben pek tecrübeli değilim fakat okuduğuma eminim. istersen bide öyle dene sadece nox kullan bir antremanında.

Yemeği 13:00 da yedim.Noxu yemekten 2 saat 15dk sonra içtim.Ama nox içtiktan sonra yarım saat sonra protein tozu içip 15dk sonra idmana başladım.Bir de protein tozu içmeden sadece nox içip deneyeyim pazartesi günkü idmanda.O da olmazsa bir de idman sırasında içmeyi deneyeceğim bakalım.Teşekkürler cevap için.

Yemeği 13:00 da yedim.Noxu yemekten 2 saat 15dk sonra içtim.Ama nox içtiktan sonra yarım saat sonra protein tozu içip 15dk sonra idmana başladım.Bir de protein tozu içmeden sadece nox içip deneyeyim pazartesi günkü idmanda.O da olmazsa bir de idman sırasında içmeyi deneyeceğim bakalım.Teşekkürler cevap için.

rica ederim. sonuçlarını paylaşırsan güzel olur bizde bilgilenmiş oluruz.

Merhaba arkadaslar amaç yağ yakmak enerji ve odaklanma sağlamak ise bu ürünümü önerirsiniz yoksa l-creatine ve cla ikilisini'mi veya termodinamik yağ yakıncılar'mı düzinelerce farkı ürün mevcut ve kafam karışmış durumda.

tamamdır paylaşacağım pazartesi günkü idmandan sonra.
Bugün yine adam gibi kullanamadım aslında.Anlatmaya başlayayım.Normalde her akşam saat 11:30-12:00da yatarken dün gece Ankaradaki seçim sandıklarının saydırtılmaması vesaire olayları yüzünden gece saat 04.45te uyudum.Sabah ise nasıl işse saat 9:45te evdeki kuşun(kendisinin kafesi direk uyudugum yatagın 1.5metre yanında ) cıkardığı ses yüzündne kalktım(arkadaş sabahın köründe durduk yere ötüp duruyor kafasına göre :D ).Sonrasında bir daha uyuyamadım.Kahvaltı ettim.Öğle yemeğini saat 13:30 da yedim.(100gr bulgur 50gr tavuk 100gr yoğurt)Ardından saat 14:30da süt ile gaineri içtim.Kafamda gaineri 14:30da içip ondan 1.5saat sonra noxplode'i içmek vardı ama,gaineri içtikten yarım saat sonra çok fena uyku bastırdı 5 saatlik uykuyla durdugum icin.Bi 20dk uzanayım dedim bi kalktım saat 16:45 :D. Sonrasında noxplode'yi hazırlamaya gittim.
Normalde noxplode'de 1 serviste 1.3gr arginin var bcaa ve glutamin yok.Ben ürünün üzerine ekstra olarak dışarıdan toz olarak 3gr bcaa,1gr arginin ve 1 gr glutamin kattım.Ve saat 17:00 da içtim.
Ardından 17:30da spora başladım.Gögüs-biceps günüm vardı.
Antreman olarak cogu kisinin aksine bugünkü antremanım şınav ve açış ağırlıklıydı.
4 set normal şınav-ve bench fly süperseti- 4set üst gögüs şınav(ayaklar yukarıda şekilde)-bench fly süperseti -4 set sadece elmas tutuş şınav.Sınavlar çok yavaş iniş ve hızlı kalkış şeklinde 12 tekrar,açışlar ise 10kg ile 10tekrar civarı.
Üstüne 4 set dumbell incline press ve 3 set dumbell pullover.
Ardından bicepste üçlü set olarak hafif kilo ile 3 set 20-25er tekrardan cable biceps curp-machine curl-rope hammer curl yapıp bitirdim.
Noxplode bu sefer kendini hafiften gösterdi diyebilirim.Ekstradan da eklediğim argininle birlikte gögsüm şınavlardan sonra çok fena şekilde şişti.Hem görüntü hem de his olarak görülüyordu.Enerji ise enerji olarakta iyiydi ama enerji vermesi pek işime yaramadı.Enerji verdiği için kendimi iyi hissettim idmanı yavaş yavaş yapmışım farkında değilim 2 saat sürmüş idmanım farketmeden.Ama güç olarak pek etkisi yok.Ama etkisi antremanda ilk 1 saat -1 saat 15dk falan sürdü sonrasında kola geldiğimde mesela pek etkisini görmedim argininin.Demek ki bundan sonra idmanlarda kimse ile pek konuşmadan 1 saat 1saat 15dk da idmanı bitirmem lazım.Eve geldiğimde idmandan sonra idman sert geçmesine rağmen pek yorgunluğum yok.Var ama öncelere göre yarı yarıya az diyebilirim.

damarlar gözle görülür şekilde genişliyor dostum tecrübe ettim ben. zaten bu üründe nitrik oksit

bu iyi birşey mi kötü birşey mi hocam ? bende protein tozunun yanına birşey eklemeyi düşünüyorum ama ne eklesem karar veremedim daha

bu iyi birşey mi kötü birşey mi hocam ? bende protein tozunun yanına birşey eklemeyi düşünüyorum ama ne eklesem karar veremedim daha

ben hoca değilim sadece tecrübe ettiğim ve okuduklarımı paylaşıyorum sorular cevapsız kalmasın diye :))

damarlar genişliyor kan akışın hızlanıyor ve kaslara daha fazla besin gidiyor antrenman sonunda daha az ağrı hissediliyor buda iyi birşey.

protein tozuyla kullanıldığında etkisini kaybediyor veya tam etki alınamıyor diye okudum biyerlerde. ayrıca bu konu hemen yukarıdaki arkadaş tarafından denendi ve bilgisini paylaştı bi bak istersen.

ama antrenmanda motivasyonun odaklanman tam ise setlerini kayıpsız kendini güçsüz hissetmiyorsan bu ürüne gerek yok bence. bu ürüne vereceğin parayla protein tozunun yanına başka bir suplement alabilirsin. daha iyi bilgisi olan üstatlar cevap verirse sana bişeyler önerebilirler.

Son düzenleme:
bence bunun üstüne pre workout yok yarım ölçekle başladım şu an 1 ölçeğe çıktım ama pump etkisi rahatsız etmeye başladı yok böyle bi pump resmen balon gibi şişiyorum yarım ölçeğe geri dönecem bu kadar pump hoşuma gitmiyo zararlı olabilir özellikle bacaklarda, dikkat etmek lazım.

ben 2 ölçek kullanmaya başladım mevsimlerden dolayı oda sıcaklığındaki su ile karıştırıp içiyordum bu gün ilk defa dolaptan buz gibi su ile karıştırıp içtim resmen uçurdu beni 820 kcal yaktım sporda bu gün ayrıca 75 kg. düştüm hedefime ulaştım :)))

Bu ürünü 2. kullanışımdı.4 ay önce ilk kutuyu bitirdiğimde karıncalanmasını ve etkisini ciddi ölçüde gördüm.Şimdi 30 servislik aldım ve 1 servis kullandım fakat en ufak bi karıncalanma olmadı.Ürünün sahte olmasından şüpheleniyorum.Sahteyse nasıl anlıyabilirim ?

Bu ürünü 2. kullanışımdı.4 ay önce ilk kutuyu bitirdiğimde karıncalanmasını ve etkisini ciddi ölçüde gördüm.Şimdi 30 servislik aldım ve 1 servis kullandım fakat en ufak bi karıncalanma olmadı.Ürünün sahte olmasından şüpheleniyorum.Sahteyse nasıl anlıyabilirim ?
bence sahteliğinden çok şüphelenme ilk kullanım geçekten harika etki gösteriyor ben 1 ay ara verip ikici kutuya geçtiğimde aynı sendeki durumla karşılaştım
bsn noxplode da bu sorunu çözebilse bence kimse başka preworkoutlara yönelmez
sana tavsiyem ille preworkout kullanıcam diyosan eski versiyon assult bulursan onu kullan ben her porsiyonda aynı etkiyi aldım assulttan

bence sahteliğinden çok şüphelenme ilk kullanım geçekten harika etki gösteriyor ben 1 ay ara verip ikici kutuya geçtiğimde aynı sendeki durumla karşılaştım
bsn noxplode da bu sorunu çözebilse bence kimse başka preworkoutlara yönelmez
sana tavsiyem ille preworkout kullanıcam diyosan eski versiyon assult bulursan onu kullan ben her porsiyonda aynı etkiyi aldım assulttan

assault bende deli gibi uykusuzluk yapıyodu uyutmuyodu baya bi süre farkedemedim bunu kafayı yiyecektim en son bırakınca farkettim rahatladım cidden.

Back
Yukarı