BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
bu ürünün performans vermesi dışında baska ne faydası var içinde birde creatin var sanırım kalıcı bir faydası olmadığını dusunuyorum açıkcası uzun vadede bir protein tozu bir a.a cok daha yararlı bir supplement deilmi , vucudumuzu iyi dinlendirdikten sonra zaten o gunki idman verimsiz geçmezki ben bu ürünü biraz iş hayatı sıkı olanlar için uygun olduğunu düşünoyurm.

Hocam tek problem buysa seve seve içelim :) ama mao inhibtors felan yazıyor yalan olmayalımda hyper_[/QUOTE
Bu konuya genis bir pencereden bakmak lazim, inhibtors aliminda mesela alkol kesinlikle tavsiye edilmez , kullandigin ilacin prospektusunu (recetesini) iyi okumalisin. Yan etkiler acisindan.

No xplode urununu eger kafeine duyarliysan almamalisin cunku gercekten icersindeki kafein miktari cok yuksek aslinda enerji seviyesine etki eden ana faktorde budur. Inhibtors un yan etkilerinde kafein alinamaz diye bir seye rastlamadim ama tek olcek baslaman daha iyi olur kanisindayim..

Not; verdigim bilgiler KESINLIKLE kafama gore yazilmis seyler degildir bilimsel olarak arastirma yapmadan bilgi aktaramam, kendi meslegim fizyoterapistim, esimde doktor..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:15 ----------

asla tavsiye etmiyorum ben kullandım 1,5 ölçek aldım vücut kimyam değişti kalp çarpıntısı yaptı salak yaptı beni size tavsiyem bunun yerine protein tozu kullanın amino kullanın bu ürünü bence asla kullanmayın

sendeki yan etkiler tamamen vucudunun kafeine duyarli oldugu icindir... Buna tipta buna CAFFEINE SENSITIVITY diyoruz, kullanmani kesinlikle tavsiye etmem..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:19 ----------

3 gundur N0-Xplode kullandiktan sonra tansiyon dusuklugu yarim saat icinde oluyor, ve 3-4 saatsuruyor, tabi antreman cok verimsiz oluyor. Tek doz kullaniyorum, acaba neden. Belki gecer diye 3 gun kullandim araliksiz bir olcek antremandan once. Tecrubesi olan lutfen yazsin, yoksa benim hic isme yaramiyacakmi?? Ilk defa bu suplementi kullaniyorum. Tansiyonum 9-5 e dusuyor, kullandiktan sonra her gun olcuyorum.

Muhtemelen sizin tansiyonunuz normale gore dusuk endekslidir yani tansiyonunuz dusuk olmaya yatkindir zaten bu tur urunler baslangic seviyesindeki sporcular icin tavsiye edilmez cunku nox vucuttaki kan damarlarini genisleterek kafeininde etkisiyla hizli bir kan dolasimi sagliyor eger vucuttaki damarlar yeteri kadar genis degilse ve kalp bu ritme alisik degilse kalbe giren kan hizli bir sekilde bosaliyor buda tansiyon dusuklugune neden oluyor , dikkatli olun bu konuda, seviyenizi bilmedigim icin daha detayli bir aciklama yapamiyorum ama tekrar ediyorum baslangic seviyesindeki sporculara tavsiye edilmez..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:27 ----------

hiçbirşeyle içemezsin çünkü antreman öncesi hemen kana karışıp işe yaraması için yapılmış bir supplement noxplode..veya üzüm suyu falan olabilir tabi tadı nası olur orasını bilemem ama sudan vazgeçme bence..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------

ürüne bir mühlet ara ver bence veya dozu azalt böbreklerine çok yükleniyorsun verdiğin bilgilere bakılırsa.çünkü tansiyonu falan böbrek ayarlar.bizim salonda animal pak kullanan 3 eleman vardı hepsi kafa güzel dolaşıyorlardı bayılcak gibi oluyor ayakta duramıyorlardı bırakmak zorunda kaldılar..bende 2 poşet aldığım zamanlar belli olmayan süre aralıklarında başıma inanılmaz ağrılar giriyordu beynim patlıcak gibi oluyordu bu tansiyon yükselmesidir sora 1 poşete indirdim baya azaldı kutu bitince geçti..seninde hoşuna gidiyor şimdi ama daha sonra kötü olmanı istemem dozu azalt belli bir süre öyle dene eğer gene oluyorsa komple bırak ara ver sonra tekrar başlarsın..benim kanım bu yönde saygılar..:)

bobrek yuklenmesiyle alakasi yok kalp ritmindeki degisimden meydana gelen yan etkiler..

ürün 10 numara etkisini belli ediyor yorulmak yok yanında likit amino 3-5 gr crea extra da whey kullanıyorum güzel yani deneyin 3 saat antreman yapabilirsiniz rahat

akşam işten döüp yemek yemem 8:15 - 10 gibi alıyorum . 30-40 dk bekliyorum 12:30 antremanı bitiriyorum. Hafta sonu gündüz almayı planlıyorum :P . mp liquid aminosuda ii gidiyor insan kaç set yaptı falan unutuyor yıkımı önlemek adına .

Muhtemelen sizin tansiyonunuz normale gore dusuk endekslidir yani tansiyonunuz dusuk olmaya yatkindir zaten bu tur urunler baslangic seviyesindeki sporcular icin tavsiye edilmez cunku nox vucuttaki kan damarlarini genisleterek kafeininde etkisiyla hizli bir kan dolasimi sagliyor eger vucuttaki damarlar yeteri kadar genis degilse ve kalp bu ritme alisik degilse kalbe giren kan hizli bir sekilde bosaliyor buda tansiyon dusuklugune neden oluyor , dikkatli olun bu konuda, seviyenizi bilmedigim icin daha detayli bir aciklama yapamiyorum ama tekrar ediyorum baslangic seviyesindeki sporculara tavsiye edilmez..
..

Bilmiyorum nox veya arginin,veya baska sey, ancak bana icindeki bir sey dokunuyor. Onceleri interaction yapiyor sandim, kullandigim fatburner, yada ECA stack e benzer, ventilon + aspirin le etkilesim (interaction) yapiyor sandim, ama degil. Bugun ogle vakti ac karnina iki olcek aldim, yine ayni sey. Tansiyon 1-2 puan dustu. Nabzim 60 a indi. Antreman yapma arzusu azaldi, yorgunluk hemen hissettim.Kafein, kreatin, bana negatifetkietmedi simdiyekadar, efedrin, salbutamol gibi seyler muazzam enerji veriyor, hatta 10 euroluk fatburner bile hemen etki yapiyor,bu daha cok negatif etki gosterdi. Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor. Salonda kullananlarin tavsiyesi uzerine almistim. Cope atmasam bile, birisine bedava verecegim artik. Bodybuilding sitesindeki kullanicilara baktim, bana benzer durumlar var, bas donmesi, mide bulanmasi gibi. Boyle pahali bir sey almadan once bir denemek lazim,imkan olsa.

Bilmiyorum nox veya arginin,veya baska sey, ancak bana icindeki bir sey dokunuyor. Onceleri interaction yapiyor sandim, kullandigim fatburner, yada ECA stack e benzer, ventilon + aspirin le etkilesim (interaction) yapiyor sandim, ama degil. Bugun ogle vakti ac karnina iki olcek aldim, yine ayni sey. Tansiyon 1-2 puan dustu. Nabzim 60 a indi. Antreman yapma arzusu azaldi, yorgunluk hemen hissettim.Kafein, kreatin, bana negatifetkietmedi simdiyekadar, efedrin, salbutamol gibi seyler muazzam enerji veriyor, hatta 10 euroluk fatburner bile hemen etki yapiyor,bu daha cok negatif etki gosterdi. Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor. Salonda kullananlarin tavsiyesi uzerine almistim. Cope atmasam bile, birisine bedava verecegim artik. Bodybuilding sitesindeki kullanicilara baktim, bana benzer durumlar var, bas donmesi, mide bulanmasi gibi. Boyle pahali bir sey almadan once bir denemek lazim,imkan olsa.
Geçiş olsun ..Keşke ufak boyunu alsaydın 45 ytl civarı felan

Geçiş olsun ..Keşke ufak boyunu alsaydın 45 ytl civarı felan
Bir kiloluk kutuya 38 euro vermistim.Parasina degil, ise yaramadigina uzuldum. Salonda iki kisi kullaniyor, cok memnunlar.

Nitrik oksit damarlari aciyor, damarlara daha cok kan doluyor, tansiyon ilaci olarak da kullanabiliyor. Sildenafil, monoksidil benzeri gibi. Benim zaten tansiyon normalden dusuk, dolayisyla 1-2 puan daha dusmesi bende yorgunluk hissi veriyor. Efedrin, kahve, kullandigim fatburner damardaki kanin daha hizli akisini sagliyorlar , bu bakimdan nitrit oksit bunlarin etkisini sifirliyor. Bu nedenle enerjim dusuk oluyor. Isin kotu tarafi bu 2-3 gun devam etti. Umarim bugun yarin eski formuma donerim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_functions_of_nitric_oxide

http://en.wikipedia.org/wiki/Ephedrine#Medical_use

Bir kiloluk kutuya 38 euro vermistim.Parasina degil, ise yaramadigina uzuldum. Salonda iki kisi kullaniyor, cok memnunlar.

Nitrik oksit damarlari aciyor, damarlara daha cok kan doluyor, tansiyon ilaci olarak da kullanabiliyor. Sildenafil, monoksidil benzeri gibi. Benim zaten tansiyon normalden dusuk, dolayisyla 1-2 puan daha dusmesi bende yorgunluk hissi veriyor. Efedrin, kahve, kullandigim fatburner damardaki kanin daha hizli akisini sagliyorlar , bu bakimdan nitrit oksit bunlarin etkisini sifirliyor. Bu nedenle enerjim dusuk oluyor. Isin kotu tarafi bu 2-3 gun devam etti. Umarim bugun yarin eski formuma donerim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_functions_of_nitric_oxide

http://en.wikipedia.org/wiki/Ephedrine#Medical_use

Bugun spor salonunda no xplode kullanan bir arkadasım vardı cok bitkin ve moralsizdi nedenini sordum 2 gündür no xplode kullanmıyorum dedi daha öncede kullanmayınca kendimi böyle hissediyordum dedi.Bağımlılık gibi bişe benim hiç hoşuma gitmedi bu...

Edit:Sormuştum 6-7 aydır her antremandan önce no xplode kullanıyorum demişti

gün içersinde çok fazla kahve içmemden dolayı(en az 4-5 bardak) ne bu no-xplode nede muscletech nano vapor bende bişey yapmadı... aklıma gelen tek olay bu... kahveyi bıraksam iyi olur :)

:D evet ...

2-3 gündür hiç kahve içmiyorum birşeyler olmaya başladı ama antrenmandan sonra içtiğim Muscle tech celltech sanırım daha çok enerji veriyo... içtikten sonra yerimde duramıyorum :confused:

arkadaşlar bu ürün galiba herkes tarafından biraz sorunlu olsa gerek.
Çoğu kişinin fizyolojisinde değişimler ve gel gitler olmuş. Özellikle kafein bazlı ürünleri pek tüketmeyen insanlarda yaşanan sendromlar daha farklı ve alışılmışın dışında. Ben de bu ürünü ABD yaşayan hatta orada kimya doktorası yapan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Kendisi gelirken iyi bir supplement getireceğini söylemişti ve ürünü görünce ilk tepkim "wauvvv" şeklinde oldu ama daha sonrasında zararı var mı yok mu diye kendisini bunaltıcı sorularımla baş başa bıraktım. Bana verdiği cevaplar genel olarak "kafein" oranıyla ilgili olarak çarpıntı yapabileceği ama normal bir kahveden bir farkı olmayacağı yani kısacası zararlı olmadığını söyledi. Kendisi hatta bundan iki ölçek kullandığını ve anca kestiğini belirtti. Tabi bünyeden bünyeye fark olduğu kesin. Bu aşamada bende ürünü kullanmaya başladım. ZAten konunun geçmiş sayfalarında geldiği günü görebilirsiniz.

PEki o zamandan bu zamana neler yaşadım?
Evet performans artışı sağladığı bir gerçek, ilk zamanlar direk kg artırmıştım.Tabi bu psikolojik mi yoksa gerçekten fizyolojik bir değişim miydi tam kestiremiyorum. Konsantrasyonum full düzeydeydi diyebilirim. Fakat zaman geçtikçe vücut buna alışınca o ilk hali birazcık olsun etkisini azalttı. Şu an yükselttiğim kg çalışmaya devam ediyorum. Bunun dışında algım dağılmaya başladı. Odaklanma sorunu yaşamaya başladım. Ha işini görmüyor mu görüyor fakat eski reputajını kaybetti diyebilirim. Bunun yanında fiziksel değişimler neler oldu kısaca özetliyim. Kol damarlarım belirginleşti. Eskiden çokta net görüntü vermeyan damarlar şimdi gayet "biz buradayız" der gibiler (ne demekse :) ) bunun yanında çarpıntı her zaman olmasa da ara ara yaşıyorum. özellikle son mekik hareketlerime geldiğimde inip kalkmaktan mıdır bilmiyorum bana bir fenalık basma durumu oluyor. DAha önceden böle bir sorunum yoktu. İki kere ciddi anlamda kendimi yere atıp açık havaya çıktım. Artık tansiyonda bir oynama mı yapıyor tam bilemeyeceğim. Bir tanesinde kan beynime çıkacak gibi oldu diğerinde ise elim ayağım boşaldı. Tabi bunu ürüne indirgemek yanlış olabilir. Bir de bende geçmişten gelen bir panik atak (kalp) korkusu ortaya çıkınca yaşadığım durumu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Neyse telkin konusunda kendimi sakinleştirip temiz hava aldığımda düzeliyorum. Ama ilk yaşadığım deneyim panik atakla birleşince 3 gün boyunca sakinleşmek için pasiflora içtim.

Lütfen yanlış anlamayın bunlar benim yaşadıklarım. ÜRünü kesinlikle kötülemiyorum. Sonuçta YALE'de kimya doktorosu yapan adam abartmadığın sürece iç güvenilirdir dediyse vardır bir bildiği diyip teselli buluyorum. Allaha şükür bu aralar pek kötü anımız yok. Nisan ayı sonuyla bırakıp 1 1.5 aylık bir ara vermeyi düşünüyorum ki kullanımda da bu tavsiye ediliyor.
Bakalım durum şimdilik böyle kullandığımdan beri gelişimim, ağırlıkları artırmamdan dolayı baya verimli oldu.

Şunu tavsiye edebilirm ki antreman günleri dışında alınması en gereksiz supplement kesinlikle. O yüzden abartmanın alemi yok. Ha bir daha alır mıyım, amino bcaa varken bunlara hiç girmem :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürün galiba herkes tarafından biraz sorunlu olsa gerek.
Çoğu kişinin fizyolojisinde değişimler ve gel gitler olmuş. Özellikle kafein bazlı ürünleri pek tüketmeyen insanlarda yaşanan sendromlar daha farklı ve alışılmışın dışında. Ben de bu ürünü ABD yaşayan hatta orada kimya doktorası yapan bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Kendisi gelirken iyi bir supplement getireceğini söylemişti ve ürünü görünce ilk tepkim "wauvvv" şeklinde oldu ama daha sonrasında zararı var mı yok mu diye kendisini bunaltıcı sorularımla baş başa bıraktım. Bana verdiği cevaplar genel olarak "kafein" oranıyla ilgili olarak çarpıntı yapabileceği ama normal bir kahveden bir farkı olmayacağı yani kısacası zararlı olmadığını söyledi. Kendisi hatta bundan iki ölçek kullandığını ve anca kestiğini belirtti. Tabi bünyeden bünyeye fark olduğu kesin. Bu aşamada bende ürünü kullanmaya başladım. ZAten konunun geçmiş sayfalarında geldiği günü görebilirsiniz.

PEki o zamandan bu zamana neler yaşadım?
Evet performans artışı sağladığı bir gerçek, ilk zamanlar direk kg artırmıştım.Tabi bu psikolojik mi yoksa gerçekten fizyolojik bir değişim miydi tam kestiremiyorum. Konsantrasyonum full düzeydeydi diyebilirim. Fakat zaman geçtikçe vücut buna alışınca o ilk hali birazcık olsun etkisini azalttı. Şu an yükselttiğim kg çalışmaya devam ediyorum. Bunun dışında algım dağılmaya başladı. Odaklanma sorunu yaşamaya başladım. Ha işini görmüyor mu görüyor fakat eski reputajını kaybetti diyebilirim. Bunun yanında fiziksel değişimler neler oldu kısaca özetliyim. Kol damarlarım belirginleşti. Eskiden çokta net görüntü vermeyan damarlar şimdi gayet "biz buradayız" der gibiler (ne demekse :) ) bunun yanında çarpıntı her zaman olmasa da ara ara yaşıyorum. özellikle son mekik hareketlerime geldiğimde inip kalkmaktan mıdır bilmiyorum bana bir fenalık basma durumu oluyor. DAha önceden böle bir sorunum yoktu. İki kere ciddi anlamda kendimi yere atıp açık havaya çıktım. Artık tansiyonda bir oynama mı yapıyor tam bilemeyeceğim. Bir tanesinde kan beynime çıkacak gibi oldu diğerinde ise elim ayağım boşaldı. Tabi bunu ürüne indirgemek yanlış olabilir. Bir de bende geçmişten gelen bir panik atak (kalp) korkusu ortaya çıkınca yaşadığım durumu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Neyse telkin konusunda kendimi sakinleştirip temiz hava aldığımda düzeliyorum. Ama ilk yaşadığım deneyim panik atakla birleşince 3 gün boyunca sakinleşmek için pasiflora içtim.

Lütfen yanlış anlamayın bunlar benim yaşadıklarım. ÜRünü kesinlikle kötülemiyorum. Sonuçta YALE'de kimya doktorosu yapan adam abartmadığın sürece iç güvenilirdir dediyse vardır bir bildiği diyip teselli buluyorum. Allaha şükür bu aralar pek kötü anımız yok. Nisan ayı sonuyla bırakıp 1 1.5 aylık bir ara vermeyi düşünüyorum ki kullanımda da bu tavsiye ediliyor.
Bakalım durum şimdilik böyle kullandığımdan beri gelişimim, ağırlıkları artırmamdan dolayı baya verimli oldu.

Şunu tavsiye edebilirm ki antreman günleri dışında alınması en gereksiz supplement kesinlikle. O yüzden abartmanın alemi yok. Ha bir daha alır mıyım, amino bcaa varken bunlara hiç girmem :)
Paylaşımın için çok teşekkürler.Ama yaşadıkların bence öyle eften püften degil.Tansiyon,kalp çarpıntısı,kan dolaşımı ..bunlar hassas noktalar.Bende bu ürünü kullanmayı düşünüyordum hırs yaptım baya ama kendimi frenledim.Sonuçta bunlar üst düzey ürünler ve komplex ürünler.Yani profesyonel işi.Bence tekrar kullanma olayını birdaha gözden geçir.İyi sporlar :)

Ürünü 15gün önce aldım yaklasık 135tl civarı bir paraya ürün gerçekden profesyonel bir ürün 3.kez kullandkıkdan sonra tövbe eddim ve çöpe dökdüm hepsini bence sağlık açısından zararlı bir ürün ilk gün tansıyonum 15 - 10a cıkdı sporu yarıda bırakmak zorunda kalmısdım ellerim öyle bi titriyorduki anlatamam alzaimer hastalarında görülenin en az 3 katı eve dua ede ede zor gittim iştahımı zaten tamamen kapatmısdı sonra biraz ara weridkden sora 3 çay kaşığı kadar denedin 1 porsiyonun yarısından az gine aynı yan etkıler bir çay kaşığı denedim gine aynı kısacası feci bi kalp çarpıntısı yapdı bende alışweriş merkezlerinde kapalı alanlara girememeye baslamısdım bi ara ürün son derece profesyonel bir ürün ama sağlıklı olmadıgı kanağatindeyim ama damar genişletme özelliği süper en az 3 kat genişliyor damarlar damarların şişmesiyle kollarda daha iri görünüyo:D ama almanızı tavsıye edmıyorum çokda önemlı bi ürün deıl

yazılanları okudum bazılarınızın bahsettiği gibi bendede ürün yat etki yapıyor, ürünü içtikten sonra nabzım ve tansiyonum düşüyor , kalp ritmim yükseliyor. ölü gibi oluyorum özellikler bench press , inchline press hareketlerinde inanılmaz derecede yorgun oluyorum. no x plode kullanmadan onceki gunlerdeki ağırlığı ve tekrarı yapamıyorum. fakat bahsettiğim durum her zaman olmuyor ürün bazen bende patlama yapıyor normalde yaptığım ağırlıkların çok üstüne çıkıyorum bu dalgalanmalı durum neden kaynaklanıyor olabilir ? kalp ritmindeki bu ani yükselişin getirceği sonuçlardan korkmuyorum desem yalan olur.

bu ürün bendede baş donmesi yapti ilk gunler. 7 aydir vg yapiyorum kendimi cok zorladigim gunler oldu ama bole bayginlik geçirmedim :D ürünün yan etkisi, etkisinden daha fazla bana sorarsaniz (etkisini varmi yokmu onuda anlamadim :D)

NO-Xplode nt denemek için aldim 10 servislik olanini 2. antremanimin sonlarina doğru etkisini gösterdi.
aramasi fruit punch çok rezalet bi tadi war meyve suyuyla falan kariştirsak düzelir mi tadi

portakalli olanin tadi nasil bunun gibi değilse diğer sefere portakalli almak istiyorum bide tek servise kac ml sıvı koyuyosunuz

bende fruit tadı olanının kırmızı boyar maddeli olanından var tadı hoş bence portakallıda içtim onu beğenebilirsiniz.fanta gibi duruyo.ürüne dicek yok kesintisiz güç veriyor.süperseti rahat çıkartıyor hatta cardiyo bile denedim ben fakat sigara kullandığımdan dolayı geceleyin ciğerlerim ağrıdı (: çok susatıyo insanı..bir daha almıcağıma sebeb olan tek kötü yanı uykusuzluk.no-xplode kullandığım günler gece uyku yok 3-4 e kadar yuvarlanıyorum yatakta ancak uyuyorum o da kalitesiz bir uyku.bodyci insanın daha çok uyuyup dinlenmesi gerekirken uykusuz geceler geçiriyorsunuz bu sebeptende gelişiminiz biraz sekteye uğrayabiliyor.

Bu ürünün 20 servislik kafeinsiz olanını kullanan var mı arkadaşlar? Uykusuzluk sorunu yaşanmadan normal ürünle birebir aynı etkinin görüleceği söylenmiş yabancı inceleme sitelerinde.. Kafein gibi bir uyarıcı tamamen çıkarıldığında üründe mutlaka bir farklılık olacağını düşünüyorum ben..

Back
Yukarı