BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
tc saglik bakanligi beta-alanin maddesini yasakladigindan dolayi iceriginde bu maddenin oldugu her urunun ithalati yasaklanmis[DOUBLEPOST=1456924678][/DOUBLEPOST]tc saglik bakanligi beta-alanin maddesini yasakladigindan dolayi iceriginde bu maddenin oldugu her urunun ithalati yasaklanmis

Vallaha piyasada pre-workout bulamıyorum arkadaşlar(no xplode 3.0- c4 50x) Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

wrath

Bende hiç bir işe yaramadı belkide günlük hayatta fazla kahve tüketen biri olduğumdan vücut kafeine reaksiyon göstermedi ama genel olarak bir verim almadım bu üründen

19 Yaşındayım 4 Yildir MMA,Pasif Spor yapıyorum 1 Aydır Spor Salonunda Agir Çalışıyorum Hocam BCA , protein Kullanmama Bisey demiyor bunu kullanmalimiym.?

önceden trenbolon kullaniyorsaniz fazla ise yaramaz. :p
Ben bu forumdan okuyarak aldim denedim baya tesirli.. ama kuvvet olarak degil, daha az yoruluyor gibi hissediyorum kendimi.

arkadaşlar, bir kutu kullandıktan sonra 2. kutuyu da almış olan var mı armızda? açıkcası ilk kutuda gördüğüm etkiyi ikincide görememekten çekiniyorum.

Amerikadan supp getirtme imkanım var önümüzdeki ay noxplode önerir misiniz ? Animal pump ile arasında kaldım.Noxplode servis sayısı yüksek olduğu için daha yakın olduğum taraf.

Bu arada ürünün 2.0,3.0 diye versiyonları varmış bu ürün hangisidir acaba ? http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KZ..._rd_t=36701&pf_rd_p=2068141862&pf_rd_i=mobile

YOU THINK BIG

YOU GET BIG

Animal pump çok farklı bir ürün ikisinide kullandığım için söylüyorum noxplodenin içerisinden geçer . Universal ürünleri çok farklı benim için..

Back
Yukarı