BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
BSN EndoRush adli pre workout cikartti Bugun Aç karnına denedim, 1 yudum aldim vücudumun her tarafı karıncalanmaya başladı biraz daha içince fark ettim agzimin içi de karincalandi tuhaf oldu yani.. Biceps triceps idmani yaptım üzerine kardiyo çok rahat çıkarttım idmani, belki ılk gün psikolojisidir bilemem ama c4 de denemiştim ilk gün böyle bir his vermemisti bana

icerigi ise boyle ;

Eklentiler

• 29597789_1781882171876231_3403579458278107186_n.jpg
    29597789_1781882171876231_3403579458278107186_n.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 759
Bu ürünün iki menşeisi vardı biri amerikan diğeri ingiltereydi yanılmıyorsam amerika olanda bu dediğiniz tüm etkileri hissettiyordu lakin ingiltere de gram etki görmemiştim bunun içeriğine beta alanin koymuşlar bu farklı sanırım ama etkiler aynı anladığım kadarıyla c4 e göre cidden güçlü

Bende 1 haftayı geçik süredir kullanıyorum karıncalanma hiç hissetmedim ama etkisi belli baya , işten çıkınca spora gidince ceset gibi geziyordum performansım çok düşük oluyordu etkisi bariz oluyor istediğim performanslara ulaşıyorum memnunum şuanlık

ben ispanyada yasiyorum kutunun ustundeki icerige baktim boyle , sayfasindaki ile farklilik var ama gercekten memnunum 2. gunum bugun 1 yudum alinca agzimin ici direk karincalanmaya basliyor antremani cok guzel cikartiyorum

Eklentiler

• asada.jpg
    asada.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 807
valla ayaklarima kadar karincalanma hissediyorum :D 2 versiyonu varmis biri ingiltere birisi amerika , amerika versiyonu iyi diyorlar eger bulabilirsen onu dene birde.

Yaklaşık 3.5, 4 yıldır spor yapıyorum 190-84kg yağsız atletik vücudum var son 4 ayda 2 kutu “bsn no xplode xe” bitirdim 3.süde bitmek üzere çok iyi etki aldığımdan dolayı bırakmak istemedim 1 er hafta aralıklarla aldım ve neredeyse her antreman öncelerinde kulladım ilk başlardaki gibi karıncalanma olmasada hala ciddi derece etkisini görüyorum sorum şu bu ürünü yada buna benzer pre workoutları sürekli kullanmamda bir sakınca var mıdır?
Yoksa kahveyle değişmelimi kullamalıyım

bu ürünü kullanmak istiyorum ama
48 yasındayım 185 boy 85 kilo gün asiri bir saat sıkı bir antrenman yapıyorum.
sonunda bitkin düşüyorum. seviyemi anlamaniz icin 85 kilo bench press yapabiliyorum..
yaşımdan dolayı bu ürün sıkıntı çıkarırmı ?
benim yaşımda kullanan varsa cevap verebilirmi teşekkürler..

bu ürünü kullanmak istiyorum ama
48 yasındayım 185 boy 85 kilo gün asiri bir saat sıkı bir antrenman yapıyorum.
sonunda bitkin düşüyorum. seviyemi anlamaniz icin 85 kilo bench press yapabiliyorum..
yaşımdan dolayı bu ürün sıkıntı çıkarırmı ?
benim yaşımda kullanan varsa cevap verebilirmi teşekkürler..

Selam hocam öncelikle şunu sorayım kahve çarpıntı yapıyor mu bu ürün içinde azımsanmayacak düzeyde kafein mevcut eğer kalp ve çarpıntı olayı varsa nox ürünleri tercih etmenizi önermem ama yok ben 2-3 fincan kahve içiyorum güzel oluyor derseniz ürün güzel.Hardline nox 5 big joy ve c4 gibi ürünlere de bakabilirsiniz bu ürün şuan piyasada yok herhalde

Back
Yukarı