Erim Sönük
Üye
yağ yakıcılarda performans yerine kullanılabilir mi
Yağ yakıcı supplementler genellikle enerji verir bir nox kadar olmasa da.Yani o niyetle de kullanabilirsin ama en iyi etkiyi nox veriyor.Ama yok ben karnitin alıcam diyorsan 30 dakika önce kahvede iç deli etki yapıyoryağ yakıcılarda performans yerine kullanılabilir mi
Bende de karıncalanma yapmadı. İspanyadaki versiyonu farklı olabilirben ispanyada yasiyorum kutunun ustundeki icerige baktim boyle , sayfasindaki ile farklilik var ama gercekten memnunum 2. gunum bugun 1 yudum alinca agzimin ici direk karincalanmaya basliyor antremani cok guzel cikartiyorum
size güvenip alıyorumKullanmış olduğum bir ürün. Motivasyon, odaklanma, güç artışı, idman şevki vs arkasında ne iddaa ediyorsa sonuna kadar hissettim. Verdiğiniz paranın hakkını veriyor doğrusu.
bu ürünü kullanmak istiyorum ama
48 yasındayım 185 boy 85 kilo gün asiri bir saat sıkı bir antrenman yapıyorum.
sonunda bitkin düşüyorum. seviyemi anlamaniz icin 85 kilo bench press yapabiliyorum..
yaşımdan dolayı bu ürün sıkıntı çıkarırmı ?
benim yaşımda kullanan varsa cevap verebilirmi teşekkürler..
Bildiğin bir yer varmı yardımcı olurmusun ?Her yerde vardır suplementlerde de var
https://www.supplementler.com/urun/bsn-no-xplode-xe-edge-225-gr-7035Bildiğin bir yer varmı yardımcı olurmusun ?