BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
İlk başlarda 1 ölçek ile bile çok güzel sonuçlar veriyor fakat sonlara doğru 3 ölçeğe bile çıkarsaniz etkisi eskisi kadar kalmiyor. İlk baştaki pump etkisinin tadini çıkarin derim ben :) tabi bazi kişiler hep verim alabilir belki istisna onu bilemem. genel olarak Başarili bir ürün.

Henüz hiç denemediğim bir ürün ancak, 3-4 arkadaşa önerdim ve her biri çok memnun.

eğer zaten motivasyonunuz yerindeyse, güç kaybı yaşamadığınız bir dönemde iseniz yada uzun süredir vg yapmanıza rağmen ölçü artışınız da bir yavaşlama yoksa neden kullanasınız..

bence dureklama dönemindeyseniz, motivasyon ve ekstra güç artışı için kullanmalıdır zira ölçü açısından yavaşlayan kaslar fazla ağırlık kaldırabildiğinde uyarı artacaktır..

yeni başlayanlar yanından bile geçmesin bence..

• Like
Reactions: uzk
no-xplode dakı kreatın mıktarı yeterli ekstra almana gerek yok
antreman oncesı ıcın
bu konuda bir kac arastırma yaptım ve kullanım icin asagı yukarı bi dusuncem var. ama sizin fikriniz nedir. no xplode eger kreatin ile kombine edilirse kullanımında ne gibi bir degisiklik yapılmalıdır?

düşünceni yazarsan daha cok yardımcı olabılırım ıllada kreatın eklıycem dersen kesinlikle cellmass ıle kombıne yap c vit ve suyu ihmal etme
sonucu gozlemlethums:

Noxplode urununu 3 paket kullandim acaip etkisini gordum kaslarin su yanma etkisi beni bitirio eger etkisi azalirsa olcegi artirin yada bi kac ay birakin ben ole yaptim ve cok memnunum :) diez inde dedigi gibi yeni baslayanlar yanindan bile gecmesin :)))))

düşünceni yazarsan daha cok yardımcı olabılırım ıllada kreatın eklıycem dersen kesinlikle cellmass ıle kombıne yap c vit ve suyu ihmal etme
sonucu gozlemlethums:
biraz off topic olacak ama; optimum whey protein, no-xlpode ve cellmass uclusunu kullanmayı dusunuyorum. ayrıca nox'ta kreatin olmasına ragmen ayrıca alınmasında fayda oldugu soyleniyor. ayrıca seninde callmassi onermen iyi oldu, aldıgım tuyolarla ve okudugum yazılarla ortusuyor.

Tadı bana kedi çişi gibi geldi. Etkisi kesinlikle hissediliyor. Ancak bu kadar paraya kıymaya değmez gibi bir his var içimde.

bu kaça aldığına bağlı sitelerde genellikle 140 vs o rakama yakın yazıyorlar ben 70 tl ye aldım ve çok güzel etkisini gördüm çok kaliteli bi ürün gerçekten

bu kaça aldığına bağlı sitelerde genellikle 140 vs o rakama yakın yazıyorlar ben 70 tl ye aldım ve çok güzel etkisini gördüm çok kaliteli bi ürün gerçekten

adana V.S. üzerindenmi aldın ?

arkadaslar ben de bi soru sormustum ama sanırım yanlıs anlasıldı sorum basladıktan ne kadar zaman sonra kullanılmalı:)yeni başlayanlar kullanmalı mı değil:))

Arkadaslar Amerikada bile bu fiyata urun yokken,nasil guvenipte boyle urunler aliyorsunuz?

Bu konuyu daha fazla uzatmayalim,aksi takdirde basligi kapatmak zorunda kalicam,yeni ve bu isi bilmeyen uyelere kotu ornek oluyor!

Amerikadan bile daha ucuza bulabiliyorsunuz,icinde ne olabilecegini siz dusunun!

• Like
Reactions: Sks
Back
Yukarı