okankut
Üye
bsn kürüm bitti, ve bu kuru yapmak ısteyenlere surecı ve sonucu yazayım:
nasıl kullandım? : ilk 3 hafta:antrenman gunlerı (p.tesı-cars-cuma) yemeklerden once nitrix antrenman oncesı noxplode hemen sonrası cellmass. son 2 hafta: antrenman gunlerı; antrenman oncesı (45dk) noxplode ( 2 ölçek) ant 20dk once nıtrıx antremanın en zorlu setlerı bıttıkten sonra(antrenman ıcınde) cellmas, antrenmandan hemen sonra whey. antrenmansız gunun yanı ertesın gunun sabahı kahvaltıdan once nıtrıx.( nıtrıx baya azlmıstı o yuzden son donem nıtrıxı bu sekıl kullandım)
not1: noxplode a 1 olcekle basladım sonra 2 olcege cıktım ama kılom 90 olmasına ragmen 3 olcek bunyeme fazla geldı o yuzden 2 olcegı asmadım.
not2: antrenmansız gunler urunlerı kullanmadım(sadece sabah nıtrıx)
noxplode gıbı anrenaman oncesı guc ve enerjı veren bı urunu bos gunumde kullanmak anlamsız geldı. o yuzden bos gunumde whey kullandım( 4 olcek öğün aralarında)...
etkisi nasıl? : ılk 1 hafta pek bısey hıssetmedım sonra baya etkısılı oldu. antrenman performansım arttı(kaldırılan agırlık yada tekrar sayısı) antremanlar cok daha zevklı bı hale geldı, pump etkısını gayet guzel hıssettım.
hacim yonunden nasıldı? : ılk 2 hafta kola 1 cm kattım (ki benım gıbı uzun zamandır bu sporu yapıyorsanız bukadar kısa zamanda 1 cm gayet ıyı bı rakam) . sonra vucut alıstı sanırım bı duraklama oldu antrenman programını ve alıs seklını(yukarda bahsettıgm gıbı) degıstırdıkten sonra son 2 haftada yarım cm kadar aldım. bu 45 gunde yaklasık 3 kg aldım. tabıkı sadece bu urunlerden demıyorum whey+beslenmemde bu donemde guzeldı.
sonuc olarak: bı kac urunu tek kullanmıs ve hayal kırıklıgına ugramıs bırı olarak ılk kur deneyımımın faydalı oldugunu gordum. belkıde ılk defa suplement kürü yaptıgımdan faydası cokmus gıbı geldı kım bılır? memnun kaldım kısaca.......
not: bu kürün yenı baslayanlar ıcın olmadıgını dusunuyorum, bellı bır sevıyeye gelmeden ve kaslarınızın lımıtını gormeden bence kullanmayın....
saygılar.................
therion anlaşılan aldığın ürünler sahte çıkmadı..hem hacim artışından hem de ant. performansından bu sonuca varabiliriz..sanırım tunalıda bi pasajdan almıştın bu ürünleri..bende aynı yere uğramayı düşünüyorum..bakalım fiyatları ne kadar