eternalsun
Üye
evet kazik yemisin kaba tabirle ayni urun gg uzerinde daha uygun fiyatlara ve guvenilir sekilde satiliyor evet eas cok iyi bir marka ve protein tozuda cok kaliteli
dostum yaşın 20 3 ay olmuş başlıyalı bu durumda proteintozu bile önerilmezken sen streoide bile bulaşmışsın hırs sporda faydalı olabilir ama fazlasıda insanı zararlı yola sokar bu spor sabır gerektirir bu yaşlarda hormonseviyen üst düzeydeyken bunları altüst etmenin ne anlamı varMerhabalar aranıza yeni katıldım, body building e çok meraklıyım hırs yaptım diye bilirim açıkcası spor a başlayalı yani body e 3 ayımı doldurcam , yaşım 20 ilk başlarken 3 ay önce 56.1 kg ile başladım 6 hafta sonra bio önbedans testine girdim 61.2 kg olduğum çıktı 5kg almışım bu 5kg nin hepsini kas olarak aldığım ortaya çıktı n.o.xplode ve true-mass kullandım bu süreçde ve düzenli besin şuan farklı bir küre başladım bsn nitrix , cellmass , true-mass , sytha6 , n.o.xplode kullanmaya başladım acaba sizce bü kür nasıldır ayrıca omega3 ve ve günde 10 adet yumurta beyazı,Multivitamin ve B12 kullanmaya başladım ayrı yetten
haftada 1 kere olmak üzere sustanon ve primobalon depot kullanıyorum 3 haftama girdim, streoid de weightlifter
hemen gözükmüyor yan etkiler zaten , sen bu hız ile devam et hayatında başarılarHaftada 1 kere olmak üzere sustanon ve primobalon vurdum 3 hafta boyunca ve hiç bir yan etkisi veya zararını görmedim nokta