BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
Arkadaşlar Cell - Mass'ı Hocam Antremandan 45 dk Once Soguk Suyla İçiceksin Dedi.Ve Sadece Antreman Gunlerinde Kullanılıyormus Galiba.

Bu Ürünü XPRO WHEY COMPLEX VE XPRO GLUTAMİNE ile birlikte Nasıl Kullanabilirim ?

bu kreatini kombine yapmadan tek başına da kullansak bir sorun teşkil eder mi?! Yani ben direkt olarak tek başına kreatin kullanıp başka hiçbir ürüne-supplemente para verecek durumda değilim çünkü...

arkadaşlar bilen biri cevaplayabilirse çok makbule geçicek antrenmandan sonra cellmassı proteinin içine atıpmı karıştırıyosunuz yoksa ayrı ayrımı içiyosunuz bi forumda aralarında yarım saat olsun gibi bişey okumuştum bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Arkadaşlar antremanın son hareketine geçerken üzüm suyunu alıyorum, son hareket son setlerde cell massı almaya başlıyorum, antreman bittikten sonra protein tozunu alıyorum...çok uygun beslenme dinlenme ile birde üstüne cell mass açıkçası ilaç gibi, öyle ki öğlen saatlerinde idman yapmış olmama karşın akşam tekrar sanki depolar full hissediyorum, yani bir antreman daha yaparım o derece yani ( tabi ki dinlenmeyi tercih ediyorum ) . artık antremanlarım çok daha sert ve motive geçiyor, ( ürünü sadece antremandan sonra kullanıyorum ) antremandan önce gaspari amino 8000 ( 5 adet ) ( taurin içeridiği için extradan nox ürünü almıyorum ve yeterli geliyor ) mass gainer ( 45 gr ), antreman ortasında gaspari bcaa 3 adet ( yarım porsiyon alma sebebim antreman sonunda musletech in bcaa içeriyor olması) son harekete geçinde üzüm suyu ( 100 ml ), son setlerde cellmass, ve hepsi bitince musletech hard pro ( 10 dk ya dağıtarak içiyorum )

Bacak antremanlarım şiddetli geçtiği için 15 dk kardiyo yapıyorum ( yapmazsam 5 gün yürüyemem :) ), antreman sonrası diğer programımdan farklı olarak extradan 3 bcaa daha alıyorum.

Şu ana kadar kendimi çok iyi hissediyorum bunda cell massın katkısını hissediyorum. Hissetmeyen arkadaşlarımın da yetersiz karb ve prtein alımı( beslenme ) ve yetersiz dinlenmeye bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu ürün tek başına etkili olamaz

arkadaşlar bilen biri cevaplayabilirse çok makbule geçicek antrenmandan sonra cellmassı proteinin içine atıpmı karıştırıyosunuz yoksa ayrı ayrımı içiyosunuz bi forumda aralarında yarım saat olsun gibi bişey okumuştum bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
cellmass ı antrenmandan hemen sonra bos mideye alıyosun 20-30 dk. sonrada protein iciyorsun

Ben eylulfr nox. nitrix-cell mass-protein tozu (belki amino asit)ZMA ve para olursa testesteron ve gh booster eklemeyi dusunuyorum sizce bu kombinasyon hacim icin idealmi ve cell mass da bulunan kreatin ethyl ester monohydrate kadar etkilimidir?

Arkadaşlar bu ürünü On Serious Mass ile kombine etmeyi düşünüyorum, aynı zamanda kilo almalıyım bi sıkıntı yoktur değil mi.
Boy:188
Kilo:80

zaten içinde insülin yükseltici maddeler var,gerek yok bence böyle birşeye.

Bu ürünü GNC mağzasından aldım yalnız içerisinde çok ufak topaklanma var ne düşünüyorsunuz amerikadan bize bayat ürünlerimi gönderiyorlar?

Forumda yeniyim ve hemn konu başlığı açmak istemedim...6-7aydır düzenli olarak bu sporu yapıyorumm.. Elimde :
1-)jack3D-2)optimum gold whey-3)bsn aminox- 4)bsn cellmass ve 5)optımum casein var
bu 5 ürünü nasıl bi kombinasyon ile kullanmalıyım.. Boyum 1.75 kilom 68.. Amacım kilo alıp hacim kazanmak..

Arkadaşlar bu cell-mass'ı şekerli içecekle tüketen var mı? mantıklı mı?

100% üzüm suyu ve vişne ile kombine ediyorum antreman sonrası. Gece yatarken ya da gece uyandığımda sadece su ile birer ölçek.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:36 ----------

Bu ürünü GNC mağzasından aldım yalnız içerisinde çok ufak topaklanma var ne düşünüyorsunuz amerikadan bize bayat ürünlerimi gönderiyorlar?

Topaklanma olmaması lazım. Yalnız iyi karıştırsan da bardağın sonunda creatin kalıyor biraz. onu da az su katıp bardağın dibinde çalkalayıp içiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:38 ----------

Sizce bsn mi muscletech mi cell mass olarak?

Cellmass çok iyi içim olarak lezzetli. Citrulin PF ve glutamin katkısının daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:40 ----------

Serious mass kilo aldırıcı zaten şu önemli nokta sağlam antreman yapmazsan, gereksiz zamanda tüketirsen sana göbek olarak dönebilir

Bence Syntha-6 ile kombine et. 2 ölçekle nesquik çilekli veya çikolata ile karıştırıp muz ekleyebilirsin kalori ihtiyacı için.

Cell mass kullanmaya başladım antreaman sonrası sabah kalkınca geçenlerde gece saat4 gibi kalktım midem yanıyordu cell mass götürdüm sabah kalkıncada protein süper oldu diyebilirim

Ben eylulfr nox. nitrix-cell mass-protein tozu (belki amino asit)ZMA ve para olursa testesteron ve gh booster eklemeyi dusunuyorum sizce bu kombinasyon hacim icin idealmi ve cell mass da bulunan kreatin ethyl ester monohydrate kadar etkilimidir?

dostum parani bunlara harcama dogru besinlere harca.. söylediign bütün ürünler gereksiz ve paran cöpe gidecektir.. bana göre ise yarar supplementlar sadece creatin monohydrat ve whey protein dir ki whey protein bile bence o kadar gerekli degil paran yoksa tavuk gögsü yada yumurta akida isini görür..

Back
Yukarı