cellmass ı antrenmandan hemen sonra bos mideye alıyosun 20-30 dk. sonrada protein iciyorsunarkadaşlar bilen biri cevaplayabilirse çok makbule geçicek antrenmandan sonra cellmassı proteinin içine atıpmı karıştırıyosunuz yoksa ayrı ayrımı içiyosunuz bi forumda aralarında yarım saat olsun gibi bişey okumuştum bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Serious mass kilo aldırıcı zaten şu önemli nokta sağlam antreman yapmazsan, gereksiz zamanda tüketirsen sana göbek olarak dönebilirArkadaşlar bu ürünü On Serious Mass ile kombine etmeyi düşünüyorum, aynı zamanda kilo almalıyım bi sıkıntı yoktur değil mi.
Boy:188
Kilo:80
Arkadaşlar bu cell-mass'ı şekerli içecekle tüketen var mı? mantıklı mı?
Bu ürünü GNC mağzasından aldım yalnız içerisinde çok ufak topaklanma var ne düşünüyorsunuz amerikadan bize bayat ürünlerimi gönderiyorlar?
Sizce bsn mi muscletech mi cell mass olarak?
Serious mass kilo aldırıcı zaten şu önemli nokta sağlam antreman yapmazsan, gereksiz zamanda tüketirsen sana göbek olarak dönebilir
Ben eylulfr nox. nitrix-cell mass-protein tozu (belki amino asit)ZMA ve para olursa testesteron ve gh booster eklemeyi dusunuyorum sizce bu kombinasyon hacim icin idealmi ve cell mass da bulunan kreatin ethyl ester monohydrate kadar etkilimidir?