brhmcr suplement kombinasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben zaten uzun süre spor yapmış beslenmesi düzgün zamanında bol bol kafein tüketmiş insanların pre-workout ürünlerini kullanmasını gereksiz buluyorum. Bena da jack3d dışında etki eden olmadı. O da 2 3 ant karıncalanmayı geçemedi ve içeriği değişti yenisi nasıl meçhul. Şu anda craze kullanıyorum 2 ölçeğe kadar çıkardım çok hafif bi nabız yükseltiyo başka da bi işe yaramadı

Beef Amino'yu ne zaman kullanıyorsunuz? Memnun musunuz ürünün performansından?

Gun icinde zamanim olmadigindan (yemek yemekten zaman kalmiyor). Idman sonrasi kullaniyorum 4-6 tablet.

Tabi performans konusu anlama konusunda sikinti var boyle bir kombinasyonda ancak amacim kirmizi et acigini kapatmak oyle olunca hayatimdan memnunum.

Gun icinde zamanim olmadigindan (yemek yemekten zaman kalmiyor). Idman sonrasi kullaniyorum 4-6 tablet.

Tabi performans konusu anlama konusunda sikinti var boyle bir kombinasyonda ancak amacim kirmizi et acigini kapatmak oyle olunca hayatimdan memnunum.

Bir şey daha soracağım, haplar çiğneyerek kullanılabilir gibi mi? :) Hap yutma sıkıntım var da, o yüzden soruyorum. Ya da sizden rica etsem, hapın fotoğrafını çekip, foruma koyabilir misiniz?

Yag yakimina yardimi vs icin almiyorum.Vucudumuzda omega 3-6-9 dengesi bozuluyor ve bu dengeyi korumak lazim.

Normal insanlarin bile 1000mg EPA-DHA almasi oneriliyor gunluk hayatta.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bal-k-ya-omega-3-t60768.html?t=60768

Konuda yorumumda mevcut.
Kimse buna dikkat etmiyor. Aslında sadece sporcular değil normal bireylerinde alması lazım. Omega 3 dolaylı yoldan yağ yakımı sağlıyor vücudun anabolik seviyesini yükseltiyor , rahat bir uyku sağlıyor gerçekten çok faydalı. Tek sorunu pahallı olması siz oturduğunuz konumdan dolayı şanslısınız. :D

Omega 6 fazlalığı vücutta sivilce yapabiliyor zaten gıdalarda bol bol omega 6-9 bollugu var omega alırken sadece O-3 alınmasını tavsiye ederim. (Bu yaziyi okuyup ozenip alanlar olacaktır yazayım dedim.)

Kimse buna dikkat etmiyor. Aslında sadece sporcular değil normal bireylerinde alması lazım. Omega 3 dolaylı yoldan yağ yakımı sağlıyor vücudun anabolik seviyesini yükseltiyor , rahat bir uyku sağlıyor gerçekten çok faydalı. Tek sorunu pahallı olması siz oturduğunuz konumdan dolayı şanslısınız. :D

Omega 6 fazlalığı vücutta sivilce yapabiliyor zaten gıdalarda bol bol omega 6-9 bollugu var omega alırken sadece O-3 alınmasını tavsiye ederim. (Bu yaziyi okuyup ozenip alanlar olacaktır yazayım dedim.)

O zaman buna bir cevapta Türkiyedeki en iyi ürün Solgar 950mg thums:

O zaman buna bir cevapta Türkiyedeki en iyi ürün Solgar 950mg thums:

Evet içeriği çok iyi. EPA 500, DHA 378 görünüyor. Bu şekilde günde 1 tablet yeter fakaat, internette yanlış görmediysem 50 kapsülü 60 lira olduğu yazıyor. 60 liraya somon stoklar haftada 2-3 kere tuketirim daha mantıklı olur. Yurtdışı supplement alışverişi yasaklanmadan önce bende now foods omega3 alıyordum çok uygun fiyata. Keşke stok yapsaymışım. :(

Optimum Whey %100
Olimp CarboNox
Olimp multivtiamin
Olimp omega gold
Olimp Arginine 1250
Activelab ZMA
Activelab amino 3 / Scitec AOL
Activelab Tribuactive B6
BSN no-explode
Universal Beef Amino
Universal Creapure

Stackima:
Trek GABA
Puritans Pride DHEA
Swanson ultra C vitamini 1000mg
Swanson ultra D vitamini 400iu

Katilmistir.

Bugün dymatize glutamine aldım.Biliyorum heryerde yazıyorum glutamine in oral supplementasyonunun recovery üzerine olumlu etkileri daha açıklanmadı. Ancak bağışıklık sistemi üzerindeki etkileri tartışılmaz. Bu kış soğuklarında Polonya'da ciddi dikkat etmem gerekiyor.

Optimum Whey %100130pln
Olimp CarboNox 25 pln
Olimp multivtiamin23 pln
Olimp omega gold yeni urun aldim 11.90 pln
Olimp Arginine 1250 47 pln
Activelab ZMAScitec aldim 23.90 pln
Activelab amino 3 / Scitec AOL60 pln
Activelab Tribuactive B623.90pln
BSN no-xplode150 pln
Universal Beef Amino75 pln
Universal Creapure su an scitec 39.90 pln
Trek GABA25 pln
Puritans Pride DHEA26 pln
Swanson ultra C vitamini 1000mg 32 pln
Swanson ultra D vitamini 400iu28 pln

Katilmistir.

Serious mass 169 pln
Dymatize glutamine 129.90

Toplam :1020 pln = > 536 lira.

Ancak unutulmamali vitaminler (200 tab) DHEA 200 tab, glutamine ( 1 kg, Amino beef 400 tab olunca bir cok urun 3-4 aylik hatta daha fazla.

Gecikme icin kusura bakma Efekan.

Polonya'ya sırf supplement almak için gelebilirim. Cidden uçak parasıyla filan aynı paraya gelir bide tatil yapmış oluruz :)

Daha dun Mehmetanil ile konustuk, normal zamanda biletler gidis donus 500 lira civari. Promosyonle ben gecen yaz 200 liraya git gel aldim.

Yani 2 pre workout alsaniz bilet bedavaya gelir :)

Gelmek isteyen olursa agirlayabilirim :)

Supplement konusunu zaten hallederiz.

Pln açılımı nedir? polonya para birimi zloti değilmiydi? gümrükte sorun çıkıyormu? Eğer gümrükte sorun çıkmıyorsa polonyalı arkadaşlarım var onlardan gelirlerken isteyebilirim.

Pln açılımı nedir? polonya para birimi zloti değilmiydi? gümrükte sorun çıkıyormu? Eğer gümrükte sorun çıkmıyorsa polonyalı arkadaşlarım var onlardan gelirlerken isteyebilirim.

Pln - Zlothy

Gumrukte neden sikinti ciksin, tutup her urunden 3 er tane gecirmedikce.

Ben gecen sene forumdan bir arkadasa 4-5 parca urun getirdim.Sikintida olmadi.

Sonucta kisisel kullanim icin alabilirsiniz, fisiyle birlikte sikinti yok.

Daha dun Mehmetanil ile konustuk, normal zamanda biletler gidis donus 500 lira civari. Promosyonle ben gecen yaz 200 liraya git gel aldim.

Yani 2 pre workout alsaniz bilet bedavaya gelir :)

Gelmek isteyen olursa agirlayabilirim :)

Supplement konusunu zaten hallederiz.

Kafamda öle bir düşünce var brhmcr. Hem seni hemde küçük elifi görmüş oluruz:p

Back
Yukarı