boyuma göre kilom çok az yardım.

arkadaşlar 175 boyundayım kilomsa 55.bodye başladım.yememede dikkat ediyorum.kilo almak için önerileriniz var mı? her sabah şunu yap falan tarzında kendi tecrübelerinizden .yulafı çok duyuyorum fıstık ezmesini çok duyuyorum.bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Kardeşim öncelikle düzgün besleneceksin , günde en az 5-6 öğün yiyeceksin. Sabahları mesela ben 3 yumurta beyazı zeytin peynir domates yiyorum. Ayriyetten bide bi kasede süte yulaf ezmesi karıstırıp içine nar muz tarcın felan ekliyorum çok besleyici oluyor tavsiye ederim. Başlayalı 1 ay oldu normalde günde 3 öğün yerdim suan 5 yiyorum ve 65 kilodan 67 kiloya ulaştım suanda.

protein alımı kadar kaliteli karbonhidrat almaya dikat etmelisin düzenli beslenmeli ve ögünlerinde esmer pirinç ,bulgur pilavı ,patatese, bakla gillerin hepsine yer vermelisin yeteri miktarda süt abartmadan kuruyemiş tükenmelisin fındık fıstık ceviz leblebi gibi ögünlerin hep aynı saate olsun metobolizmani alıştır ögün atladıgın zaman vucudun eksikligini hiseder hale gelsin

Kardeşim öncelikle düzgün besleneceksin , günde en az 5-6 öğün yiyeceksin. Sabahları mesela ben 3 yumurta beyazı zeytin peynir domates yiyorum. Ayriyetten bide bi kasede süte yulaf ezmesi karıstırıp içine nar muz tarcın felan ekliyorum çok besleyici oluyor tavsiye ederim. Başlayalı 1 ay oldu normalde günde 3 öğün yerdim suan 5 yiyorum ve 65 kilodan 67 kiloya ulaştım suanda.
saol kardeşim .yulaf olayını beğendim yapıcam

Back
Yukarı