Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
S.a arkadaşlar.Şuanda boyum 1.78 kilo 95.Ama boyumun en az 185 olmasını istiyorum.Bunun için önerilerinizi almak istiyorum.Doğal olarak nasıl uzatabilirim?Eğer bi destek ürünü kullanırsam ortalama ne kadar uzar?Dezavantajları nelerdir?
yav kusura bakmada benim boyum 168 yaşım 16
sen böyle diyorsun peki biz napalım?
google a boy uzatma yazsan kaç yüz tane sonuç alırsın zaten. bizimde içimizi acıtmana gerek yok bence.
İnsanların yümüe çağları ve metobolizmaları kendilerine özgüdür bazıları 17-18 yaşından sonra uzar bazıları 14-15 yaşında uzamasını tamamlar.
3-4 cm diyede uzayacak diye bir kural yok?
VİTAMİNLİ beslenip sporunu yaparsa genetik özelliklerini maximum seviyeye çıkartmış olur.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------
Ayda 1 cm ? Maşallah diyelim
merak ettimde yaş kaç boy ve kilo kaç?
ayda 1 cm uzama oluyorsa 12 ayda 12 cm demek ?öyle olursada normal hormonal ve çalışma hızıyla 12 ayda 12 cm uzadığını düşünürsek bile mükkemmel birşey.
Biraz olayı açabilirmisin?