Boy uzatmak?

S.a arkadaşlar.Şuanda boyum 1.78 kilo 95.Ama boyumun en az 185 olmasını istiyorum.Bunun için önerilerinizi almak istiyorum.Doğal olarak nasıl uzatabilirim?Eğer bi destek ürünü kullanırsam ortalama ne kadar uzar?Dezavantajları nelerdir?

yav kusura bakmada benim boyum 168 yaşım 16
sen böyle diyorsun peki biz napalım?
google a boy uzatma yazsan kaç yüz tane sonuç alırsın zaten. bizimde içimizi acıtmana gerek yok bence.

1.si boyun iyi bence 2.side yaşın kaç eğer 16-17 filansa bundan sonra en fazla 3-4 cm uzarsın oda en fazla

http://www.uzamakistiyorum.com/page/2

bu sitede size gerekıcek her bılgı mevcut en altta sayfa ileri gerı yaparak devam edın herşey yazıyor

ayrıca 16-17 yasından sonra 3-4 cm uzarsın dıye bır keısn bılgı yoktur erkekler 21-22 yasına kadar uzaya bılır kızlar 18e kadar uzarlar

Ya o barfiks'ler çıkartılık takılabiyiomu yoksa hep kalıyomu kapıda

Benim Boyum 2 Senedir 1.78 Uzama Durdu Diyebilirim Ama 2-3 Cm Uzatmak Bizim Elimizde. Bence ZıpLa Hep Zıpla Durmadan Zıpla :)

Zıplamanın pek yararı olmaz. Voleybolun, basketbolun, barfiks çekmenin, futbolda santrofor olup da çok kafa topuna çıkmanın çok faydası olur :)

Neden mi çünkü yer çekimine ne kadar karşı gelirsen ekstradan da boyun uzar yoksa tabiki boy normal hormonal olarak uzar.

1.si boyun iyi bence 2.side yaşın kaç eğer 16-17 filansa bundan sonra en fazla 3-4 cm uzarsın oda en fazla

İnsanların yümüe çağları ve metobolizmaları kendilerine özgüdür bazıları 17-18 yaşından sonra uzar bazıları 14-15 yaşında uzamasını tamamlar.
3-4 cm diyede uzayacak diye bir kural yok?
VİTAMİNLİ beslenip sporunu yaparsa genetik özelliklerini maximum seviyeye çıkartmış olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

fatih arkadaşım ben barfiks aldım hergün çekiyorum ayda yaklaşık 1 cm uzama oldu

Ayda 1 cm ? Maşallah diyelim :)
merak ettimde yaş kaç boy ve kilo kaç?
ayda 1 cm uzama oluyorsa 12 ayda 12 cm demek ?öyle olursada normal hormonal ve çalışma hızıyla 12 ayda 12 cm uzadığını düşünürsek bile mükkemmel birşey.
Biraz olayı açabilirmisin?

Back
Yukarı