Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk resimlerini görünce 1 yıl önceki halim aklıma geldi , aynı sen gibiydim.65 kilo civarı , şu an 110 civarıyım.Vücut yapın gayet güzel , bu spora gönül vermeni isterim , bir aşk gibi balanmanı Elindeki sigarayıda yakıştıramadım , bir sporcunun o tarz şeylerle işi olmamalı , spora sımsıkı bağlan , o illetten kurtulursun.Bİrde sana tavsiyem , zayıf olduğun için yemeğe çok saldırma ( kötü - kalitesiz besinlere ) .Yani bende kilo almak için gece yatmadan önce 1 tabak patates kızartması yiyiordum.Gayet saçma şeyler yapıyormuşum , sen bu hatalara düşme sonrası daha vahim inan Başarılarının devamını dilerim.
katılıyorum, spor salonu yok supplement yok 5x30 biceps çalışması yediğimiz yemeklerde protein yok demene rağmen 3 ayda şu vücut bana da hiç inandırıcı gelmedi insanları yanlış etkiliyorsunuz malesef. üzücü...
arkadaşlar ben burda size söylediklerimi inandırsam elime ne geçecek inandırmasam ne geçecek yani biraz mantıklı olun size çekip videosunu atacağım dumbell çalışma setlerimin.[DOUBLEPOST=1398247285][/DOUBLEPOST]bunun dışında her insanın genetiği farklıdır benim vücut ısım normal insanın vücut ısısından daha fazla babam ayda 1 kez kan veriyor vücut gereğinden fazla kan üretiyor ve metabolizma inanılmaz hızlı babamında vücut ısısı çok yüksektir.
öncelikle tebrikler yaza taş gibi hazırsın vicudunuz avantajlıymış bizim gibi 120 kilo olup fitnees niyetlenmemişsiniz kilo vermekte kas yapmakda zor allah herkeze yardımcı olsun