Bordoberelilik

valla bana soracak olursan eger olabilsen bile bosuna debelenme derım kardesım normal askerı egıtımı en agır sekılde görmus yasamıs bırı olarak bordo berelılerın yaptıgı egıtımı yapabılecenı sanmıyorum senınkı sadece heves bence kondısyon olarak ılerı sevıye olman gerek cunku yapılan egıtımler sadece kondusyon egıtımı cıgerlerınden kan gelene kadar durmazlar dıyım sanaa :)

Arkadaslar yapmayın ya yorumları okuyunca çok güldüm .borde berelilerin ailesiyoktur sevgilisi yoktur yetimlerden seçilir filan diyorsunuz sacmalamayin.var tabikide tanıdıklarım bile var. Lütfen bise bilmeden konuşmayalım

Öncelikle merhaba kardeşim Bordo bereli olmak istiyormuşsun. Tebrik ederim. Ben Özel Harekat Polisiyim. Sana kısa bir tavsiye vereyim bordo bereli eskisi gibi bir faliyeti kalmadı yılda toplam aşşağı yukarı 50-60 kişi alınıyor. yukarıda arkadaşın birisi yazmış harp okuman lazım diye bordolar sadece subaylardan alınıyor. 2 yıldan fazla eğitim alıyorlar. Ben 6 ay eğitim aldım afedersin anam ağladı. Kendi adıma konuşuyorum herşey tv de göründüğü gibi değil. tamam çevrende belli bir etiketin oluyor emniyet amirini takmıyorsun ama ileride evlendiğinde çocugun olduğunda ne yapıcaksın bunu da düşün. 2 yılda bir şark görevine gidiyorsun 2 ay 3 ay değişiyor. tam yazın yıllık izine çıkayım diyorsun pat doğu görevi. Yani internette gördüğün gibi değil maskeyi kafana indirip m16 ile resim çekmekle bu işler yürümüyor kardeşim ama karar senin.
Daha lisedeyim ve ygs de askeri okul tercihini işaretliyeceğim. oradan akra harp okulu.
Allah razı olsun abicim benim babamda özel harekat polisi idi bu mesleği sırf hava için değil de Allah vatan yoldunda can vermek için seçtim ve nasip olursa sonuna kadar gidiceğim. Sende haklısın işler dediğin gibi yürümüyor ben onca şehit gördüğüm için kendimde şehit olmak istiyorum.Sırf laf için değilde gerçekten istediğim için gitmek istiyorum . Görüşlerin için Allah razı olsun.

Back
Yukarı