boksbody beslenme gunlugu

simdilik gidisat iyi, biraz kilo verdim tabi diyeye girip 1 ayda fit olacak degilim bu yasta, ancak yadam tarzi haline getirebilirsem guzel bi kazanim olacak, zaten bu sicaklarda antreman yspmak bile buyuk bise, bu dabah olculemedim ama 73 kg oldugumu saniyorum, gobek en zor ve en son gidecek, allah omur saglik imkan verirse buna calisacagim

06.07.2015
sahur 1 olcek casein 3 tam 2 beyaz yumurta,
aksam 100 gr kepekli makarna 250 gr tavuk 1 bardak hosaf,
21.15 kuru uzumlu muzlu yogurt
21.45 antrenman
23. whey
24 te 50 gr lor 2 yumurta yiyip yatacagim bi aksilik olmadikca, bu arada tatli ihtiyacimi karsiladigim meyveli yogurdunvyapilisini gostereyim,
once 1 muz veya yarim muz size kalmis, biraz kuru uzumu bir tabakta guzelce eziyoruz lapa haline gelince yogurduda ekleyip karistirip afiyetle yiyoruz
20150706_204252.jpg
20150706_204356.jpg

Tatlı bişiyler yedikce tatlı isteği daha çok depreşir,tatlı ihtiyacı diye bişiy zaten bildiğin gibi yoktur.tatlı yeme isteği domino taşlarının devrilmesi gibi yedikce bir sonraki tatlı krizine zemin hazırlar.mümkünse hiç yememek bir süre sonra bunun önüne geçicektir.

antrenman oncesi bir muz bana guc veriyor, simdilik memnunum , muz gibi meyvelerin abartmadan yenmesinde bir sakinca gormuyorum. hele yogurtla super gidiyo

sahur 1 olcek casein 3 tam 2 beyaz yumurta
aksam 200 gr kepekli makarna 250 gr tavuk
21.20 yarim muz 200 gr yogurt
21.45 antrenman
22.50 yarim muz 1 olcek whey
23.30 250 gr tavuk

09.07.2015
sahur bir olcek kazein
aksam 250 gr tabuk 1 domates
21.15 te bir muz 300 gr yogurt
21.45 antrenman
22.45 whey
23.55 te 3 yumurta 100 gr lor
yarin mecburi cheat. yapabilirim
kebapciya gitcez

dedigim gibi kebacidaydim
10.07.2015
sahur 1 olcek kazein
iftar
1 mercinek corbasi, 1 icli kofte, biraz salata ayran, karisik 1 porsiyon kebap,dondurmali irmik tatlisi, yarim lavas
gece 300 gr yogurt, bir muz

sahur 1 olcek casein
100 gr kiyma
aksam 200 gr pilav, 150 gr kiyma, 200 gr yogurt yarim muz
21.45 antrenman
22.45 whey
23.20 250 gr tavuk

sahur 1 olcek kazein
aksam 250 gr tavuk,
21.15 te 200 gr kiyma 2 yumurta 1 muz
21,45 antrenman
23,30 da 200 gr kiyma
yarin izine cikiyorum birkac gun yazamayabilirim

2 haftadır tatil gezmece görev vs derken yazamadım zaten beslenme programınada uymadım
ne ararsanız vardı menümde
dolu dolu tabaklar pideler tatlılar gecenin 3 ünde yemeler vs
şimdi normale dönüyorum
sabah 3 beyaz 2 tam yumurta 4 adet çikolatalı leblebi
öğlen sıcakta deli gibi bacak omuz antrenmanı
13 te whey
14 te 1 domates 250 gr kıyma
16 da 2 adetcik yulaflı bisküvit
19 da etli bir yemek yicem
21 de çay içerken 15 tane çikolatalı leblebi yerim ve yatarım diye planlıyorum

abi ilk olarak takipteyim ve hayranınım . Ölçülerini alabilirmiyim bide ne hedeflediğinizi öğrenebilirmiyim beslenme programı çoğu kişi sabah yumurta öğlen tavuk pilav akşam pilav tavuk der ama sizinki tamamen özgür olunmuş çok iyi bende böyle yapıyorum

estafurullah,
ölçülerimi bilmiyorum açıkcası çok ölçülü olduğumuda sanmıyorum, zaten boyda kısa, ilaç vs de yok, genetiğimde müsait değil, kemik yapımda kız kemiği gibi incecik o yüzden hacimlenmek en azından net kaslanarak ölçü almak benim yapıma ve yaşıma çok uyun değil.
öğlen antrenman sonrası whey ondan yarım saat sonrada yulaf kepekunundan yaptığım akıtma ile kıyma yemeyi planlıyorum
bugünden başlayarak haftada 1 göğüs güç antrenmanı yapmayı planlıyorum, 2 set 3,4 er tekrarlı bench deneyeceğim, sonrası normal biceps ve üst göğüs devam edeceğim
bu aralar iş güç yoğunluğundan dolayı 3,4 gün üst üste antrenman yapıp 5,6 gün antrenmansız geçiriyorum buda şimdilik olusuz etkilemedi ama istediğim yağ verme hedefimi engelledi. önümüzdeki ay 2 hafta ara vermeyi planlıyorum sonra bi sıkıntı olmazsa inş. yoğun ve düzenli antrenmanlara başlayacağım
gün sonuna doğru yediklerimi işleyeceğim.

20150730_115530.jpg

antrenman sonrası demiştim ama o satte işim çıktığı için antrenman öncesi yedim
doğalsan yulaf kepeği karışımına süt katıp çok az zeytin yağından akıtma crep tarzı bişe yaptım
kıyma ile yedim
yapılışı bir çay bardağına yarım çay bardağı süt veya su katıyorsunuz karıştırıp zeytin yağı ile kızdırılmış tavaya döküp ters düz yapıyorsunuz 3,4 dk da pişiyor
doğalsan yulafın İçindekiler: Yulaf kepeği, Gluten, Peynir Tozu, Yumurta Akı Tozu, Peynir Altı Suyu Tozu, Az Miktarda Tuz
Besin Değerleri 100 Gr;
Eneri: 170 Kcal,
Protein:14.65 Gr,
Karbonhidrat 25.1 Gr,
Yağ 0.27 Gr,
Lif 10.2 Gr,
Sodyum 282 Mg,
Kuru Madde Protein % 7,
Kuru Madde Max Kül % 0,70.

burdaki proteinin bir kısmı bitkisel o yüzden protein değeri çok önemli değil ama protein çeşitliği ve karbo alımı açısından faydalı buluyorum zira buna benzer beyaz undan vb bir crep yapsam kesinlikle aynı değerleri ve besini alamam. o yüzden bu hem pratik hem kullanışlı geldi
bu kepeği daha çeşitli şekillerdede yiyebiliriz
ilerde değişik tarilerde deneyeceğim
lorla veya kıyma katılarak pişirilirse çok hoş olacaktır
hele kabartma tozu ve yumurtada eklenirse bildiğiniz bazlama gibi olur tabi besin değerleri çok farklı olur

20150801_003211.jpg
yarin icin ilikli kemik, sarimsak, sogan, kirmizi biber, nane, kekik, karabiber suya atip kaynattim.
2 tencere kaynattim bir tanesini yemeklere tat versin diye kaplara ayiracagim.
dider tenceredekinin yarisi ile bulgur pilavi yapacagim.
ilik ne ise yarar tam bilmiyorum ama atalarimiz faydali diyorsa faydalidir,
icinde eminim cok faydali besinler vardir
surekli ayni seyleri yemek istemeyenler icin ilikli kemik suyu yemekler icin oneriyorum
bidahaki sefere kemikkeri daha cok parcaya ayirtacagim, pisirme sonrasinda elekten gecirirseniz cok guzel oluyor

Son düzenleme:
bu aralar is gucten program disina ciktim sma genede yazayim.
sabah 100 gr pastirma 3 yumurta 3 cikolatali leblebi
oglen karisik kebap kunefe 1 lavas
aksam 100 gr bulgur 100 gr kiyma
aksam antrenman
21.30 whey 3 tsne cikolataki leblebi
22.30 10 0 gr bulgur 250 gr tavuk

sabah 150 gr kıyma 2 yumurta
öğlen taze fasulye
akşam tavuklu bulgur (100 gr bulgur 250 gr tavuk)
antrenman
whey
3 beyaz 2 tam yumurta
birazda çikolatalı leblebi

sabah 5 beyaz 2 sarılı yumurta
öğlen 11.45 150 gr kıyma
12:10 antrenman bacak omuz
13.50 kıyma yulaf karışımı
19. gibi etli yemek
21 . gibi çikolatalı leblebi
23. 100 gr peynir
20150810_135359.jpg

bu arada yulafla kıyma yenebiliyo ancak kıymanın bol ve sulu olması önemli
sulu olması için kıymayı kavurmadan önce bir miktar su atınız suyu tam çekmeden kıymayı kavurmayı bitiriniz
sonra içine yulaf atıp yiyebilrsiniz

sabah standart 5 beyaz 2 sarılı yumurta
öğlen 11:45 150 gr kıyma
12:15 antrenman
13:30 yulaf ve tavuk
18 etli yemek ve bulgur
22 biraz çiklatalı leblebi ( çayın yanına)

sendeki bu kıyma aşkı nedir ya kıyma tavuk göğsünün 2 katı kadar pahalı :D bence göğüs candır her zaman 150 gr kıyma yerine 500 gr tavuk göğüs daha iyidir[DOUBLEPOST=1439280538][/DOUBLEPOST]Abi bide hangi süpplementleri alıyorsun şuan :D kolay gelsin

Back
Yukarı