Merhabalar, ben boks için bir beslenme programı aramaktayım ama nasıl olur ne olur bulamadım. Forumdakileri elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Benim ihtiyacım olan şey kilo almak veya vermek değil. 1.78 boy 70 kilo. Az mı çok mu bilmiyorum. Beslenmem şu şekilde:
Kalkınca 1 kaşık bal
Biraz egzersiz
Sonra 1 kase mısır gevreği + 1 yumurta.
Ardından okula gidiyorum. Okulda yiyecek pek bir şey yok, ya hamur işi ya da abur cubur. O yüzden şimdilik bir şey yok, ne derseniz onu koyacağım.
Eve 5'de geliyorum. Geldiğimde tavuk + pilav olabilir, ton balığı olabilir. Bu tür besleniyorum.
Evde antrenman yapıyorum (boks harici vücut geliştirme 10+10 kilo dambıl ile).
Sanırım antrenmandan sonra protein almak gerekiyormuş, o yüzden peynir, yumurta tarzı besleniyorum. Miktarı belirlemiyorum.
Böyle bir programım var. Çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Benim amacım çok vücut geliştirme ağırlıklı değil de, biraz daha boks antrenmanlarıma yardımcı olacak, biraz daha güç sağlacak şeyler...
Eğer yanlışım varsa özür dilerim, doğru yeri gösterirseniz memnun olurum.
Teşekkür ediyorum.
Kalkınca 1 kaşık bal
Biraz egzersiz
Sonra 1 kase mısır gevreği + 1 yumurta.
Ardından okula gidiyorum. Okulda yiyecek pek bir şey yok, ya hamur işi ya da abur cubur. O yüzden şimdilik bir şey yok, ne derseniz onu koyacağım.
Eve 5'de geliyorum. Geldiğimde tavuk + pilav olabilir, ton balığı olabilir. Bu tür besleniyorum.
Evde antrenman yapıyorum (boks harici vücut geliştirme 10+10 kilo dambıl ile).
Sanırım antrenmandan sonra protein almak gerekiyormuş, o yüzden peynir, yumurta tarzı besleniyorum. Miktarı belirlemiyorum.
Böyle bir programım var. Çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Benim amacım çok vücut geliştirme ağırlıklı değil de, biraz daha boks antrenmanlarıma yardımcı olacak, biraz daha güç sağlacak şeyler...
Eğer yanlışım varsa özür dilerim, doğru yeri gösterirseniz memnun olurum.