bangblur
Üye
Merhaba forumun güzide üyeleri.Body'ye başlamayı düşünüyorum.Normalde aklımda yoktu.Ama boy uzaması için işe yarayabileceğini duydum.Asıl sıkıntım boy uzaması.Mankenlik için 185-190 arası boy olması lazım.Şuan 17 yaşındayım.Boyum 177.Uzun süreden beri araştırıyorum fakat sürekli milleti kandırmak için reklam yapan insanlara umut verip cebinden parasını alan varlıkların saçma saçma sitelerine giriyorum.Bu alanda birçok forumda konu var.Buradada olduğundan eminim ve tekrar açtığım için forum yetkililerinden özür diliyorum.Hemen konuya gireyim.Sakal henüz çıkmadıysa kemik gelişimi tamamen bitmemiştir diye bir yerde okudum.O açıdanda şanslıyım.Sakallarım henüz çıkmadı,birkaç kaçkını saymassak...
Kilom 68.Genetik açısından şöyle söyleyeyim.Babam 175,annem 1,65.Ben yapı olarak dayılarıma daha çok benziyorum.Dayılarımdan teki 1.81 diğeri 1.70.Çok enteresan bir genetik ağacı var.Ama bana lazım olan bu değil.Ben çevresel etkilerle ilgili konuşmak istiyorum.Bodynin kas oluşturduğu için kemikleri dik tuttuğu ve 2-5 cm kadar uzattığını okudum yine başka biryerden.Bu forumda elbette bir antrenör ya da bu konuda bilgili üyeler vardır.Ne yaparak,nasıl yaparak hedefe doğru hızla koşabilirim?Hiç değilse denemek istiyorum.Yardımınız için teşekkürler.Konu kilitlense bile yardım edecek üyelerin mesaj atmasını istiyorum.Teşekkür ederim.Saygı ve selamlarla...