Body'e Yeni Başlayanlar Için 1-2 proğram (Yapılış şekli)

herkese selamlar.flexor hocam ben şu anda sizin programınızı uyguluyorum.gayette memnunum şu an için fakat midemde çalışsın istiyorum.ne önerirsiniz araya bikaç -ve hangi-hareket eklemelimiyim?yardımcı olursanız sevinirim.bi sorum daha olucak benim göğüslerimde biraz fazlalık var görüntü olarakta beni rahatsız ediyo.bu spora yeni basladım dedigim gibi sizin 1. ay programındayım su anda etkili olacakmıdır?saygılarımla.

Selam herkese,
FleXoR hocam bende aynı soruyu soracaktım, mide hareketlerini nasıl yapalım.
Bende sizin 2. egzersiz (2 aylık) programınızı uygulayacağım.
Ayrıca setleri 4x6 çalışsam nasıl olur ? hacim kazanmak istediğim için. teşekkürler...

herkese selamlar.flexor hocam ben şu anda sizin programınızı uyguluyorum.gayette memnunum şu an için fakat midemde çalışsın istiyorum.ne önerirsiniz araya bikaç -ve hangi-hareket eklemelimiyim?yardımcı olursanız sevinirim.bi sorum daha olucak benim göğüslerimde biraz fazlalık var görüntü olarakta beni rahatsız ediyo.bu spora yeni basladım dedigim gibi sizin 1. ay programındayım su anda etkili olacakmıdır?saygılarımla.

Selam herkese,
FleXoR hocam bende aynı soruyu soracaktım, mide hareketlerini nasıl yapalım.
Bende sizin 2. egzersiz (2 aylık) programınızı uygulayacağım.
Ayrıca setleri 4x6 çalışsam nasıl olur ? hacim kazanmak istediğim için. teşekkürler...

Mide Antremanına şimdilik yönelmeniz doğru olmaz önce vucutt aki kas ağırlığını arttırıp enerji tüketimine katkı sağlamanız daha mantıklıdır böylece yağ atıma hazır olan vucut alınan besinlerdeki yağdanda etkilenmeyecektir. bununla beraber dengeli beslenip kilo atımları başladıktan sonra mide antremanları yapabilirsiniz. başta başlamanız hem sizi sıkacak, hemde mevcut göbek genişliğini arttıracaktır.

Çok yararlı bilgiler valla çok teşşekür ederim emeklerinizden dolayı çok yeniyim sayenizde çok hızlı öğreniyorum salondan bile bu kadar ilgi alaka yok gerçekden emeğe saygı.

flexor hocam bir şeyi unutmuyormuyuz ben cok aradım fakat bulamadım bel kaslarımızı nasıl geliştireceğiz?Benim doğuştan daha dogrusu ailecek bel den problemimiz var bunu nasıl telafi edebilirim güçlendirebiliriz?

flexor hocamızın yazmış olduğu 3.ay programındaki Cable Crossover bu hareketi yapacak alet bizim salonda yok bunun yerine hangi hareketi yapabilirim acaba ?

1. ay programinda Military Press`in yerine SUPINE PRESS yapabilir miyim?

Miltary press Açısına göre üst göğüs ön omuz arası yada ön omuz olarak yapılmaktadır.

supine press daha çok göğüsün dış kısımlarını etkileyen bir harekettir. ve military e alternatif olamaz. eğer iyi bir eklem alt yapısında iseniz militarynin alternatifi arnold press olabilir.

Flexor hocam ben bugün BB başladım.Salondaki hocamın bana vermiş olduğu programın, sizin vermiş olduğunuz programdan biraz eksikleri var fakat ben sizin vermiş olduğunuz programa devam etmeye karar verdim.Salonda butterfly makinesi yok bu hareketi hangi hareket ile tedarik edebilirim

Back
Yukarı