Bodye yeni başladım

İyi günler ben bodye yeni başladım daha doğrusu 3. ay olucak yaşım 15 kilom 63 boy 1.74 sorucağım sorular var. 2 ayda pek bir gelişimim olmadı bu normal mi ? ve karın kası ve adonisi en hızlı nasıl çıkarırım kaç mekik çekmeliyim hangi diyet programını uygulamalıyım. Göğüslerim çok zayıf bunu nasıl güçlendirebilirim ?

forumda araştırmadan konu açıyorsun,aradığın cevapların hepsi var

Bu büyülü bir spormuş gibi düşünüyor bazı arkadaşlar.Gözle görülür değişiklikler 3 4 aydan önce oluşmaz bir fark oldu be demeniz için bile nerdeyse 6 ay falan geçmesi gerekir

Ben bu konuda bilgisizim o yüzden sordum demiyorum 2 ayda çok kaslı olucam diye sadece normal mi diye sordum gelişimin pek olmaması sadace bilgi almak için yazdım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:05 ----------

Bu büyülü bir spormuş gibi düşünüyor bazı arkadaşlar.Gözle görülür değişiklikler 3 4 aydan önce oluşmaz bir fark oldu be demeniz için bile nerdeyse 6 ay falan geçmesi gerekir

teşekkür ederim karın kası ve adonis ıçın ne öneriyorsunuz karnımın üst kısmı iyi ama tam göbeğin olduğu yer çok yağlı onu nasıl eritebilirim yani alt karının olduğu yeri

Back
Yukarı