Şuan 16 yaşındayım. Boyum 1,75 kilom 70. Kilom dışardan daha fazla görünüyor. Avcuma sığacak kadar göbeğim var. Kalçalar ve basenlerde yağlı. Aynı zamanda bel, göğüs ucları, hafif kollardada yağlar var.
Eylülde kesin olarak başlıyorum. Para hazır ramazanın çıkmasını bekliyorum. Ondan sonra kayıt olacam.
6 Ay kesin olarak yapmayı planlıyorum. Hem fit bir vücut için hemde yağlarımı yakmak için.
Şuan göğüslerimde hafif kas var evde şınav çektiğim için. Lakin önünde yağ var fazla belli olmuyor .Aynı zamanda karnımı sıkıncada sert oluyor. Lakin alt bölgeler öyle olmuyor. Omuzlarım geniş. Kol kasımda var. Önceden şınav, mekik, barfiks hareketlerini uygulamıştım.
Haftada 4 gün olacakmış antremanlarım. Kasım çıkarmı, zayıflarmıyım diye soru sormucağım. Bunun genetiğe bağlı olduğunu ve forumda yasak olduğunu biliyorum. Benim sorum programlar üzerine olacak..
Salonda bana ait beslenme programı yaparlar mı ?
1. Ay genelde ne tür ağırlık programı yaparlar?
Yağ yakımı için ne kadar koşu bandı ve bisiklette zaman ayırırım?
Ağırlık programı için ne kadar vakit harcarım?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim..
Eylülde kesin olarak başlıyorum. Para hazır ramazanın çıkmasını bekliyorum. Ondan sonra kayıt olacam.
6 Ay kesin olarak yapmayı planlıyorum. Hem fit bir vücut için hemde yağlarımı yakmak için.
Şuan göğüslerimde hafif kas var evde şınav çektiğim için. Lakin önünde yağ var fazla belli olmuyor .Aynı zamanda karnımı sıkıncada sert oluyor. Lakin alt bölgeler öyle olmuyor. Omuzlarım geniş. Kol kasımda var. Önceden şınav, mekik, barfiks hareketlerini uygulamıştım.
Haftada 4 gün olacakmış antremanlarım. Kasım çıkarmı, zayıflarmıyım diye soru sormucağım. Bunun genetiğe bağlı olduğunu ve forumda yasak olduğunu biliyorum. Benim sorum programlar üzerine olacak..
Salonda bana ait beslenme programı yaparlar mı ?
1. Ay genelde ne tür ağırlık programı yaparlar?
Yağ yakımı için ne kadar koşu bandı ve bisiklette zaman ayırırım?
Ağırlık programı için ne kadar vakit harcarım?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim..