oo HERŞEYE BİŞEY YAPIYOMUŞ tamam bırakiyorum hemen önüne gelen herkesle polemik yapıcak degilim ama ugrasmis araştırmışsın Allah razi olsun ama bilmedigin hatta hayatta görmediigin şeyler hakkında yorum yapma kimseye sosyal msj vermekte sana düşmez.
o zaman her seferinde çocuk yapalım ki o da boşa gitmesin be abi yalan mıyımbence doal ihtiyaç deil sonuçta boşa gidiyo bari evlen yabancıya gitmesin![]()
Uyuşturucu derken esrarı diger uyuşturucuyla birliktemi tutuluyo yoksa biraz daha masum sayabilirmiyiz. Alkol icmiyorum bos sigarayı bile bıraktım bunu bi türlü bırakamıyorum daha dogrusu bırakmak istemiyorum sahsi fikrim bi zararı olmadigi ama ne kullandigim ilaclardan nede supllementlerden verim alamiyorum acaba bunun yüzündenmi hep merak ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylasirsa sevinirim
aga o değil de mastürbasyon o kadar etkiler mi yahu...ben haftada 4 gün spora gidiyorum diğer 3 gün kamyon kullanıyorum..çok etkiler mi acep
Arkadaşlar mastürbasyon niye zararlı onu anlamadım ? Yani kimse asıl sebebini yazmamış.Ya geyiğe girilmiş ya da nutuk çekilmiş.Ama gerçek zararı nedir ? Proteinler boşa mı gidiyor yani nedir ?