Bodybuilding'e yeni başlayan biri için kahvaltı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nuri07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuri07

Üye
Arkadaşlar,
Ben her sabah kahvaltıda 3 tam yumurta, peynir,bolca lor,150ml süt,ve beyaz ekmek yiyorum sizce bu spora yeni başlayan biri için yeterli bi kahvaltımı

bunların yanına yulaf ezmesi de eklemeni tavsiye ederim, hatta şöyle birşey yapabilirsin, bir kaba yulafı döküp üstüne muz dorarsın biraz süt ilave edersin, hem tadı güzel olur hem de muz sayesinde potosyum almış olursun.

Ben ilk basladigimda 52 kg idim.
sabah
2 tam 1 beyaz yumurta
100 gr yulaf
tereyag,peynir,bal,domates,zeytin,süt tüketiyordum,simdi 70 kg yim ve su aralar kahvaltida
100 gr yulaf
5 beyaz,1 sari yumurta
50 gr peynir
1 domates,3 zeytin
200 ml elma yada uzum suyu
tüketiyorum..

kahvaltı fırsatı olmayanlara pratik ne önerirsiniz evde yulaf var ama bildiğin yulaf yani konfleks falan değil ondan bi avuç atıp çıksam olurmu dediğim gibi kahvaltı yapmam işim gereği çok zor yanınada elma yesem

Son düzenleme:
kahvaltı fırsatı olmayanlara pratik ne önerirsiniz evde yulaf var ama bildiğin yulaf yani konfleks falan değil ondan bi avuç atıp çıksam olurmu dediğim gibi kahvaltı yapmam işim gereği çok zor yanınada elma yesem

Lor peynirli veya light peynirli tost hazırla kendine. Mümkünse tam tahıllı bir ekmek olsun.Ama baştan söyliyim bu bile yetersiz.Kahvaltı günün en önemli öğünü.

Back
Yukarı