Bodybuilding.com'dan Türkiye'ye Sipariş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cc21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cc21

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, forumda biraz aradım bulamadım o yüzden konu açma gereği duydum.Gördüğüm kadarıyla bodybuilding.com artık Türkiye'ye sipariş kabul ediyor ama bizim yasalarımızda bir değişiklik olduğuna dair hiç bir bilgi bulamadım.Deneyen , soran vs var mıdır acaba nedir durum?Artık sipariş verebilecek miyiz? teşekkür ederim

Bodybuilding.com a özellikle yazdım. Üzgünüz gönderemiyoruz dediler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende live chatten konuştum evet bir ay önce türkiyeye shipmentlara başladık dedi:S[DOUBLEPOST=1456961469][/DOUBLEPOST]No Pain Niranh says:
Hello caner. Thank you for choosing Bodybuilding.com! My name is No Pain Niranh how can I help you?
caner says:
hi niranh.are you guys shipping to turkey?
No Pain Niranh says:
I would be happy to help you with that today, caner.
No Pain Niranh says:
happy to help you and am pleased to inform you that we can definitely ship products to Turkey

Turkey seçeneği eklediklerine göre bişeyleri çözmüşlerdir diye düşündüm ben.ufak bişeyle denemeyi düşünüyorum[DOUBLEPOST=1456962262][/DOUBLEPOST]8 dolarlık bir amino x sample paketi siparişi verdim.bakalım neler olucak.gelişmeleri buraya yazarım

Son düzenleme:
364126fa700177b9e74e953d6d70b5a2.jpg

Gonderemiyorlar maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben sample amino x siparişi verdim deneme amaçlı. sizin fotoyu gördükten sonra denedim optimum da bunu sepete ekleyebildim.

Eklentiler

• Screen Shot 2016-03-03 at 03.04.23.png
    Screen Shot 2016-03-03 at 03.04.23.png
    333,8 KB · Görüntüleme: 512
ben sample amino x siparişi verdim deneme amaçlı. sizin fotoyu gördükten sonra denedim optimum da bunu sepete ekleyebildim.
Sepete ekleniyor ama view cart before payment asamasinda turkiye magazasinda satilamiyor sepetten cikarin diyor

c939b689e6f686f07399135385ce7d97.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi ben ödeme sayfasına kadar gidebildim:S storeu Turkey store yapıp öyle deneyin?bazı ürünler yok çünkü turkey store da.ben dediğim gibi amino x siparişi verebildim. optimum whey içinde siz dedikten sonra ödeme sayfasına kadar gittim hiç bir sorun çıkmadı

8 dolarlık bir ürün aldım ama deneme amaçlı o sebepten uygun bir fiyat.bakalım gelecek mi asıl merak ettiğim o:D

Back
Yukarı