ürün kargoya verildi hadi bakalım gelicek mi acaba![]()
Cozduklerine inanıyorum çünkü önceden Turkey store yoktu. Durduk yere hiç bir şey değişmedi ise neden simdi türkiye'den sipariş alımına başlasınlar dimi?gümrükte takılmaz umarım ayrıca bodybuilding olayı çözülürse bu supplementler falan kendien çeki düzen verir kimse tercih etmez cünkü![]()
Cozduklerine inanıyorum çünkü önceden Turkey store yoktu. Durduk yere hiç bir şey değişmedi ise neden simdi türkiye'den sipariş alımına başlasınlar dimi?
evet ama arkadaşımın babası gümrükçü ve arkadaşım sürekli whey falan alıyor oraya takılanları işte
Hocam o aroma gözükmüyor bende mesela Turkey store da. Ondan olabilir. Ben çilek aromalı için ödeme sayfasına kadar sorunsuz gidiyorum[DOUBLEPOST=1457015923][/DOUBLEPOST]Bakın![]()
Olmuyor hala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muz aromali sectim onay verdi ama 35$ ship cikti oha, tr fiyatindan 50 lira pahali oluyorHocam o aroma gözükmüyor bende mesela Turkey store da. Ondan olabilir. Ben çilek aromalı için ödeme sayfasına kadar sorunsuz gidiyorum[DOUBLEPOST=1457015923][/DOUBLEPOST]Bakın
arkadaş ucuz ürün almış abi belki para limiti vardır.Degisiyor demekki urune gore
Sent from my iPhone using Tapatalk