Bodybuilding.com'dan Türkiye'ye Sipariş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cc21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dpd nin kendi sitesinden bide bodybuilding.com dan gelen maildeki linkten bakıyorum.gerçi sizin yolladığınız site almancası:D

dpd sitesinde hala gümrükte gözüküyor.ptt kargo takipten bakınca ise hala aynı hiç bir şey yazmıyor

gümrüğe takıldı[DOUBLEPOST=1457708164][/DOUBLEPOST]aradılar bir gümrük komisyoncusuyla irtibata geçip ücretini ödeyip alabilirsiniz sanırım dediler.bir kargo şirketinden aradılar

zaten 5 gibi aradılar.yapcak bişey yok bugün pazartesi bir komisyoncuyu ararım bakarım nedir durum.rapor vs istemeden sadece vergisi vs ödenip alınabiliyorsa o da bir gelişme

100 dolar üstümüydü sipariş? benim hatırladığım yurtdışı bireysel kullanım için verilen siparişlerde en son 100 dolar altına vergi kesilmiyodu.

8 dolardı:D deneme amaçlı 6 kullanımlık bir sample aldım
merak ettim şimdi 8 dolarlık ürüne nasıl bi muamele yapacak komisyoncu.dpd olması kötü olmuş.özel şirket oldumu problem hep.kendi uluslararası postalarıyla bizim ptt kargoya yollasalar çoğu ürün geçiyor.fazla geçe kalma derim bunlar depo parası falanda kitlemeye çalışabilir.

merak ettim şimdi 8 dolarlık ürüne nasıl bi muamele yapacak komisyoncu.dpd olması kötü olmuş.özel şirket oldumu problem hep.kendi uluslararası postalarıyla bizim ptt kargoya yollasalar çoğu ürün geçiyor.fazla geçe kalma derim bunlar depo parası falanda kitlemeye çalışabilir.
ya o 8 doları yakıp verdim siparişi zaten sırf geliyor mu görelim hep birlikte diye.en kötü bırakırım orda:D

Birileri bu işten çok pis bizi kazıklıyor

Back
Yukarı