karbonhidrt-protein-yağ-mineraller.bunları dengeli bir şekilde almak lazım
protein i özellikle ton balığı ve probis bisküviden almayı planlıyorum.
karbonhidratı ise doğal meyve yiyerek özellikle köyüme gittiğimde toprakdan daldan kopararak almayı planlıyorum.haşlanmış makarnada olabilir.
yağ mevzusuna gelince.tereyağ olarak tüketmeyi düşünmüyorum.tereyağı ilk zamanlar katıdır vucüda girince katılaşr.fakat zeytinyağı sıvıdır bence.
yada makarna haşlayı hafif yağlamayı planlıyorum böylece yağ ve karbonhidrat olarak almış olurum.
diğer bir mevzu ise ben 2 ay boyunca günde 400 mekik ile vücut yapmıştım.
boy 174 kilo 75 di.ve yağlı yemekler yemiştim ben mantı felan.
2 ay sonunda yaz gelince dışarı çıktığımda sürekli "bodyguard " gibi olmuşsun derdi arkadaşlarım .
tabi ben önceleride konum vardı.49 kilodan 75 kilo olmuştum 3 senede.
zayıfken judo yapmıştım zayıf olunca kaslar belli değildi.üstüne kilo alınca kollarım bacaklarım omuzları genişledi.
mekik çekerek tank gibi olmuştum fakat belirgin kas yoktu kıyafetsiz bir kas gözükmüyordu.nedeni sanırım yağ oranım fazlaydı.
birde benim gövdem çok kalın
geçende farkına vardım baya baya kamyon kasası gibi
protein i özellikle ton balığı ve probis bisküviden almayı planlıyorum.
karbonhidratı ise doğal meyve yiyerek özellikle köyüme gittiğimde toprakdan daldan kopararak almayı planlıyorum.haşlanmış makarnada olabilir.
yağ mevzusuna gelince.tereyağ olarak tüketmeyi düşünmüyorum.tereyağı ilk zamanlar katıdır vucüda girince katılaşr.fakat zeytinyağı sıvıdır bence.
yada makarna haşlayı hafif yağlamayı planlıyorum böylece yağ ve karbonhidrat olarak almış olurum.
diğer bir mevzu ise ben 2 ay boyunca günde 400 mekik ile vücut yapmıştım.
boy 174 kilo 75 di.ve yağlı yemekler yemiştim ben mantı felan.
2 ay sonunda yaz gelince dışarı çıktığımda sürekli "bodyguard " gibi olmuşsun derdi arkadaşlarım .
tabi ben önceleride konum vardı.49 kilodan 75 kilo olmuştum 3 senede.
zayıfken judo yapmıştım zayıf olunca kaslar belli değildi.üstüne kilo alınca kollarım bacaklarım omuzları genişledi.
mekik çekerek tank gibi olmuştum fakat belirgin kas yoktu kıyafetsiz bir kas gözükmüyordu.nedeni sanırım yağ oranım fazlaydı.
birde benim gövdem çok kalın