Masteer
5 MArt'ta bahsettigin salonda, bahsettigin sartlarda antreman yaptık blitz ve Karasan ile, ama en yüksek dumble agırrlıgıının sadece 28 kilo olması buyuk dezavanjdı..
Bu arada sadece Rusya ve çinde deil, tüm kominist düzeni benimseyen ülkelerde vücut geliştrime yasaklanmıştır. Bunun sebebi de cok acıktır.. Body building yapan insan, digerlerine gore her acıdan ayrıcalıklı olacaktır... gerek görüntü gerek güc, gerek performans acısından normal insanlara kıyasla daha üstün olacaklar.. Sosyalist rejiminde muhalif oldugu bi durum oldugu icin bu sporu engelleme yolunu secmislerdir.. Ancak yasak olan herseyin cazip oldugu gibi ( arz&talep) bir cok kisi, sekilde gözüken gibi salonlardaa gizli gizli calısmıslardır..
Ben body hayatımın ilk yarısında (6 ay) Star Gym - Gültepe'de calıstım.. koca salonda 1 veya 2 bayan calısıodu.. tamamen amatör ama temiz bi salondu.. son 4 aydır hillside da calısıorum.. benim gibi calısan sadece 1-2 kisi war.. ve calısan bayanlar cekicilik anlamında en üst klasta.. ama tercih anlamında sorarsanız ; forza star gym derim...