20 antreman derken göğüs-ön kol çalışıyoruz diyelim 5*4+5*4 mü yapacağız ? fazla olmaz mıBu programların sonunda kişi 3 aylık bir eğitimden geçmiştir artık şâhısa özel vücuda göre program çıkarılmalıdır eksiklerin üzerine gidilirken gelişmişlerde kayıp vermeyecek bir program olmalıdır.
Yapılacak 3. program bölgelere ayrılmalıdır ve her bölgede yoğunluk yaşanmalıdır hocanın belirleyeceği şiddette olmalıdır.
Beslenme uyuma disiplin yüksek olmalıdır mutlaka antrenman partneri olmalıdır.
3. programda her bölge mutlaka 20 antrenmanı tatmalıdır
Hepinize kolay gelsin dostlar
ayrıca bu hareketler çok fazla demişsin ya her hareketi 8 tekrardan 3 set yapacaksın ve fazla ağır yüklenme başlarda , bu şekilde zorlanmazsın , zaten hocam da ilk gün 2*8 sonraki günler 3*8 yapın demiş.Sen ilk günden yüklenince böyle oluyor işte görüyorsun sen de sonuçları[DOUBLEPOST=1415436207][/DOUBLEPOST]Tamam çok saol.. Beslenmeme de dikkat eswbilsem çok güzel olucam ogrenciyim ve yurtta yemek yiyoruz..Az vr yagsiz yemeye calisiyorum..
yeni başladı isen başlangıç seviyesinde isen dediğin gibi yapabilirsinHocam program içi teşekkürler. Yalnız benim şöyle bir problemim var benim çalıştığım salon Pazar Pazartesi Çarşamba Cuma günü erkeklere hizmet veriyor.Yani benim 2 gün idman yapıp bir gün dinlenme şansım yok.Ben bu programı bu çalışma günlerine göre düzenlesem olur mu ? Yani Pazar-Pazartesi bu programı uygulasam Salı istirahat etsem Çarşamba günü Göğüs-Ön kol-Kanat yapıp Perşembe dinlensem Cuma Omuz-Arka Kol-Bacak yapsam olur mu ? Hocam birde ben ilk bir ayı Pazartesi Göğüs Ön kol - Çarşamba Sırt Arka kol - Cuma Omuz - Pazar Bacak şeklinde yaptım. İleride bunun bir zararını görür müyüm veya gelişimime ileriye dönük olumsuz bir etkisi olur mu ?