Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program

Öncelikle verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim hocam. Bilmiyorum doğru yere yazıp yazmadığı mı bilmiyorum.Benim gittiğim salonda daha öncede bir kaç kere dediler ama fazla takmadım artık sık sık söylüyorlar ve bende çok korkuyorum hocam. yaptığım hareketlerdeki ağırlıklardan dolayı kasların erir diyor lar acaba doğru olabilirmi hocam kendini maf edersin felan diyorlar acayip tırsıyorum kasların erir yok bilmem ne olur. ama son sette biraz yamulsamda hafif destekli yapıyorum.a32

çalışan kas niye erisin.Eriyen anca diyer bölgelerdeki yağın olur.

Şöyle düşün İnşaat işcileri o kadar düzensiz ve kalitesiz yemeklere rağmen gayet kaslıdır.Neden çünkü düzenli olarak kaslarını çalıştırıyorlar.Bence salondaki arkadaşlar sennle kafa bulmak istemiş gibi.

Atalarımız bile demiş "İşleyen demir pas tutmaz."

çalışan kas niye erisin.Eriyen anca diyer bölgelerdeki yağın olur.

Şöyle düşün İnşaat işcileri o kadar düzensiz ve kalitesiz yemeklere rağmen gayet kaslıdır.Neden çünkü düzenli olarak kaslarını çalıştırıyorlar.Bence salondaki arkadaşlar sennle kafa bulmak istemiş gibi.

Atalarımız bile demiş "İşleyen demir pas tutmaz."

yanlış. düzensiz olarak kaslarını çalıştırıyor demen gerekirdi. kasları çalıştırmak başka şey düzen başka şey.

düzenli çalıştırsalardı bugun iskelede değil podyumda olurlardı :)

ben şöyle deyim yapabildiğim maksimum ağırlıkla 4*10 yapıyordum ondan dedi bende dedimki hacim için mak ağırlık az tekrar oda dediki mak ağırlık ama fazla tekrar yapıyorsun yakarsın dedi şimdi de 12-10-8 yapıyorum haftaya 12-10-8-6 yapacam birde inşaat işçileri adamlar yıllardır çalıştıkları için öyle

benm işçilerden kasıtlı örneğim tabiki düzgün fizik için değil.Sadece Beslenmen varsa ve kaslarını çalıştırıyorsan kasların erimez içindi.

Eğer yetersiz besleniyorsan.Ve buna rağmen cok ağır kaldırıyorsan(ki yetersiz beslenmedede cok ağır kaldırabileceğini sanmıyorum) Sorun yaşayabilirsin.

Beslenme demişkende hemen bir soru sorayım Flexor hocamıza.

Hocam 2. ay programının ilk ayı bitti sayılır.Spora başladığımda hafif bir göbeğim vardı artık yok.Ama başladığımda 64 kilo idim şimdi 62 oldum.Buda biraz sinirimi bozdu.Hadi dedim o hafif göbek gitti vücuttaki fazla yağı attım ondan dedim ama moral bozmuyoda değil.
Bu yüzden hafif bir protein takviyesi için toz almak istiyorum.Bunuda en ucuz olan soy pro dan seçtim.Yeni başlayanlarda toz alımından ziyade besinle daha önemli diye.Sadece takviye olsun spor sonrası bir porsiyon içerim diye.Seçtiğim ürün Hardline Nutrition Soy Pro 750 gr .Dediğim gibi sadece spor sonrası ani protein ihtiyacımı karşılasın diye tercih ettim.

Sizce uygunmudur.

benm işçilerden kasıtlı örneğim tabiki düzgün fizik için değil.Sadece Beslenmen varsa ve kaslarını çalıştırıyorsan kasların erimez içindi.

Eğer yetersiz besleniyorsan.Ve buna rağmen cok ağır kaldırıyorsan(ki yetersiz beslenmedede cok ağır kaldırabileceğini sanmıyorum) Sorun yaşayabilirsin.

Beslenme demişkende hemen bir soru sorayım Flexor hocamıza.

Hocam 2. ay programının ilk ayı bitti sayılır.Spora başladığımda hafif bir göbeğim vardı artık yok.Ama başladığımda 64 kilo idim şimdi 62 oldum.Buda biraz sinirimi bozdu.Hadi dedim o hafif göbek gitti vücuttaki fazla yağı attım ondan dedim ama moral bozmuyoda değil.
Bu yüzden hafif bir protein takviyesi için toz almak istiyorum.Bunuda en ucuz olan soy pro dan seçtim.Yeni başlayanlarda toz alımından ziyade besinle daha önemli diye.Sadece takviye olsun spor sonrası bir porsiyon içerim diye.Seçtiğim ürün Hardline Nutrition Soy Pro 750 gr .Dediğim gibi sadece spor sonrası ani protein ihtiyacımı karşılasın diye tercih ettim.

Sizce uygunmudur.

spor sonrası acil protein ihtiyacını karşılamak için en uygun supplement "Whey" dir...

sayın flexor hocam
bnm salona haftada sadece salı perşembe cumartesi gitme olanakalrım var.bu çalışma programını yinede uygulayayım mı solediğim gunlerde.yoksa bana başka bir program önerir misiniz...?

2. ay için en uygun protein ettir.

Bilgi için teşekkürler hocam.Yalnız işte ben sürekli olarak evime et alamıyorum(yani bütün ihtiyacımı karşılayacak kadar)Örnekde verdiğim protein tozununda fiyatı oldukca uygun.Faydası olurmu almalımıyım diye sordum.Keske her gün et ve türevi alacak ve yiyebilecek durumum olsa :(

yeni başladıysanız uygundur. şayet eskiden beri yapıp kısa aradan sonra yeni başladıysanız yeterli gelmeyebilir.

sayın hocam yatılı okudğum için bu yaz tatilinin başında başladım.ilk 3 hafta düzensiz calıştım.sonraki 2 hafta szn birinci ay programınızı uyguladım.bu spora ilk başlayışım yani.dediğim gibi salona haftada 3 gun gitme şansım var.bu bnm gelişimimde szn verdiğiniz programa gore olumsuz bir etki yapar mı?

FleXoR hocam karın kısmında ve gögüs uclarında yaglanma var bunları nasıl eritebilirim ve et yerine protein tozu almak istiyorum fakat nasıl kullanılmalı ve hangi markayı almalıyım yardımınız dokunabilirmi? 2aydır programınızı uyguluyorum hacim kazanmaya başlamalıyım diye düşünüyorum fakat siz daha iyi bilirsiniz...protein tozu ile aminoasit kullanmaktanda kısaca bahsederseniz sevinirim.
daha önceki bilgileriniz icinde tesekkür ederim

FleXoR hocam karın kısmında ve gögüs uclarında yaglanma var bunları nasıl eritebilirim ve et yerine protein tozu almak istiyorum fakat nasıl kullanılmalı ve hangi markayı almalıyım yardımınız dokunabilirmi? 2aydır programınızı uyguluyorum hacim kazanmaya başlamalıyım diye düşünüyorum fakat siz daha iyi bilirsiniz...protein tozu ile aminoasit kullanmaktanda kısaca bahsederseniz sevinirim.
daha önceki bilgileriniz icinde tesekkür ederim

fleXOr hocam muhtemelen cevap vermez çünkü bu formda yazan birşey eğer araştırırsan bulursun

FleXoR ın deneyim ve tecrübesine güvendiğim için bilgilerinden yararlanmak istedim... hem şöyle bir laf vardır '' Bir kişi ile bir mirası bölüşmeden o kişiyi iyi tanıdığını söyleme''

Back
Yukarı