Caribbean T
Üye
Yahu ben saat birde kahvaltı ediyorum ne yapıcam ya uyku diye birşey kalmadı fitnessa başlıyamıyorum bu yüzden
7 ay oldu baslayali, basladigimdan 1,76 ydim simdi 1.84 aksine squat tarzi hareketler yapmazsaniz uzamaniza yardimci bile olabilir
Boy uzamasını desteklesin diye yaptığınız hareketler varmı varsa neler?ben 5 aydır yapıyorum aksine 6 cm uzadım 1.80 im şuan 1.74 tüm basladıgımda 5 ayda
Konu yanlış yerlere sürüklenmiş anladığım kadarıyla ..
Kafadan yukarıya verilen halterler uzamayı tabiki etkiler . Afedersin 200 kg halterin altına isterse kralı girsin o kilo seni aşağı bastıracaktır.
Body de Omuz press ve squatta ağır girmedikce problem yok . ben 17 yaşıma yeni girdim 9 aylık sporcuyum. Boyum gayet uzuyor bir problem yok. Üstüne kamburluğum vardı bunlar düzeldi. Kemiklere o kadar baskı yapsa benim hep kambur olmam gerekirdi diye düşünüyorum.
Merhaba tolga tuncel hem bouun uzasin hemde kasin olsun istiyorsan verdiğim programı uygulayabilirsin sana garanti veriyorum buyumen durmamissa max boyuna ulasirsin ek olarak kobra ve masa hareketini yapabilirsin 30 saniye 5-6 set iyi sporlar
Bu arada bos zamanlarinda kobra ve masa hareketini yap ve istediğin kadar ağır girebilirsin bu kemiklerinin uzamasina ve buyume hormonunun tavan yapmasina nedenvolacaktir iyi sporlarButterfly 4*12flat dumbell fly 4*12 dumbell fly close 4*12 decline dumbell fly 4*12 pullover 4*12 (kesinlikle incline dumbell fly yapma) barfiks 6-8-10-12 lat pull down 6*12 supermen hareketi 25*3 lateral raise 4*12( kesinlikle machine press yapma) scot dumbell curl 4*12 triceps pushdown 4*12 el yayi 3*25 mekik max*3 gluteus kickback 3*25 ve kosu ayak icin sakin leg press ve leg curl yapma! Pazartesi gogus&sirt sali kardio carsama omuz biceps tirceps bilek perşembe bos cuma acik havada kosu haftasonu dinlenme
Ozel olarak bir hareket yapmiyorum, uzamak icin bir hareket oldugunu da zannetmiyorum aslinda. Omuzunun ustune fazla agirlik almazsan, uzaman durmaz. Artik uzamak da sana kalmisBoy uzamasını desteklesin diye yaptığınız hareketler varmı varsa neler?