Body başladım salonda havuzda var girsem zayıflarmıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kilbox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kilbox

Üye
Arkadaşlar merabalar ben 1.80 boy 59 60 kilo arasında biriyim body kilo almak ve gelişmek için başladım haftada 4 gün body gidiyorum 3 gün dinleniyorum düzenli beslenmeye calışıyorum yanlız zayıf oldugum için spor salonumda havuzda var havuza giriyorum yüzsem gelişmem durur mu yani yine zayıf mı kalırım 60 kiloyum 70 75 olmak istiyorum ve bu kiloları nasıl ne şekilde alabilirim kaç ay gibi alabilirim

Arkadaşlar merabalar ben 1.80 boy 59 60 kilo arasında biriyim body kilo almak ve gelişmek için başladım haftada 4 gün body gidiyorum 3 gün dinleniyorum düzenli beslenmeye calışıyorum yanlız zayıf oldugum için spor salonumda havuzda var havuza giriyorum yüzsem gelişmem durur mu yani yine zayıf mı kalırım 60 kiloyum 70 75 olmak istiyorum ve bu kiloları nasıl ne şekilde alabilirim kaç ay gibi alabilirim
Haftada 2-3 saat yüzmek aksine yağlanmanı önler.İyidir ama abartmamak gerek.Hacim kazanmak için antreman günlükleri bölümünden çok okunan ve yazılan günlükleri incele özellikle bulk programlara bak.Amacın hacimlenmek çünkü.Definasyon yani zayıflama değil.Gerçek gıdadan şaşma.Yumurta,yulaf,tavuk,et,balık sana hacim sağlar antremanlarla kombine şekilde.Başka yolu yoktur bu işin.Bol şans.

Az yersen zayıflarsın, yüzmeye git veya gitme. Ayda 2 kg alarak 6-8 ay bulka girebilirsin. Bu da günlük kalori ihtiyacının 500 kalori kadar üzerinde beslenmeni gerektirir.

Tamamen beslenmen ile alakalı iyi beslenirsen sıkıntı çıkmaz ama zayıf olduğundan dolayı iyi beslenemediği varsayıyorum bundan dolayı amaç kilo almak madem abartmadan yap bunu

Back
Yukarı