Boş Günde Nasıl Beslenilir?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve zaen83 tarafından 4 Nisan 2006 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. thugrain
    Offline

    thugrain Üye

    Katılım:
    5 Nisan 2006
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Forumda okurken baska bir arkadastan ogrendim bende cig yumurta beyazi icersek vucut bunu protein olarak algilamiyor ve hemen disari atma geregi duyuyor. Yani normal tavuk yumurtasini siz siz olun cig yemeyin hic bir fayda saglamicak. Ama satilan pastorize yumurta beyazlari icilebilir adi uzerinde pastorize ediliyor. Fakat genelde sok ediliyor bir anda 150 dereceye cikarip aniden 20-30 dereceye dusuruluyor 2-3 saniye icinde. Bence yinede cig alinmamali. Birseyler dusunmeye calsiicam kesin yumurtayi yemenin daha lezzetli bir yolu vardir...
     
  2. yucerxx
    Offline

    yucerxx Üye

    Katılım:
    21 Mart 2006
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    biyerde okumuştum çiğ yumurta bağırsaklarda bilmem ne ile karşılaşıp ordan da faydalanılmadan dışarı atılıyodu sağlam bi kaynaktı ama pişirip yediğimden pek umursamamıştım...
     
  3. Excursion
    Offline

    Excursion Üye

    Katılım:
    22 Nisan 2006
    Mesajlar:
    888
    Beğenileri:
    82
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Çiğ yumurtanın protein değeri daha düşük olabilir, 1 tane çiğ yumurta yerine 2 tane yersin ;) ortada sorun kalmaz. Ben şahsen hiç çiğ çiğ içmedim iğrenç geliyor bana :S
     
  4. fireblade
    Offline

    fireblade Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2006
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    pismemi yumurta akini bosuna icmeyin, direk disari gidiyor, bi ise yaramiyor
     
  5. ods61
    Offline

    ods61 Üye

    Katılım:
    2 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Yumurta'nın akını veya tamamını kullanmak için alabildiği kadar yulafla karıştırıyorum. Yanlız bütün yulaf taneleri yumurta sıvısına yapışarak bir bütün oluşturması lazım böylece bunu tavaya döküp yayıyorum 5-6 dakika ısıtıyorum. Pişmiş oluyor bala batırıp afiyetle yiyorum.
     

Sayfayı Paylaş